Tavoitteena kesäolympialaiset

Kristiina Mäkelä on käyttänyt BEMER-terapiaa urheiluvammojen hoitoon ja palautumisen edistämiseen jo neljä vuotta. Ammattiurheilijan keho joutuu koville, joten BEMER on hänelle kuin yksi työväline tulosten parantamiseksi tai harjoittelun tehostamiseksi. Tätä voisi verrata vaikkapa taloushallinnon ammattilaiseen, joka saa suurta apua työnsä sujuvuuteen Excel-ohjelman käytöstä.

”Toivuin polvileikkauksesta uskomattoman nopeasti MM-kisoihin. Nopean toipumisen tärkeät avaimet olivat oikeanlainen kuntoutus ja sitä tukemassa BEMER. Palaudun nykyisin muutenkin tosi hyvin suorituksista ja treeneistä, koska käytän säännöllisesti BEMER-hoitoa tukena”, Kristiina Mäkelä hymyilee.

Kristiinalla oli vain kaksi kuukautta leikkauksen jälkeen MM-kisat, joissa suoritus olikin hyvää tasoa. Muun muassa leikkausturvotus saadaan hyvin pois BEMER-hoidon avulla.

Rankka ammatti keholle

”Lihasten ja kehon suojamekanismien on tässä työssä oltava hyvässä kunnossa. Hallikausi oli minulle hieman takkuinen, mutta nyt on hyvä vire ja nousu käynnissä. Lisäksi minulla on uusi valmentaja. Tavoitteena on nyt vuoden 2020 olympialaiset Tokiossa”, Kristiina kuvailee.

”Luotan BEMER-hoitoon, koska siinä on paljon tutkimusta taustalla ja käytännön kautta olen havainnut monia hyviä ominaisuuksia.”

Kristiinalla oli aiemmin takareidessä kireyttä, johon hän sai apua BEMER-hoidosta. Hoito lämmitti koko kehoa ja sai lihaskireydet pois.

”Tätä oli vaikea ensin uskoa, mutta käytännössä lihakset toimivat. Olen ollut kovin paleleva, mutta hoidon jälkeen olen alkanut sietämään esimerkiksi kylmää vettä. Olen iloinen, että olen hankkinut laitteen omakseni alun kokeilun jälkeen. Lisäksi unen laatu on parantunut ja ravintoaineet imeytyvät tehokkaammin, jolloin vastustuskyky ja yleinen vireystila ovat parempia”, Kristiina kertoo.

Päivän lepohetket BEMER-hoidossa

”Päivärutiinina otan heti aamulla herätessäni hoidon. Urheilijalla on hieman luppoaikaa treenien välissä, jolloin rentoudun BEMER-hoidossa päivän aikana jopa useammankin kerran. Lisäksi aina illalla otan ennen nukkumaanmenoa hoidon. Tämän jälkeen uni maistuu hienosti ja rauhoitun päivän kiireistä”, Kristiina kuvailee.

Lihasrevähdyksiä tai tiukkuutta ei ole ilmennyt. Ravinteiden kierto lihaksissa toimii Kristiinan mukaan hyvin.

”En edes halua tietää, missä kunnossa olisin, jos en käyttäisi BEMER-hoitoa. Viikonloppureissuilla ei ole aina ollut laitetta mukana, mutta siinä ajassa tauko ei ole vielä haitannut. Koska käytän jo ennaltaehkäisevästi tällaista hoitoa jatkuvasti, on palautuminen nopeampaa ja jos loukkaannun, paranen myös nopeammin. Tämä on terveyden hoitoa, ei vain sairauden”, Kristiina kiteyttää.

Kun Kristiinalla tuntuu flunssan oireita, hän ottaa tehostetusti BEMER-hoitoa esimerkiksi kohdistetusti suoraan kaulalle. Flunssa onkin usein saatu näin ennaltaehkäistyä.

”Lisänä toimii tietysti terveellinen ravinto, joka imeytyy hyvin. Näin pystyn myös treenaamaan jatkuvasti. Käytän myös pitkillä lennoilla BEMER-hoitoa, jolloin olo pysyy vetreämpänä”, Kristiina sanoo.

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Mikä mikroverenkierto? 

Mikroverenkierto muodostuu kaikkein pienimpien verisuonten tiheästä verkostosta. Siellä tapahtuu noin 74 % verenkierrosta. Mikroverenkierrolla on tärkeä kuljetustehtävä: Se toimittaa kudoksiin ja elimiin happea ja ravinteita, kuljettaa pois kuona-aineita sekä tukee immuunijärjestelmää.

 Mikä Bemer?

BEMER-teknologia perustuu mikroverisuonten seinämien rytmisen liikkeen (vasomotion) stimulointiin. Vaikuttavana tekijänä on patentoitu signaali, joka tahdittaa häiriintynyttä rytmiä mikroverisuonissa. BEMER tukee kehon kykyä korjata itse itseään parantuneen mikroverenkierron kautta.

2 Comments

  1. Olen ollut vuodia kiinnostunut, mutta varat eivät ole sallineet. Nyt eläkeläinen 12 vuotta. Olen kokeillut Bemeriä ajoittain tutun laitteella. Jouduin monihomeallergikkona palasmaan Suomeen 6 vuotta asuttuani Italiassa.
    Altistus johti monikemikaali herkkyyteen, nyt sähköaltistus. Tämän kirjoitus jo tuskallista. G4 sähkömagneettinen jännite koskee ja turruttaa kädet. Hiussuonisto tuhoutuu, samoin hermoverkosto kärsii. Kynnet eivät enää kasva ja ovat jo nysiksi hapettuneet. Miten sähköherkännkäy lsitterlla?

  2. Hei Inge!
    Laite käyttää tasavirtaa ja mikäli hoitoja otetaan akullisella laitteella ei altistusta vaihtovirtaan tule. Sen vuoksi monet sähköyliherkätkin ovat pystyneet käyttämään laitettamme. Homealtistuneille ja kemikaaliyliherkille on pitkäaikaisella hoidolla saatu positiivisia vaikutuksia. Kyse on usein vuodenkin mittaisista säännöllisistä hoidoista, ennen kuin muutoksia/tuloksia alkaa tulemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *