Ruusu vei sairaalaan ja aiheutti syvät haavat, jotka onneksi lopulta paranivat

53-vuotias Aarre Yläkoski joutui äkillisen ja voimakkaan ruusuinfektion vuoksi sairaalaan noin 2,5 vuotta sitten. ”Ruusu oli aika kova juttu, kun vei sairaalaan puoleksitoista viikoksi”, kertoo Aarre. Etenkin oikea jalka kärsi ruususta pahoin, kun sääri ”halkesi” ja siihen tuli onkaloita melkein luuhun asti.

Sekä Aarren vaimo että pojan kummitäti ovat sairaanhoitajia ja hoitivat haavoja parhaan kykynsä mukaan Aarren kotiuduttua sairaalasta. Silti paraneminen oli hyvin hidasta ja näytti siltä, että iho oli mennyt osittain kuolioon.

BEMER®-hoidosta vinkki vuoden kuluttua

Aarre kuuli BEMER-hoidosta noin vuoden ajan vuotavasta haavasta kärsittyään eräältä sairaanhoitajalta ja oli erittäin kiinnostunut sitä kokeilemaan, koska se lisää mikroverenkiertoa. Hänelle oli käynyt selväksi, että haavan ympärillä kudosten verenkierto oli heikkoa, eikä se siksi ollut kunnolla parantunut. ”Mietin, että josko verenkiertoon saataisiin BEMERillä vipinää.”

Näin sitten kävikin, kun Aarre kävi sairaanhoitajan luona hoitoa ottamassa pari kertaa viikossa ja tuloksia alkoi tulla. Haavojen alueen ihon väri muuttui välittömästi ensimmäisen BEMER-hoidon jälkeen harmaasta punertavammaksi, mikä oli suora merkki verenkierron paranemisesta alueella. Ensimmäisenä päivänä rupi ei irronnut edelleen vuotaneesta haavasta, mutta seuraavan päivän BEMER-hoidon ja haavan hoidon yhteydessä se yllättäen irtosi.

14.3.22
15.3.22
29.3.22

“Olin kyllä aika yllättynyt BEMER-terapian tehosta!”

”Huomasin, että haava alkoi kuivua ja umpeutua ja kahden viikon kuluttua se oli jo siisti.” Tulos on hieno, kun muistetaan, että haava oli ollut auki jo vuoden verran ennen BEMER-hoitoja. Muut haavat olivat sulkeutuneet jo aiemmin, ja niihin oli ehtinyt muodostua arpikudosta.

Sen verran Aarre hoidosta innostui, että hankki oman BEMER-laitteiston hyvin nopeasti itselleen kotikäyttöön. ”Haavojen umpeutumisen kannalta oli parempi, että pystyin ottamaan hoitoa joka päivä ja vielä kotona, niin ettei tarvinnut lähteä ajelemaan minnekään.”

Hän valitsi BEMER® Pro-Setin, koska sen mukana tulee myös punavalolaite B.Light, jota käytetään lisähoitona iholle, myös huonosti paraneville haavoille. ”Punavalon tehon huomasin heti siitä, että ihoa alkoi oikein kuumottaa – ja tietysti ripeästä haavan paranemisesta. Olin kokeillut sitä hoitoa suositelleen sairaanhoitajan luona ja vakuutuin jo silloin sen vaikutuksesta.” Punavalo täydentää BEMER-hoidon mikroverenkiertoa tehostavaa vaikutusta stimuloimalla ihon aineenvaihduntaa.

Myös Aarren sairaanhoitajavaimo otti hoidon vastaan positiivisella mielenkiinnolla heti alkujaan – ja vakuuttui entisestään, kun tulokset alkoivat näkyä nopeasti.

BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER®-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua – sekä tuottaa energiaa.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Hoidon vaikutus ei välttämättä tunnu juuri miltään hoidon aikana, pientä mahdollista kihelmöintiä lukuun ottamatta, koska emme juuri tunne verenkiertoamme. Ja näin kuuluukin olla, koska tuskin haluaisimmekaan tuntea veren liikkeitä 100 000 kilometriä pitkässä verisuoniverkostossamme! Terapian tulokset tuntuvat sen sijaan usein pidemmällä aikavälillä olon yksilöllisenä kohentumisena.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

 Lämmin kiitos haastattelusta Aarrelle ja hyvää terveyttä myös jatkoon!

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, löydät sellaisen valitsemalla kotisivumme, suomi.bemergroup.com/fi , vasemmasta yläkulmasta ”Etsi paikallinen yhteyshenkilö”.

Valitse ensin maaksi Suomi (Finland) ja kirjoita sen alle osoitekenttään vaikkapa oma katuosoitteesi (tai muu osoite, jonka läheltä haluat myyjän löytää). Paina ”Submit”, jolloin hakukone etsii sinulle antamaasi osoitetta lähinnä olevan jälleenmyyjän yhteystiedot. Ne ilmestyvät sivun vasempaan ylälaitaan.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *