”Mikroverenkierron paranemisen monet hyvät seuraukset käyvät järkeen”

Näin totesi 56-vuotias Heikki Saari Oulaisista, kun kuuli ensimmäisiä kertoja BEMER-terapiasta – ja päätti kokeilla hoitoa.

Monen yrittäjän tapaan Heikin unet olivat olleet vuosia kevyitä, ja hän heräili öisin miettimään työasioita. Stressi painoi. Historiassa oli myös terveysongelmia, joiden vuoksi hän oli aikoinaan joutunut vaihtamaan alaa, joten terveyden merkitys oli hänellä kirkkaana mielessä. ”Annoin BEMERille mahdollisuuden, koska vaikutusmekanismi kuulosti vakuuttavalta. Ja uskon, että terveyteen kannattaa satsata, mieluummin ennaltaehkäisevästi”, hän kertoo.

BEMER®-terapialla monia hyviä, yllättäviäkin, vaikutuksia

BEMER-hoidosta Heikki kuuli hierojaltaan, johon hän oli tutustunut jo vuosia aiemmin uimahallilla, jossa hän silloin toimi uimaopettajana. ”Meillä synkkasi kemiat heti ja kun luottamus oli hankittu jo aiemmin vuosien varrella, en epäröinyt kuunnella, mistä BEMER-terapiassa on kyse.” Hänelle oli hyvin järkeenkäypää, että mikroverenkierron paranemisella voi olla monenlaisia hyviä seurauksia kehossa – ja kun hän vielä tunsi alustalla maatessaan pientä kihelmöintiä, halusi hän tutustua hoitoon lähemmin kotona.

Heikki tilasi BEMER-laitteiston koekäyttöönsä viime joulun jälkeen ja heti alkoi tapahtua. Tosin hiukan odottamattomia, sillä hänen poskionteloista alkoi valua limaa nieluun, vaikkei hän ollut tiennyt siellä tulehdusta olevankaan. Valumista jatkui muutamia viikkoja, jonka jälkeen hengitys tuntui helpottuneen. ”Tulos oli kyllä yllätys, mutta se sai minut viimeistään uskomaan hoidon tehoon. Päätin lunastaa laitteen omaksi koekäytön jälkeen.”

Kun Heikki otti uniohjelman käyttöön alkuvuodesta, tapahtui iso muutos: hän alkoi nukkua yhtä soittoa aamuun asti, heräilemättä. Myös verenpaine on jonkin verran laskenut. ”Mieli on päivisin virkeämpi ja stressin tunne vähentynyt, vaikkei yrittäjänä kai kokonaan ilman stressiä voi ollakaan. Olen kyllä tyytyväinen, että lähdin hoitoa kokeilemaan!”

Hyviä kokemuksia myös paikallishoidoista kipuihin ja ihottumaan

Toinen hoitoalustakin laitteeseen hankittiin, jotta vaimokin saa yöllisen uniohjelmansa. Molemmilla on myös hyviä kokemuksia paikallishoidoista: Heikillä katosi polvikipu nopeasti ja vaimolla rannekipu.

Lisäksi kortisonivoiteella moneen kertaan hoidettu ja aina takaisin tullut sormen ihottumakin lähti tipo tiehensä, kun Heikki näytti sille punavaloa BEMER Pro Setin mukana tulevalla B.Light-yksiköllä.

”Suosittelen muillekin hoidon kokeilua. Kannattaa olla avoimella mielellä, niin voi saada yllättävänkin hyviä tuloksia.”

Palkittu yksinyrittäjä Keski-Pohjanmaalta satsaa mielellään terveyteen

Heikki tarjoaa vuonna 2013 perustamansa yrityksen kautta striimaus- ja videokuvauspalveluita Kalajoelta käsin, mutta asiakkaita on ympäri Suomen. On kuitenkin vaatinut paljon työtä ja sinnikkyyttä päästä tähän pisteeseen ja välillä on usko ollut loppua. Pitkäjänteisen työn ja innovatiivisuuden ovat huomanneet asiakkaiden lisäksi myös Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, jotka palkitsivat Heikin ja hänen yrityksensä PP Livekuvaukset.fi:n vuoden 2021 maakunnallisella yksinyrittäjäpalkinnolla.

”Siinä tuli kyllä tippa silmään, ja oikein itkukin, kun soitto tuli. Kun yrittäjyydessä on kaikki pelissä ja työtä tekee tunteella, niin tällainen huomionosoitus ulkopuolelta kyllä liikuttaa.”

Yksinyrittäjälle terveys on tietysti kaiken kulmakivi, joten Heikki on ollut siihen myös valmis satsaamaan. ”Monet pitävät BEMER-laitetta hintavana, mutta minusta se on ollut joka euronsa väärtti. Paremmilla unilla ja kirkkaalla mielellä olen varmasti paljon tuottoisampi töissäni – ja on muutoinkin mukavampi olla. Minulle terveyteen satsaaminen on se kaikkein tärkein investointikohde, jotta voin elää täysipainoista elämää.”

BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER®-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua – sekä tuottaa energiaa.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Hoidon vaikutus ei välttämättä tunnu juuri miltään hoidon aikana, pientä mahdollista kihelmöintiä lukuun ottamatta, koska emme juuri tunne verenkiertoamme. Ja näin kuuluukin olla, koska tuskin haluaisimmekaan tuntea veren liikkeitä 100 000 kilometriä pitkässä verisuoniverkostossamme! Terapian tulokset tuntuvat sen sijaan usein pidemmällä aikavälillä olon yksilöllisenä kohentumisena.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

 Lämmin kiitos haastattelusta Heikille ja jaksamista sekä menestystä myös jatkoon!

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, löydät sellaisen valitsemalla kotisivumme, suomi.bemergroup.com/fi , vasemmasta yläkulmasta ”Etsi paikallinen yhteyshenkilö”.

Valitse ensin maaksi Suomi (Finland) ja kirjoita sen alle osoitekenttään vaikkapa oma katuosoitteesi (tai muu osoite, jonka läheltä haluat myyjän löytää). Paina ”Submit”, jolloin hakukone etsii sinulle antamaasi osoitetta lähinnä olevan jälleenmyyjän yhteystiedot. Ne ilmestyvät sivun vasempaan ylälaitaan.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *