Mistä meidän suorituskyvyssä on kysymys?

Kaikki elämän osa-alueet voivat kuormittaa, jolloin niistä tulee palautua. Kysymys on siis kokonaisuudesta – ei pelkästään työelämästä tai liikunnasta jne. Palautuminen elämästä tapahtuu hyvin tai huonosti joka vuorokausi. Huono palautuminen verottaa suorituskykyämme. http://hellisolujasi.fi/palaudutko-vai-palatko-loppuun/

Mikä kuormittaa?

Onko haaste työssä vai kotona? Painavatko raha-asiat vai vähäinen liikunta? Miten hoidat sosiaalisia suhteitasi ja nautitko harrastuksistasi? Minkälainen suhde eri elämän osa-alueilla on hyvinvointiisi? Mikäli haasteet ovat työssä ja et voi niihin vaikuttaa, on tasapainon hyvä löytyä muilta elämäsi alueilta. Voimme vahvistaa itseämme monella tavalla, jolloin jaksamme paremmin myös ongelma-alueiden kanssa. Meistä tulee vahvempia!

Elämäntapamuutos.

Kohti ehjempää elämää kuljetaan elämäntapamuutosten kautta. Palautuminen on olennainen osa tätä muutosta. Kierrosten lisääminen, kuormituksen kasvu vaatii palautumisen tasapainon saavuttamiseksi. Stressiä ilmenee kaikilla elämänalueilla. Kestämme paljonkin stressiä, mikäli palautuminen on hyvää. http://hellisolujasi.fi/tyouupumus-burnout/

Liikunta

Kohtalainen liikunta edistää palautumista ja parantaa verenkiertoa. Kohtalainen liikunta on suhteessa kuntoosi. Mikäli liikunta kuormittaa ja aiheuttaa stressiä jo stressaantuneelle keholle, palautumiseen tulee kiinnittää erityistä huomiota, samoin liikuntalajien valintaan. Hyvä palautuminen vaatii mahdollisimman optimaalisesti toimivan mikroverenkierron, jolloin aineenvaihduntatuotteet kulkeutuvat tehokkaasti ulos elimistöstä ja palautuminen nopeutuu.

Uni

Hyvä unen laatu palauttaa, parantaa, korjaa, uudistaa, vahvistaa. Hyvä uni on loistavan suorituskyvyn edellytys. Unen laatu ja riittävä uniaika ovat ylellisyyttä, koska sitä niin harvoille suodaan. Mikroverenkierrolla on merkittävä vaikutus unen aikaiseen palautumiseen, sekä elimistössä tapahtuvien prosessien tukemiseen. http://hellisolujasi.fi/nukutko-itsesi-pirteaksi/

Ravinto

Ravinto rakentaa tai rappeuttaa. Hyvät rakennuspalikat soluille kulkevat mikroverenkierron kautta, haitalliset aineenvaihduntatuotteet, jätteet kulkeutuvat pois kehosta mikroverenkierron avulla. Verenkiertojärjestelmän hyvä toiminta on avain jaksamiseen, palautumiseen, korjaantumiseen, toipumiseen. Se tukee kaikkia muita edellämainittuja alueita, jolloin muutoksilla saadaan vielä parempi tuki elimistölle.

Fysikaalinen verisuoniterapia

Tarvitaan lisätukea, kun tavoitteena on mahdollisimman hyvin toimiva keho ikään ja kuntoon katsomatta. Fysikaalinen verisuoniterapia on helppo käyttää.  Ota kotiisi itsehoitoon tarkoitettu terapialaite BEMER tukemaan kehon luonnollisia toimintoja paremman terveyden ja suorituskyvyn saavuttamiseksi sekä kotona että työpaikalla.

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *