”Olen kärsinyt kylmistä käsistä ja jaloista aina ja valkosormisuudesta lähes koko aikuisiän, mutta nyt oireet ovat vähitellen lieventyneet, lähes poistuneet, viimeisen kahdeksan viikon aikana. Myös nivelkivut ovat helpottaneet”, kertoo Pirkkalassa asuva Terttu Kivimäki iloisena ja ihmeissäänkin nykytilanteestaan.

73-vuotias Terttu aloitti BEMER-terapian käytön joulukuun alussa, ja sen jälkeen vuosikymmeniä kestäneet oireet, myös niskan, lonkan ja jalkapöydän säryt, ovat yksi toisensa jälkeen helpottaneet.

Käsien ja jalkojen palelu sekä nivelvaivat haitanneet elämää pitkään

Terttu on aina harrastanut paljon liikuntaa, nivelvaivoista huolimatta. Hän on edelleen käynyt muutaman kerran viikossa erilaisissa jumpissa ja kuntotanssissa sekä kävelylenkeillä ja kesäisin myös pyöräilee.  Nivelrikon ja -kipujen vuoksi lääkkeitä ja kylmägeeliä on kuitenkin vuosien varrella tarvittu, että on pystynyt liikkumaan.

Vaikka uiminen olisi hyvää liikuntaa nivelvaivaiselle, on se ollut Tertulle lähes mahdotonta, koska kylmä vesi saa Tertun kädet ja jalat tunnottomiksi. Oikean käden sormet ovat oireilleet eniten ja menneet kylmässä valkoisiksi.

Jalat ovat myös vaivanneet Terttua ja varsinkin öisin: ”Tuntui kuin luita särkisi, vaikka olisi kuinka lämmin peitto päällä. Lisäksi oli kramppeja ja levottomien jalkojen oireita. Muurahaisiakin tuntui välillä jalkoja pitkin juoksevan.” Särkyjen ja kolotusten vuoksi hän nukkui huonosti, ei neljää tuntia pidempään kerrallaan.

”Ajattelin pitkään vaivojen johtuvan selkäni välilevyvaivasta. Oireilujen vuoksi nukuin vain lyhyitä yöunia. Illalla palelin aina, vaikka oli monta vaatekertaa päällä – usein myös tumput kädessä.” Lääkettäkin Terttu aikoinaan kokeili valkosormisuuteen, mutta se lisäsi hänellä jo entuudestaan olleita rytmihäiriöitä, joten sen käytöstä hän luopui nopeasti.

BEMER®-terapia lääkkeettömänä vaihtoehtona kiinnosti

Terttu oli etsinyt apua vaivoihinsa jo vuosia, kunnes löysi BEMER-terapian itse verkosta. ”Kiinnostuin terapiasta, koska se tarjosi lääkkeettömän vaihtoehdon hoitaa itseäni”, hän kertoo. ”Otin BEMER-jälleenmyyjään omatoimisesti yhteyttä ja tilasin laitteiston koekäyttöön marras-joulukuun vaihteessa. Ja nyt lunastan laitteen itselleni, kun tulokset on olleet niin mahtavan hyviä!”

Valkosormisuuteen ja nivelsärkyihin apua jo kahden kuukauden aikana

Kahdeksan viikon koekäytön aikana Tertun valkosormisuuden oireet ovat lähes kokonaan poistuneet. Myös jalkojen lihaskrampit ja ”luusäryt” ovat helpottaneet. Villatakkia ei enää tarvita ja suihkussakin olotila on normaali, kun ei palella.

”Minulla on myös nivelrikkoa vähän joka puolella. Niskasärkyä on ollut lähes päivittäin, ja myös lonkkasärkyä. Jalkapöydät kipeytyvät, kun teen pidempiä kävelylenkkejä.” Nyt näihinkin särkyihin ja kipuihin on tullut BEMER-hoidosta apua. ”Otan hoidon aamuin illoin, niin kuin neuvotaan, enkä jätä yhtään hoitoa väliin. Lisäksi otan paikallishoitoja niskalle, lonkalle ja jalkapöydälle. Niin saan kivut helpottamaan.”

Terttu on neulonut boleroa harteilleen niskasärkyjä lievittämään, mutta nyt kun säryt ovat lähes kokonaan kadonneet, hän miettii, onko bolerolle enää käyttöä. ”Ehkä annankin sen tyttärelleni”, hän miettii.

Apua myös pidempiin uniin

”Olen myös alkanut BEMERin ansiosta nukkua todella hyvin, kun palelu, säryt ja krampit eivät enää häiritse. Paitsi vessaan on herättävä, kun olen alkanut hoidon myötä juoda enemmän, niin kuin neuvotaan. Aamulla olen tosi terässä!”, Terttu kertoo tyytyväisenä.

”Sen voinnin kohentumisen tunteen, minkä olen saanut, niin tästä hoidosta en enää luovu! Pistän tähän rahat likoon, niin ei tarvitse lääkärissä hypätä”, Terttu tokaisee ponnekkaasti.

 Fysikaalisen BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER®-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla, nivelillä tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua. Soluilla on myös paremmat mahdollisuudet tuottaa energiaa.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Hoidon vaikutus ei välttämättä tunnu juuri miltään hoidon aikana, pientä mahdollista kihelmöintiä lukuun ottamatta, koska emme juuri tunne verenkiertoamme. Ja näin kuuluukin olla, koska tuskin haluaisimmekaan tuntea veren liikkeitä 100 000 kilometriä pitkässä verisuoniverkostossamme! Terapian tulokset tuntuvat sen sijaan usein pidemmällä aikavälillä olon yksilöllisenä kohentumisena, yksilölliseen tahtiin.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

 Lämmin kiitos haastattelusta Tertulle ja hyvää vointia myös jatkoon!

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, löydät sellaisen, kun painat Ota yhteyttä – nappia kotisivujemme www.bemergroup.com/fi_FI/human-line/etusivu vasemmasta alakulmasta.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *