Teikari

Kim Teikarin haaste kaudella 2015:

Satutin 2015 syksystä vasemman puolen solisluun Jämsän SM/EM- kilpailuissa.

Kuvauksissa selvisi, että solisluu oli aikalailla palasina.

Pienien ongelmien vuoksi pääsin leikkaukseen vasta kaksi viikkoa loukkaantumisen jälkeen. Silloin kauden viimeiseen SM-kilpailuun Riihimäellä oli aikaa jäljellä enää 5 viikkoa!

Halusin ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta pääsisin vielä kamppailemaan SM-mitallista Riihimäelle. Kuntoutumisen tueksi otin myös BEMER-terapian.

solisluu

Käytin BEMER-terapiaa joka päivä kolme kertaa päivässä koko viiden viikon ajan.

Ensimmäisenä vaikutuksena huomasin, että ainakin nukuin paremmin ja sikeämmin. Leikkauksen jälkeen oli vähän turvotusta, mutta se hävisi nopeasti BEMER-terapialla. Leikkauksen jälkeen ei ollut kipujakaan.

Viikko ennen SM-kilpailuita kävin morjestamassa kirurgia, joka oli leikannut olkapääni neljä viikkoa aikaisemmin. Hän oli sitä mieltä, että luu on luutunut todella hyvin, varsinkin kun ottaa huomioon lähtötilanteen luussa.

Sain luvan mennä ajamaan!

Tosin omalla vastuulla. Se riitti minulle, koska tiesin olkapään olevan kunnossa. Riihimäen kisa oli kyllä aika tuskallista ajaa, koska kädestä oli hävinnyt toipumisaikana voima melkein kokonaan.

Käytin BEMER-terapiaa vielä kilpailun jälkeenkin apuna palautumiseen. Uskon, että BEMER-hoidot auttoivat leikattua olkaa kuntoutumaan nopeasti.

Tuossa kilpalussa varmistin mitalin, eli SM-pronssia tuli!

Tämä on urani ensimmäinen SM-tason mitali. Olkapää on nyt entisen veroinen, eikä haittaa mitenkään elämää ja kilpailen tietysti edelleen.

Parhain terveisin.

Kim Teikari

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *