Mathias antaa BEMER-terapialle 10+!

Ruotsalainen Mathias Ringblom on yrittäjä, kirjailija ja inspiroija, jolla diagnosoitiin multippeliskleroosi (MS) toukokuussa 2018.  Hän oli kärsinyt kaksoisnäöstä pari viikkoa ennen diagnoosia. Vuosien varrella hänellä oli ollut 20 pahenemisvaihetta, jotka olivat nyt johtaneet myös valtavaan väsymykseen, puutumisen tunteeseen sekä jalkojen ja käsivarsien heikentyneeseen toimintaan. Aina urheilleelle ja aktiiviselle Mathiakselle tilanteeseen on ollut vaikea sopeutua.

Mathias otti yhteyttä BEMERiin kuukausi diagnoosinsa jälkeen, kun ymmärsi, että parempi mikroverenkierto voisi tukea hänen terveyttään monipuolisesti. Sen jälkeen hän ei ole ollut montaa päivää ilman BEMER-terapiaa.

”BEMER-terapian vaikutus, verisuonten seinämien liikkeiden aktivoituminen pienissä verisuonissa, korjaa verenvirtausta. Käytän terapiaa vähintään kahdesti päivässä saadakseni veren virtaamaan mahdollisimman hyvin. En tiedä kuinka olisin pärjännyt ilman BEMERiä pitkällä aikavälillä”, Mathias sanoo ja jatkaa: ”Mutta kuten aina sanon ja kirjoitan kirjassani, emme voi koskaan tehdä yleistäviä johtopäätelmiä yhdestä henkilöstä. Meidän, jotka työskentelemme lääkinnälliseksi laitteeksi sertifioidun BEMERin kanssa, on oltava varovaisia erilaisten terveysväittämien kanssa.”

Mitä BEMER tekee?

Se stimuloi ja aktivoi verisuonten seinämien vasomotion-liikettä, säätelymekanismia pienissä verisuonissamme, jotta mikroverenkiertomme toimisi mahdollisimman optimaalisesti. Meidän ei tarvitse olla tiedemiehiä ymmärtääksemme, että se on ​​hyväksi meille, olipa MS-tautia tai ei.

”Emme tiedä, millaisia ​​havaittavia vaikutuksia se antaa meille yksilöllisesti, ennen kuin käytämme sitä päivittäin, pidemmän ajan. Eri henkilöt kokevat vaikutukset eri tavalla. Tämän sanottuani voin tietysti kertoa teille omista kokemuksistani esittämättä mitään yleisiä väittämiä. Voin sanoa varmuudella, että minulla ei olisi koskaan mahdollisuutta tai halua olla ilman terapiaa montaakaan päivää.”

Tässä on yhteenveto kokemuksista ja tuloksista, jotka ovat vaikuttaneet jokapäiväiseen elämääni tähän mennessä:

+ Korkeampi energiataso. Väsymykseni on edelleen olemassa, mutta jaksan pidempään ja toivun suhteellisen nopeasti.

+ Vähentynyt turvotus. Paikallaan istumisen jälkeinen turvotukseni katoaa sinä aikana, kun makaan BEMER-alustalla. Hoito tuntuu hyvältä ja rauhoittavalta.

+ Vähemmän kipua. Aktiivisen päivän jälkeinen jäykkyys ja hermokipu käsivarsissa ja sormissa helpottuu välittömästi BEMERillä.

+ Parempi uni. Tunnen oloni levänneeksi ja aloitan päivät energisenä jo aikaisin, kun menen töihin.

Pää toimii paremmin. Minulla on parempi muisti.

+ Helpompi hengittää. Minusta tuntuu, että kehoni hyödyntää hapen hyvin ja minulla on aina 100 % happisaturaatio, kun lääkärit testaavat. He ovat yhtä yllättyneitä joka kerta.

+ Vähemmän sairauspäiviä. Lukuun ottamatta kolme päivää kestänyttä koronaa tammikuussa 2022 en ole ollut päivääkään sairaana sen jälkeen, kun ostin BEMER-laitteeni. Siitä on kohta kolme vuotta. Tiedämme, että immuunijärjestelmä vahvistuu parantuneen mikroverenkierron avulla, riippumatta siitä onko MS-tautia vai ei.

+ Vahvempi ja parempi kunto. Fyysinen kestävyyskuntoni on parempi ja palaudun nopeasti. Liikunta on erittäin tärkeää meille MS-tautia sairastaville, siitä ovat lääkärit tänään samaa mieltä. Joten kaikki, mikä voi auttaa meitä olemaan aktiivisempia, on meille hyväksi.

+ Kivut hävisivät. Alaselän ja pakaran kivut, joita minulla oli yli 10 vuotta, hävisivät 3 – 4 kuukauden päivittäisen BEMER-hoidon jälkeen ja ovat edelleen poissa.

Mukava päästä BEMER-hoitoon

”Minulla on aina BEMER mukanani, vaikka matkustan. Siten vältän turvotusta lentojen jälkeen ja tunnen oloni hyväksi. Kun laite on aina mukana, voin optimoida mikroverenkiertoani, mikä on minulle niin tärkeää.”

”Olen henkilökohtaisesti vakuuttunut siitä, että BEMER on tehnyt minusta energisemmän ja hyvinvoivemman jo suorituskykyni perusteella. En ole päivääkään ilman terapiaa. Mutta kuten sanoin, se on minun uskoni. Uskon myös, että se saattaa vähentää oireitani tulevaisuudessa, mutta se jää nähtäväksi. Kerron siitä enemmän ja yksityiskohtaisesti kirjassani En på 500”.

PubMedissä on kaksi tutkimusta MS-tautiin liittyvästä väsymyksestä ja BEMER-terapiasta. Tietokannasta voit myös etsiä lisää lääketieteellisiä julkaisuja, jotka liittyvät BEMER verisuoniterapiaan.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Multiple%20sclerosis%20bemer&fbclid=IwAR2ES6MQF0ZKpIGX4O1Edl230oFL9FagVuE5g43XqigQvokwdDMEAq4hkJ4

Kirjoittaja Fiddeli Kluge ja Mathias Ringblom

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

2 Comments

  1. Hei, onkohan tämä teksti saatavana myös ruotsiksi ? nuori MS- potilas Tukholmassa joka mielellään lukisi tämän !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *