Espoolainen 64-vuotias Teuvo Rämänen kärsi hankalista nivelrikon aiheuttamista lonkkakivuista. Vielä pari vuotta sitten jo parin sadan metrin kävelymatka oli yhtä tuskaa.

“Syksyllä 2012 ystäväni suositteli minulle BEMER-terapiaan tutustumista. Siinä vaiheessa lääkäri oli jo suositellut minulle leikkaukseen menoa”, Teuvo Rämänen kertoo.

Kivulias ja liikkumista vaikeuttava sairaus oli vaivannut pahasti lähes vuoden ajan.

Arthritis at hip joint

“Tilasin laitteen koekäyttöön kuukaudeksi ja ostin sen pian itselleni kokonaan. Apu oli nopeaa ja särkylääkkeitä en enää tarvinnut lainkaan. Jo parissa viikossa pystyin kävelemään kunnolla”, Rämänen kuvailee.

Liikkuvuus ja elämänlaatu nousivat huimasti

Nyt BEMER-laite on ollut lähes kolme vuotta käytössä ja pahaa lonkan nivelrikkoa ei ole tarvinnut leikata eikä hoitaa millään muulla tavalla. Kivut hävisivät ja liikkuvuus parani vähitellen, vaikka itse nivelrikko onkin edelleen olemassa. Elämisen laatuun terapia on kuitenkin auttanut merkittävästi.

“Viime vuonna olin valokuvausreissulla ulkosaaristossa. Siellä kävelin jopa 12 tuntia yhteen menoon, eikä mitään ongelmia ilmennyt. Tällaista en olisi voinut kuvitellakaan ennen BEMER-hoitoa”, Rämänen iloitsee.

Elämäni paras hankinta

“Ennen minulla oli jopa lepotilassa kipuja lonkassa ja ajoittain polvissa. Nyt hoidan myös polvia BEMERin täsmähoidolla. Hoito hidastaa selvästi vaivojen etenemistä, poistaa kipuja ja edistää nivelen liikkuvuutta. Nivel ei tietenkään ole terveen nivelen tasolla, mutta nyt pärjään hyvin”, Rämänen summaa.

“BEMER on ollut mielestäni elämäni paras hankinta, se on satsaus oman elämän laatuun. Fysikaalisen verisuoniterapian avulla liikkuminen on palautunut lähes normaaliksi ja mikä tärkeintä, kivuttomaksi. Mikä voisikaan olla sen tärkeämpää?”

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät ole yleistettävissä. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *