Näin toteaa elämäntaidon valmentaja Elina Tarpila, joka on käyttänyt BEMER-hoitoa vuoden 2021 keväästä asti. Hän tekee valmennuksia ja verkkokursseja Valo minussa -yrityksensä kautta, jonka fokuksena on auttaa ihmisiä elämään omannäköistään elämää ja löytämään oman voimansa.

54-vuotias Elina elää melko terveellisesti, katsoo, mitä syö ja juo, ja käy päivittäin kävelyllä, mutta istuu paljon. ”Olen tehnyt verkkokursseja ja valmennuksia jo kymmenen vuotta ja istun paljon koneella. Sen ja ehkä iänkin myötä oli alkanut tulla nivelkolotuksia ja yleistä jäykkyyttä”, kertoo Elina. Hänellä on lisäksi todettu hamstring-oireyhtymä, jossa istuinkyhmyt ovat olleet hyvin ärtyneet. Nukkuminen on myös ollut huonoa. BEMER-hoidon myötä suunta on ollut kuitenkin parempaan.

BEMER®-terapialla monia hyviä vaikutuksia

BEMER-hoidosta Elina kuuli jo vuosia sitten tutulta jälleenmyyjältä. ”Taisin olla liian hyväkuntoinen silloin, kun laitetta ei tullut heti hankittua”, hän hymyilee. BEMER jäi kuitenkin mieleen ja kun vaivoja ja kolotuksia alkoi jo olla, hän otti itse jälleenmyyjään yhteyttä keväällä 2021.

Esittelyn seurauksena BEMER Pro-Set -laitteisto tuli ensin koekäyttöön. Kun unet selkeästi heti paranivat, lunasti Elina laitteiston omakseen. ”Olo on yleisesti parempi, kolotukset ja jäykkyys ovat helpottaneet. Ja kun unet paranivat, niin päivisin olen virkeämpi”, kertoo Elina kokemuksistaan. Hän käyttää miehensä kanssa aamuin ja illoin otettavia 8 minuutin perushoitoja joka päivä. ”Tunnen rentouttavan vaikutuksen konkreettisesti. Meillä on BEMER aina mukana matkoillakin.”

Hamstring-oireyhtymä ja istuinkyhmyjen kivut alkoivat hellittää vasta viime talvena kortisonipiikkien ja kuntoutuksen jälkeen. Siihen Elina ei kokenut saaneensa BEMERistä apua, mutta toivottavasti hoito voisi auttaa pitämään vaivoja poissa, nyt kun tilanne on saatu paremmaksi.

Punavalosta iso apu tyttären kasvoille

Elinan tytär sai pahan asfaltti-ihottuman poskeensa eräänä perjantaina, kun hän kaatui pyörällä alamäen alla olleen mutkan hiekoitussoraan. Elina muisti onneksi punavalon, jota alettiin heti käyttää lauantaina. ”Pelkäsin, että kasvoihin voisi jäädä pysyviä arpia, mutta pahannäköisistä naarmuista ei näkynyt jälkeäkään enää tiistaina! Ihan uskomaton juttu!”, Elina ihmettelee vieläkin punavalon tehoa paranemisen vauhdittajana.

Punavaloyksikkö, B.LIGHT, kuuluu osaksi BEMER Pro-Set -laitteistoa, mutta sen voi hankkia myös erikseen BEMER Classic-Setin kanssa käytettäväksi.

BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER®-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua – sekä tuottaa energiaa.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Hoidon vaikutus ei välttämättä tunnu juuri miltään hoidon aikana, pientä mahdollista kihelmöintiä lukuun ottamatta, koska emme juuri tunne verenkiertoamme. Ja näin kuuluukin olla, koska tuskin haluaisimmekaan tuntea veren liikkeitä 100 000 kilometriä pitkässä verisuoniverkostossamme! Terapian tulokset tuntuvat sen sijaan usein pidemmällä aikavälillä olon yksilöllisenä kohentumisena.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

 Lämmin kiitos haastattelusta Elinalle!

 

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, löydät sellaisen, kun painat Ota yhteyttä – nappia kotisivujemme www.bemergroup.com/fi_FI/human-line/etusivu vasemmasta alakulmasta.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *