Jäsenkorjaaja Piia Myllys aloitti BEMER-hoidon käytön 3,5 vuotta sitten.

Aluksi laite oli vuokrattuna testikäytössä, mutta hyvien hoitotulosten jälkeen Myllys osti BEMER-laitteen itselleen.

”Haluan aina itse testata uudet hoidot tarkasti ja katsoa niiden vaikutukset ennen asiakkaille käyttämistä”, Myllys kertoo.

”Käytän hoitoa nykyisin myös asiakkailleni. Kalevalaisena jäsenkorjaajana vastaanotollani käy paljon asiakkaita, joille on hyötyä mikroverenkierron stimuloinnista BEMER-hoidon avulla.”

Pia Myllyksen yritys on nimeltään Olovahvistamo.

Miksi juuri BEMER?

”Teen työtä sydämelläni. Haluan kaikin kohtuullisesti käytettävissä olevin tavoin antaa parhaani siinä hoitotyössä, jota teen”, Pia Myllys kuvailee.

Myllys on havainnut BEMER-teknologian tehon käytännössä ja käyttää siksi hoitoa mielellään asiakkailleen.

”Laitteet ovat myös pitkäikäisiä, joten pidän BEMER-hankintaa viisaana investointina. Henkilökohtaisella tasolla jokseenkin koko elämän läpi jatkuneet univaikeudet ovat olleet ehkä suurin syy laitteen käyttöön. Olen myös halunnut tutkailla, miten laite toimii tarkkaavaisuushäiriöni hoidossa ja erilaisten autoimmuunisairauksien ennaltaehkäisyssä.”

Mukavia asiakaskokemuksia

Ratsastusta harrastavalla asiakkaalla oli kantapäässä hevosen kavion tallaaman aiheuttama reilusti turvonnut sininen “möhkäle”. Jo kaksi kahdeksan minuutin täsmähoitoa poisti sekä turvotuksen että sinisen värin lähes kokonaan, jäljelle jäi vain pikkurillin kynnen kokoinen haalea tummentuma.

”Tämä tapaus jäi erityisesti mieleeni merkittävänä tehon osoituksena BEMER-hoidosta ja mikroverenkierron toiminnan merkityksestä. En olisi uskonut, ellen olisi itse ollut paikalla näkemässä”, Myllys ihmettelee.

Toisella asiakkaalla oli kyynärpäässään koteloituneelta vaikuttanut kudosnestekertymä. Kahdeksan minuutin perushoito sekä lisäksi täsmähoito poisti kertymän. Erilaisia, normaalisti mustelmaan johtavia ruhjeita Myllys on hoitanut BEMER-laitteella runsaasti.

”Kun täsmähoidon ottaa ajoissa, mustelmaa ei tule tai se on hyvin pieni ja paranee nopeasti.”

Miten nopeasti hoito tehoaa?

Nopeimmat tulokset paikallisten ruhjeiden, turvotusten ja muiden vastaavien hoidossa ovat tulleet spotti- eli täsmähoidon avulla noin 10-20 minuutissa. Myös yskän ja kurkkukivun hoitoon ja tuloillaan olevan flunssan ennaltaehkäisyyn laite näyttäisi Pia Myllyksen kokemusten mukaan toimivan hyvin.

Millaisiin vaivoihin suosittelisit hoitoa?

BEMER tehostaa verenvirtausta pienimmissä verisuonissa sekä pienissä lymfasuonissa. Sen vuoksi  Myllys suosittelee BEMER-hoitoa esimerkiksi vastustuskyvyn kohentamiseen sekä tulehdustilojen ja nestekertymien poistoon.

”Uskon myös pitkällä aikavälillä säännöllisen hoidon vaikuttavan merkittävästi kokonaisvaltaiseen terveyteen.”

Eräällä asiakkaalla oli soutamisesta kipeytynyt ja turvonnut ranteen koukistajalihaksisto. Hoito poisti kivun lähes kokonaan ja turvotus katosi saman tien. Plantaarifaskiitin tukihoitona erityisesti täsmähoito toimii myös erinomaisesti.

Pia Myllys on huomannut, että hoidon käyttö nopeuttaa asiakkaan lihaskalvojen rentoutumista antamissaan hoidoissa.

Kokonaisvaltaista terveyttä

Itse Myllys havaitsee usein myönteistä, aineenvaihdunnan aktivoimisesta kielivää kihelmöintiä koko kehossa.

”Olen yleisesti ottaen terveempi kuin ennen hoidon käyttöä. Siihen vaikuttavat toki monet asiat, mutta pidän BEMER-hoitoa yhtenä merkittävänä tekijänä. Tarkkaavaisuushäiriöni koen helpottaneen kovasti viime vuosien aikana. Siihen varmasti vaikuttavat yhtä lailla myös harkittu ruokavalio ja päivittäinen mindfulness.”

Kokonaisvaltainen terveydestä huolehtiminen on tärkeää

”Asiakkaat ovat kertoneet hoidon tuntuvan mukavan lämmittävältä ja rentouttavalta. Herkemmät asiakkaat reagoivat hoitoon jo parissa minuutissa. Moni tuntee, että kehossa tapahtuu jotakin ihan uutta, tuntuu että nesteet alkavat liikkua. Jotkut taas eivät juurikaan tunnista kehossaan hoidon vaikutusta. Olemme niin yksilöllisiä.”

Pia Myllyksen pikkuinen havannankoira Chiqi osallistuu asiakkaiden hoitamiseen, heidän niin halutessaan, aivan omalla tavallaan. Se rakastaa BEMER-hoitoa ja onkin terve kuin pukki.

”Chiqi saattaa tulla ottamaan muutaman minuutin hoidon ja sitten poistua patjan ulkopuolelle saatuaan omaan tarpeeseensa riittävän annoksen. Herkkä eläin aistii BEMER-laitteen hyvät vaikutukset ja viihtyy alustalla, vaikkei se ole pehmeä matto. Siihen on hyvä hakeutua saamaan hyvää oloa.”

BEMER-vinkki

Mustelmia tai ruhjeita syntyy jokaiselle. Niitä voi tulla kotona vaikkapa siivotessa, urheilussa, leikkausten jälkeen tai itsensä telomisessa. Usein varsinkin ruhjeisiin kuuluu myös turvotus.

Ota hoito koko keholle ensin ja sitten spotti- eli täsmähoitoa BEMER-laitteella kohdennetusti. Näin kudosaineenvaihdunta tehostuu ja nesteet lähtevät kiertämään. Parhaimmillaan turvotus laskee ja kipukin usein helpottaa jo näiden kahden hoidon avulla sekä mustelmatkin paranevat tavallista nopeammin.

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät ole yleistettävissä. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *