Eila Rinta-Pukkilan vointi on parantunut kohisten muutamissa kuukausissa

Varpaiden, nilkkojen ja ranteiden säryt olivat vaivanneet 73-vuotiasta Eila Rinta-Pukkilaa jo usean vuoden ajan niin, että hän joutui lopettamaan rakkaan sauvakävelyharrastuksensa vuonna 2019. Sen sijaan hän pyöräili ja ui, mutta pystyi kävelemään vain lyhyitä lenkkejä. Migreenistäkin hän on kärsinyt jo vuosien ajan.

BEMER®-terapian käyttöön otettuaan säryt sekä migreeni ovat helpottaneet ja sauvakävelykin onnistuu taas. ”Olen niin iloinen paremmasta olostani! Nyt pääsen taas kävelemäänkin”, hymyilee Eila, joka on ollut ennen särkyjään ahkera liikkuja.

Nivelrikkoa, migreeniä ja pari onnettomuutta

Jalkojen ja käsien särkyjen takana Eilalla on todettu olevan nivelrikkoa. Nämä säryt yltyivät vuosien varrella ja erityisesti kävely oli hankalaa, sekä sauvojen kanssa että ilman. Särkylääkkeitä oli syötävä lisääntyvään tahtiin, jotta säryt pysyivät aisoissa. Varpaissa on myös ollut tunnottomuutta.

Migreenistä Eila on kärsinyt jo kauan ja on käyttänyt siihen estolääkettä jo vuosia. ”Se on viheliäinen vaiva, joka haittaa arkea aika paljon, jos pääsee pahaksi”, kertoo Eila.

Kasvoihinsa Eila sai murtuman vuonna 1966 tapahtuneen auto-onnettomuudessa. Thaimaassa sauvakävellessään vuonna 2015 Eilan sauva jäi kiinni sementtilaatan reunaan ja kampitti hänet sillä seurauksella, että etuhampaat katkesivat. Sekä murtuma että katkenneet hampaat hoidettiin aikoinaan kuntoon.

Fysikaalinen BEMER®-verisuoniterapia kokeiluun

Eilalle tuli mahdollisuus kokeilla BEMER®-terapiaa viime kesänä yhdeksän päivän ajan laitteiden jälleenmyyjän luona. ”En uskonut terapiaan ensialkuun, mutta kun tuntemuksia alkoi tulla, niin uskottavahan se sitten oli.”

Aluksi Eilan säryt ja kivut voimistuivat erityisesti varpaissa, mutta myös kasvoissa, silmänpohjissa ja polvissa, jotka eivät olleet häntä aiemmin juuri vaivanneet. Vanha murtuma ja hammasvamma muistuttivat itsestään. Jälleenmyyjä oli kuitenkin kertonut jo etukäteen, että säryt saattaisivat alkuun voimistua ennenkuin lähtisivät hellittämään, joten tuntemukset eivät tulleet Eilalle yllätyksenä ja hän jatkoi sitekästi hoidon ottamista.

Jälleenmyyjältä saamaansa käytön ohjeistusta Eila on pitänyt matkan varrella todella hyvänä ja tärkeänä muutoinkin. Näin hoito on edennyt mutkattomasti ja apu on ollut lähellä, jos kysyttävää on tullut.

Oma BEMER® käyttöön elokuun lopulla – säryt ja migreeni alkoivat helpottaa

Eila piti päiväkirjaa oireistaan heti sen jälkeen, kun sai BEMER®-laitteiston käyttöönsä elokuun lopulla, 28.8.2020. ”Otin hoitoa heti joka päivä aamuin ja illoin ohjeistuksen mukaisesti. 19.9. olen kirjoittanut, että oli hyvä yö, kun ei ollut särkyjä, ja 12.10. kirjoitin lopettaneeni migreenin estolääkkeen käytön. Olo alkoi kohentua nopeammin ja enemmän, kuin olin uskaltanut odottaakaan.”

Säryt ovat vähentyneet niin, että hän pystyy taas käymään jopa 45 minuutin mittaisilla sauvakävelylenkeillä. Särkylääkkeille on tarvetta enää harvoin.

Parin viikon hoitotauolla migreeni palasi

Eila lopetti BEMER®-hoidot kahdeksi viikoksi nyt helmikuun alussa kaihileikkauksen vuoksi, jolloin migreeni palasi. Hän aloitti hoidon uudelleen 15.2. ja on nyt haastattelupäivänä 24.2. ollut taas viikon ilman migreeniä. ”Tämä kyllä osoittaa minulle, että BEMER®-hoito tosiaan on migreenini parantumisen takana. En millään luopuisi sen käytöstä enää”, summaa Eila.

Lisää energiaa ja paremmat unet

Muitakin vaikutuksia Eila on huomannut, kuten heti herätessä tuntuvan virkeyden ja energisyyden tunteen. Myös unet ovat parantuneet, joten sekin lisää virkeyttä. Uniohjelman hän otti käyttöön aivan hiljattain ja tuntee, että nukkuu silloin paremmin. ”Saatan kyllä nukahtaa hoitoon jo kahdeksan minuutin iltaohjelman aikaankin. Hoito rentouttaa hyvin.”

”Tunnottomissa varpaissani on alkanut tuntua pistelyä, joten seuraan nyt, olisiko niihin ehkä tunto palautumassa paremman verenkierron ansiosta.”

”Joku on ihmetellyt, kuinka olen näin arvokkaan laitteen ostanut, mutta särkyjen ja migreenin helpottaminen on minulle tärkeää. Nyt saan viettää eläkepäiviä hyvässä kunnossa ja hyvällä mielellä, ja siitä mielelläni vähän maksankin. Suosittelen muitakin hoitoa rohkeasti kokeilemaan.”

Lämpimät kiitokset Eilalle haastattelusta ja oikein mukavaa ja energistä kevättä!

BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER®-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät ole välttämättä yleistettävissä. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, löydät sellaisen valitsemalla kotisivumme, suomi.bemergroup.com/fi , vasemmasta yläkulmasta ”Etsi paikallinen yhteyshenkilö”.

Valitse ensin maaksi Suomi (Finland) ja kirjoita sen alle osoitekenttään vaikkapa oma katuosoitteesi (tai muu osoite, jonka läheltä haluat myyjän löytää). Paina ”Submit”, jolloin hakukone etsii sinulle antamaasi osoitetta lähinnä olevan jälleenmyyjän yhteystiedot. Ne ilmestyvät sivun vasempaan ylälaitaan. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *