Teikari

Kim Teikarin haaste kaudella 2015:

Satutin 2015 syksystä vasemman puolen solisluun Jämsän SM/EM- kilpailuissa.

Kuvauksissa selvisi, että solisluu oli aikalailla palasina.

Pienien ongelmien vuoksi pääsin leikkaukseen vasta kaksi viikkoa loukkaantumisen jälkeen. Silloin kauden viimeiseen SM-kilpailuun Riihimäellä oli aikaa jäljellä enää 5 viikkoa!

Halusin ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta pääsisin vielä kamppailemaan SM-mitallista Riihimäelle. Kuntoutumisen tueksi otin myös BEMER-terapian.

solisluu

Käytin BEMER-terapiaa joka päivä kolme kertaa päivässä koko viiden viikon ajan.

Ensimmäisenä vaikutuksena huomasin, että ainakin nukuin paremmin ja sikeämmin. Leikkauksen jälkeen oli vähän turvotusta, mutta se hävisi nopeasti BEMER-terapialla. Leikkauksen jälkeen ei ollut kipujakaan.

Viikko ennen SM-kilpailuita kävin morjestamassa kirurgia, joka oli leikannut olkapääni neljä viikkoa aikaisemmin. Hän oli sitä mieltä, että luu on luutunut todella hyvin, varsinkin kun ottaa huomioon lähtötilanteen luussa.

Sain luvan mennä ajamaan!

Tosin omalla vastuulla. Se riitti minulle, koska tiesin olkapään olevan kunnossa. Riihimäen kisa oli kyllä aika tuskallista ajaa, koska kädestä oli hävinnyt toipumisaikana voima melkein kokonaan.

Käytin BEMER-terapiaa vielä kilpailun jälkeenkin apuna palautumiseen. Uskon, että BEMER-hoidot auttoivat leikattua olkaa kuntoutumaan nopeasti.

Tuossa kilpalussa varmistin mitalin, eli SM-pronssia tuli!

Tämä on urani ensimmäinen SM-tason mitali. Olkapää on nyt entisen veroinen, eikä haittaa mitenkään elämää ja kilpailen tietysti edelleen.

Parhain terveisin.

Kim Teikari

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät ole yleistettävissä. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *