Sydämessämme on suuri mikroverisuonten tiheys.

Keho haluaa varmistaa hapen riittävän kulkeutumisen tärkeimmälle elimellemme. Sydänlihaksen solut saavat siis hapen mikroverenkierron välityksellä. Sepelvaltimot syöttävät hapekasta verta mikroverisuonistoon, jonka tehtävä on säädellä ja ohjata riittävästi happea kaikille sydämen soluille. Varjoainekuvauksessa ei ongelmaa aina löydy sepelvaltimoista, vaikka sydänoireita on.

Ongelma sydämen mikroverenkierrossa?

Mikroverenkierron heikkeneminen aiheuttaa ongelmia hapen jakelussa ja sydämen solut alkavat kärsiä hapen puutteesta. Solujen toiminta heikkenee ja vaurioita alkaa muodostumaan sydänlihakseen. Sydän rasittuu helposti ja saattaa oirehtia kivulla mm. rasituksessa. Ongelman laajetessa soluja tuhoutuu ja sydänlihas vaurioituu pysyvästi. Kun vauriot ovat merkittävät, toiminta lakkaa sydämessä.

Hapenpuutteesta johtuva eli iskeeminen sydänkohtaus.

Kroonisiin sairauksiin littyy merkittäviä mikroverenkierron häiriöitä, myös sydämessä. Iskeeminen sydänkohtaus on yksi yleisimmistä kuolinsyistä mm. reumapotilailla, diabetikoilla jne. Lääketiede tarjoaa tehokasta apua, silloin kun hoidetaan isompia suonia, niiden ahtaumia. Pallolaajennuksessa käytettävä metalliverkko, stentti, pitää ongelmakohdan auki. Metalliverkko ei ole este BEMER-terapian käyttämiselle tukihoitomuotona toipumiseen.

Verenkierron virtaus paranee.

BEMER-terapia parantaa mikroverenkierron toimintaa koko kehossa ja sitä kautta sydämen tehtävä saattaa helpottua.

Stressi supistaa verisuonia.

Silloin tukoksen riski kasvaa, koska supistuneessa verisuonessa suonen läpimitta pienenee, jolloin veren virtausnopeus heikkenee. Suonen seinämään kertyneen plakin haitallinen vaikutus kasvaa. Fysikaalinen verisuoniterapia vähentää stressin haitallisia vaikutuksia kehoon mm. stimuloimalla heikentynyttä mikroverenkiertoa. Terapialla on myös rentouttava vaikutus.

Sydämen häiriintynyt rytmi.

Tämä tilanne saattaa vaatia sydämentahdistimen asentamista. Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER on lääketieteellisenä laitteena sertifioitu ja noudattaa EU-direktiivien mukaisia standardeja. Terapian käytön sopivuus tahdistinpotilaille tulee varmistaa hoitavalta lääkäriltä tai tahdistimen valmistajalta eli sydämentahdistin on suhteellinen vasta-aihe BEMER-terapian käytölle.

Suojaa sydäntäsi.

Elintavat sairastuttavat meidät.

Ota yhdeksi korjaavaksi elintavaksi fysikaalinen verisuoniterapia: 8 min hoito aamuin, illoin. Silloin mikroverenkiertosi toimii paremmin koko vuorokauden. Mikäli vielä muutat ruoka- ja liikkumistottumuksiasi parempaan suuntaan ja saat vähennettyä stressitekijöitä elämästäsi, tulee jäljellä olevista päivistä huomattavasti parempilaatuisia.

Kanna itse vastuu sydämestäsi, niin se jaksaa pitää sinut liikkeellä pitkään!

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *