Sydämessämme on suurin mikroverisuonten tiheys.

Keho haluaa varmistaa hapen riittävän kulkeutumisen tärkeimmälle elimellemme. Sydänlihaksen solut saavat siis hapen mikroverenkierron välityksellä. Sepelvaltimot syöttävät hapekasta verta mikroverisuonistoon, jonka tehtävä on säädellä ja ohjata riittävästi happea kaikille sydämen soluille. Varjoainekuvauksessa ei ongelmaa aina löydy sepelvaltimoista, vaikka sydänoireita on.

Ongelma sydämen mikroverenkierrossa?

Mikroverenkierron heikkeneminen aiheuttaa ongelmia hapen jakelussa ja sydämen solut alkavat kärsiä hapen puutteesta. Solujen toiminta heikkenee ja vaurioita alkaa muodostumaan sydänlihakseen. Sydän rasittuu helposti ja saattaa oirehtia kivulla mm. rasituksessa. Ongelman laajetessa soluja tuhoutuu ja sydänlihas vaurioituu pysyvästi. Kun vauriot ovat merkittävät, toiminta lakkaa sydämessä.

Hapenpuutteesta johtuva eli iskeeminen sydänkohtaus.

Kroonisiin sairauksiin littyy merkittäviä mikroverenkierron häiriöitä, myös sydämessä. Iskeeminen sydänkohtaus on yksi yleisimmistä kuolinsyistä mm. reumapotilailla, diabetikoilla jne. Lääketiede tarjoaa tehokasta apua, silloin kun hoidetaan isompia suonia, niiden ahtaumia. Pallolaajennuksessa käytettävä metalliverkko, stentti, pitää ongelmakohdan auki. Metalliverkko ei ole este BEMER-terapian käyttämiselle tukihoitomuotona toipumiseen.

Nopeaa apua mikroverenkiertoon.

Lääkehoitoina esim. nitro laajentaa pienimpiä hiusverisuonia ja saadaan enemmän verta kulkeutumaan verisuoniverkoston läpi. Voi olla, että vältytään silloin pahimmalta. Fysikaalinen verisuoniterapia tehostaa mikroverenkiertoa pikkuvaltimoissa ja pienemmissä pikkuvaltimoissa, jolloin verta kulkeutuu enemmän hiusverisuonistoon. Laskimoiden verenvirtauksen nopeus myös paranee. BEMER-terapialla ei ole todettu haitallisia sivuvaikutuksia.

Verenkierron virtaus paranee.

BEMER-terapia parantaa mikroverenkierron toimintaa koko kehossa ja sitä kautta sydämen tehtävä helpottuu. Kun virtausnopeus paranee, se saattaa myös ennaltaehkäistä tukosten muodostumista.

Stressi supistaa verisuonia.

Silloin tukoksen riski kasvaa, koska supistuneessa verisuonessa suonen läpimitta pienenee, jolloin veren virtausnopeus heikkenee. Suonen seinämään kertyneen plakin haitallinen vaikutus kasvaa. Fysikaalinen verisuoniterapia vähentää stressin haitallisia vaikutuksia kehoon mm. stimuloimalla heikentynyttä mikroverenkiertoa. Terapialla on myös rentouttava vaikutus.

Sydämen häiriintynyt rytmi.

Saattaa vaatia sydämentahdistimen asentamista. Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER on lääketieteellisenä laitteena sertifioitu ja noudattaa EU-direktiivien mukaisia standardeja. Sen ei ole todettu aiheuttavan häiriöitä EU-direktiivien mukaisille sydämentahdistimille.

Suojaa sydäntäsi.

Elintavat sairastuttavat meidät.

Ota yhdeksi korjaavaksi elintavaksi fysikaalinen verisuoniterapia: 8 min hoito aamuin, illoin. Silloin mikroverenkiertosi toimii paremmin koko vuorokauden. Mikäli vielä muutat ruoka- ja liikkumistottumuksiasi parempaan suuntaan ja saat vähennettyä stressitekijöitä elämästäsi, tulee jäljellä olevista päivistä huomattavasti parempilaatuisia.

Kanna itse vastuu sydämestäsi, niin se jaksaa pitää sinut liikkeellä pitkään!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *