“Asiakkaani ovat ihania! On myös mukavaa, kun voi olla avuksi.”

Aina iloinen ja reipas Eira Tahko, Ellu, on pitkän linjan BEMER-hoidon käyttäjä. Hän on käyttänyt terapiaa sekä itselleen että asiakkailleen Onnentuuli -hoitolassaan aina vuoden 2009 lopulta asti, käytännössä heti hoidon rantauduttua Suomeen.

Ellulla on aina ollut hyvä terveys, joten hän ei hankkinut BEMER-laitetta itselleen minkään vaivan vuoksi. Terveysasiat kiinnostivat häntä kuitenkin sekä iän että ammatin puolesta, sillä hän toimii mm. Trager-terapeuttina.

Mikroverenkierto tutuksi ensimmäisessä esittelytilaisuudessa

Ensimmäisessä esittelytilaisuudessa käydessään Ellu ymmärsi, kuinka suuri merkitys verenkierron, ja erityisesti mikroverenkierron, hyvällä toiminnalla voi terveydelle olla. Kuukauden hän mietti asiaa ja päätti sitten hankkia laitteen, jotta voi pitää itsensä hyväkuntoisena jatkossakin sekä tarjota uutta hoitomuotoa myös asiakkailleen.

”Mikroverenkierrosta en ollut koskaan aiemmin kuullutkaan. Eikä varmasti moni muukaan, etenkään siihen aikaan. Se oli todella mielenkiintoista uutta tietoa, joten innostuin kovasti”, muistelee Ellu yli kymmenen vuoden takaisia tuntojaan. ”Ja oli hyvä, että innostuin! Niin monet asiakkaani ovat vuosien varrella saaneet merkittävää apua terapiasta.”

Työt ja liikunta maistuvat edelleen, eikä mitään sanottavia vaivoja ole

Vaikka Ellu ei minkään vaivan vuoksi BEMER-laitetta hankkinutkaan, niin hän kuitenkin huomasi, että peukaloita vaivanneet nivelrikkokivut hävisivät BEMER-terapian käytön myötä. Ne ovat myös pysyneet poissa.

Ellu on muutoinkin erinomaisessa kunnossa eikä käytä mitään lääkityksiä. Hän jatkaa töiden tekemistä, eikä suunnittele eläkkeelle jäämistä, vaikka ikä sen kyllä sallisi. ”Tykkään ihmisistä, asiakkaani ovat ihania! On myös mukavaa, kun voi olla avuksi,” Ellu tuumaa.

Hän käy viikoittain vesijumpassa, pilateksessa, kehonhuolossa sekä kuntosalilla. Lavis-tunneista hän nauttii erityisesti. Nyt tietysti harrastukset ovat pakon sanelemina tauolla, mutta jatkuvat taas koronatilanteen rauhoituttua. ”Käyn ulkoilemassa päivittäin, koska liikkua pitää näinäkin aikoina”, toteaa Ellu reippaasti.

Asiakkailla mainioita tuloksia

Hoidon päivittäinen säännöllisyys on nimenomaan oleellista, kun halutaan pitkäjänteisempiä vaikutuksia. Monet hänen asiakkaansa ovatkin hankkineet laitteen Ellulta kotikäyttöön ja näin  saaneet vuosien varrella hyviä tuloksia BEMER-terapiasta ja sen mikroverenkiertoa parantavasta vaikutuksesta muun muassa selkävaivoihin, luutumiseen, ruhjeiden ja haavojen paranemiseen sekä vammoista ja vaikkapa silmäluomileikkauksesta toipumiseen.

Muutamasta tällaisesta asiakastapauksesta on myös julkaistu kokemuskertomukset.  Matti Heikkilä sai erinoamaista apua jalkojensa haavojen paranemiseen, jopa niin, että pikkuvarpaan amputaatioaika voitiin peruuttaa. Myös hänen yleiskuntonsa koheni. Mia Meriläisen sääriluun murtuma sekä iso leikkaushaava paranivat nopeasti. Antti Tukian polven kipuilu helpottui ja leikkauksen jälkeinen paraneminen oli nopeaa.

Ennaltaehkäisy on fiksua

”Olen nähnyt niin erinomaisia tuloksia monilla asiakkaillani, että edelleenkin välillä ihmettelen hoidon tehoa”, Ellu toteaa. ”Vaikka minulla itselläni ei ole erityisen suuria terveysongelmia tai vammoja ollutkaan, niin käytän BEMER-hoitoa ehdottoman säännöllisesti päivittäin sekä myös uniohjelmaa. Pidän ennaltaehkäisyä erittäin fiksuna etenkin, kun tutkimuskin kertoo, että mikroverenkierron häiriöt liitetään moniin kroonisiin sairauksiin, vaikkapa diabetekseen ja dementiaan. Ei niitä kannata jäädä sohvan pohjalle odottelemaan.”

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät ole yleistettävissä. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Lämmin kiitos Ellulle haastattelusta ja hyvää terveyttä myös jatkossa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *