Elämänlaatu heikkenee kun jalat kramppaavat ja haava jalassa ei umpeudu

Jalkakrampit voivat olla todella kiusallinen vaiva, samoin haavat, jotka eivät umpeudu. 71-vuotias Martti Vento aloitti BEMER-terapian käytön kärsiessään näistä molemmista. Martti on nyt käyttänyt fysikaalista verisuoniterapiaa noin kahden vuoden ajan ja päässyt eroon vaivoistaan.

”Menetin oikean jalan varpaat jo nuorena työtapaturmassa. Sen vuoksi terve jalka joutuu kovalle rasitukselle ja minulla on ollut erilaisia ongelmia jaloissa. Yölliset krampit ovat vaivanneet kovasti. Lisäksi jalassa, josta varpaat jouduttiin amputoimaan oli pari vuotta haava, joka ei umpeutunut millään”, Martti kuvailee.

Päivi Parikka-Sinisalo

Jalkojenhoitaja opasti toimivaan hoitoon

Martti Vento kävi haavahoitajalla ja sai lähetteen jalkojenhoitajalle. Jalkojenhoitaja Päivi Parikka-Sinisalo suositteli muun hoidon oheen fysikaalista verisuoniterapiaa, eli BEMER-hoitoa. Tavoitteena oli saada hiusverisuonten verenkierto toimivammaksi. Kun verenkierto pienissäkin suonissa toimii hyvin, saadaan tukea muiden vaivojen paranemiselle.

”Vuokrasin BEMER-laitteen kotiin ja otin hoitoa aamuin illoin. Tuloksia alkoi näkyä jo muutamassa viikossa. Haava amputaatiokohdassa umpeutui vihdoinkin. Krampit vähenivät pikkuhiljaa ja hävisivät säännöllisen käytön myötä kokonaan” Martti kertoo.

Martti nauttii jälleen koiransa kanssa ulkoilusta kun jalkojen verenkierto on parempaa

”Jalat eivät enää rasitu samalla tavalla pitkillä kävelyillä. Tuntuu, että niissä on paremmin voimaa eikä kramppeja tule, kun veri kiertää kunnolla. Haava paranemiseen saatiin lisäapua BEMER-laitteessa olevalla valohoidolla. Jos oikein paljon kävelen, voi haava aueta, mutta se paranee jälleen nopeasti, kun otan BEMER-hoitoa”, Martti iloitsee.

Hoitotauko osoitti BEMER -terapian toimivuuden

”Otan säännöllisesti hoitoja noin puolen tunnin ajan kerrallaan aamulla ja illalla sohvalla maaten. Tämä säännöllisyys on todella tärkeää. Havaitsin lomamatkalla ollessani, että loppuviikosta krampit alkoivat jälleen, kun laite ei ollut mukana. Kotona aloitin hoidon saman tien ja sain krampit loppumaan taas. Tällaista taukoa olen testannut myös ennen laitteen hankintaa omaksi. Tämä on minulle myös todiste hoidon toimivuudesta”, Martti sanoo.

Martti on havainnut myös koiran makaavan mielellään BEMER-hoidossa. Onhan koirallakin mikroverenkierto!

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät ole yleistettävissä. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *