BEMER® oli mukana Biohacker Summitissa 13.-14.10.2017

Biohacker Summit -messuilla kansainvälinen esiintyjäkaarti esitteli uusimpia tuulia fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin optimoimiseksi Helsingin Suvilahdessa. Mukana esiintymässä oli myös BEMER Nordicin Nils Kämpe, jonka tulevaisuuden terveydenhoitoa ja mikroverenkiertoa käsittelevä esitys sai paljon positiivista palautetta sekä aiheutti tungosta BEMER®-ständille, jossa ei muutenkaan ollut hiljaista. BEMER®-hoitoja kävi kahden päivän ajan kokeilemassa ja BEMER®-terapiasta kuulemassa lukuisat kiinnostuneet messuvieraat: neljä hoitotuolia oli lähes koko ajan varattu!

Biohacker Summit on Euroopan laajin biohakkerointi-tapahtuma, joka järjestettiin nyt viidettä kertaa. Biohakkeroinnin avulla tavoitellaan parempaa henkistä ja fyysistä suorituskykyä ja terveyttä tieteen, teknologian ja luonnon keinoin. Tapahtumassa esiintyi kansainvälisiä terveyden ja hyvinvoinnin optimoinnin asiantuntijoita mukaan lukien Biohakkerin käsikirjan kirjoittajat lääkäri Olli Sovijärvi, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja sekä teknologiaekspertti Teemu Arina.  Konferenssi houkutteli paikalle niin terveydenhoitoalan ammattilaisia ja sijoittajia kuin myös yleisesti terveydestä ja ravinnosta kiinnostuneita ihmisiä.

BEMER® oli Biohacker Summitissa mukana kolmatta kertaa, koska vastaanotto on ollut erittäin positiivista alusta alkaen. Tänä vuonna Bemer-ständi oli tuplakokoinen edellisiin vuosiin verrattuna, jotta kaikki kiinnostuneet ehtivät kokeilla terapiaa.  Vaikka yleisö oli keski-iältään nuorehkoa, yhä useammat olivat kiinnostuneita ennaltaehkäisevistä, terveyttä ylläpitävistä ja suorituskykyä parantavista keinoista.  Paljon treenaavat olivat oma kiinostuneiden ryhmänsä.

BEMER® sopii Biohacker Summitin teemaan erinomaisesti, koska sen mikroverenkiertoa parantavan vaikutuksen ansiosta sillä voidaan tukea elimistöä:

  • parantamaan hapen ja ravinteiden tarjontaa elimille ja kudoksille
  • vähentämään tulehdusalttiutta
  • nostamaan fyysistä ja henkistä suorituskykyä
  • vähentämään stressin haitallisia vaikutuksia ja uupumusta
  • parantamaan unta

Bemer-terapia stimuloi mikroverenkiertoa, jotta elimistö voisi paremmin optimoida verenvirtauksen solujen tarpeen mukaisesti.

www.bemernordic.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *