”Tuntuu aivan uskomattomalta, että 30 vuotta jatkunut niskasärky on nyt poissa”, toteaa Kajsa Carlström, joka loukkasi niskansa aikoinaan lasketteluonnettomuudessa. Hän hankki BEMER-laitteen käyttöönsä vuosi sitten, jonka jälkeen niskan säryt loppuivat kahden kuukauden käytön jälkeen.

Rullaten mäkeä alas 90-luvulla – seurauksena niskan retkahdusvamma

”Haastoin itseni laskemaan vaikeinta mäkeä ja viimeisellä laskulla kovalla vauhdilla. Kuinka ollakaan, toinen sukseni irtosi kumpareella ja minä kierin loppumäen alas asti”, kertaa Kajsa hurjaa laskuaan. Vaikka hän oli järkyttynyt, näytti siltä, että isoja vammoja, kuten murtumia, ei tullut. Sen vahvisti myös otetut röntgenkuvat.

Jonkin ajan kuluttua hänen niskojaan alkoi kuitenkin särkeä. Kivut yltyivät vähitellen ja muutaman vuoden kuluttua Kajsa ei voinut nukkua ilman särkylääkkeitä. ”Ymmärsin vuosien kuluessa, että kärsin lasketteluonnettomuutta seuranneesta niskan retkahdusvammasta eli whiplash-vammasta”, Kajsa kertoo.

Kajsa löysi hetkellistä apua säännöllisestä osteopaatin hoidosta, mutta silti säryt olivat lähes jatkuvana vaivana 30 vuoden ajan. ”Minun oli opittava elämään säryn kanssa, joka tuli ja meni. Koska kipu paheni fyysisestä rasituksesta, erityisesti saliharjoittelusta, jouduin vähentämään liikuntaa, joka näkyi vuosien kuluessa esimerkiksi painon nousussa”, harmittelee Kajsa.

Ystävän suosittelema BEMER-terapia toi avun niskasärkyihin

Kun Kajsa näki erittäin huonossa kunnossa olleen ystävänsä voinnin kohentuneen, hän kysyi, mitä ystävä oli tehnyt. Ystävä kertoi hankkineensa BEMER-laitteiston, joka oli auttanut häntä toipumaan.

Ystävä ehdotti Kajsalle hoidon kokeilua, mutten Kajsa ei heti innostunut, vaikka ystävän hoitotulos olikin tehnyt vaikutuksen. ”Taidan olla vähän jääräpäinen. Hän oli kuitenkin sinnikäs ja 9 kuukauden jälkeen, viime vuoden maaliskuussa, menin kokeilemaan hoitoa hänen luokseen”, hymyilee Kajsa.

Ystävä kertoi silloin, kuinka BEMER-hoito toimii ja näytti verenkiertoa kuvaavan videon ennen ja jälkeen BEMER-hoidon. ”Tuo video teki minuun vaikutuksen! Silloin tiesin, että haluan hankkia oman BEMER-laitteen. Ymmärrän kehon toimintaa, joten BEMERin toimintamekanismi vaikutti loogiselta.”

Laitteen hankittuaan Kajsa alkoi ottaa hoitoja säännöllisesti päivittäin. ”Olin aivan ihmeissäni, kun noin kahden kuukauden käytön jälkeen niskasärkyni olivat poissa. Niskasäryt ovat palanneet sen jälkeen vain kerran, kun kannoin raskaita laatikoita. Tulos on ollut aivan uskomaton näin pitkään vaivanneeseen särkyyn”, iloitsee Kajsa, joka ottaa koko kehon hoitojen lisäksi paikallishoitoa niskalleen BEMER B.Pad-hoitovyöllä.

Myös jalat ja kädet lämpenivät ja halkeilevat kantapäät paranivat

Kajsa on myös huomannut, että hänen kätensä ja jalkansa ovat lämmenneet BEMER-hoidon käytön myötä. Lisäksi kuivuudesta kärsineet halkeilevat kantapäät ovat parantuneet.

”Olen voinut myös vähentää astmalääkkeiden käyttöä. Ja pystyin tietysti lopettamaan myös särkylääkkeiden käytön, kun niskat eivät enää vaivaa. Se on minulle tärkeää, sillä niiden pidempiaikainen käyttö ei ole hyväksi.”

Miehen päänsäryt loppuivat

Myös Kajsan mies Abel Fuentes käyttää nykyään BEMER-terapiaa ja hänellä on oma BEMER Evo -laitteistonsa. Hän ajaa rekkaa, jolloin yöunet jäävät välillä hyvin lyhyiksi. ”Hän kärsi aina lyhyiden unien jälkeen kovasta päänsärystä, mutta nyt BEMER-hoidon käytön myötä päänsäryt ovat loppuneet, vaikka unet ovat lyhyitä silloin tällöin edelleen”, kertoo Kajsa.

”Kaikkien pitäisi kuulla BEMERistä!”

Näin painokkaasti toteaa Kajsa hänen ja miehensä erinomaisten käyttökokemusten myötä. ”Tunnen velvollisuudekseni kertoa hoidosta ihmisille, jotta he tietäisivät tällaisesta tehokkaasta hoitovaihtoehdosta, josta voisi olla apua moneen vaivaan. Elämä on ihanaa, kun kivut ja säryt helpottavat ja olo kohentuu!”

Fysikaalisen BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla, nivelillä tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua. Soluilla on myös paremmat mahdollisuudet tuottaa energiaa.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Hoidon vaikutus ei välttämättä tunnu juuri miltään hoidon aikana, pientä mahdollista kihelmöintiä lukuun ottamatta, koska emme juuri tunne verenkiertoamme. Ja näin kuuluukin olla, koska tuskin haluaisimmekaan tuntea veren liikkeitä 100 000 kilometriä pitkässä verisuoniverkostossamme! Terapian tulokset tuntuvat sen sijaan usein pidemmällä aikavälillä olon yksilöllisenä kohentumisena, yksilölliseen tahtiin.

Artikkeli perustuu haastateltavien omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Lämmin kiitos haastattelusta Kajsalle ja hyvää vointia myös jatkoon!

Kysy lisää BEMER-hoidosta kumppaniltamme

BEMER-kumppanit ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa BEMER-kumppania, löydät sellaisen, kun painat Ota yhteyttä – nappia kotisivujemme www.bemergroup.com/fi_FI/human-line/etusivu vasemmasta alakulmasta.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *