sleepnotiStock_000047796898_Large

Hyvin nukuttu yö on harvinaista herkkua monelle.

Aamulla pirteänä kohti uusia seikkailuja? Aivan mahtava tunne kun on nukkunut hyvin. Ajatus on kirkas, mieli on korkealla ja puolisonkaan kommentit eivät ärsytä.

Unen aikana uusiudumme ja palaudumme.

Hyvä rentoutuminen ja unen eri vaiheet ovat keholle rakennusaikaa. Mikroverenkierron kannalta ajateltuna veren uudelleen jakautuminen optimaalisesti yön aikana tarvittaviin kehon prosesseihin vaatii kehon siirtymisen lepotilaan. Sillon mikroverenkierron säätelyjärjestelmä ohjaa vähemmän verta lihaksiin sekä ruuansulatukseen ja enemmän verta kulkeutuu silloin maksaan, paksuunsuoleen, ihoon jne. Näin luodaan edellytykset niille tärkeille prosesseille mitä unen aikana kehossa tapahtuu.

Man with sinus pain

Levoton yö?

Uni ei tahdo tulla, heräilet vähän väliä ja aamulla kaikki tekemättömät asiat pyörivät mielen karusellissa. Stressi supistaa verisuonia ja virtaus heikkenee. Keho ei pääse lepovaiheeseen ja veren virtauksen säätely kehon palautumista ja uudistumista varten ei toteudu. Seurauksena on paitsi väsymys, mutta sen lisäksi huonosti palautunut keho ja mieli. Suorituskyky on alhaalla, samoin kuin paineensietokyky. Pää ei toimi ja ajatus on sumuinen.

Fysikaalinen verisuoniterapia tukee hyvää mikroverenkiertoa sekä myös ainutlaatuisen uniohjelman avulla parantaa mahdollisuutta hyvää uneen.

Aamuin illoin otettava 8 minuutin ohjelma vaikuttaa yöunen laatuun. Julkaistun tutkimuksen mukaan (DOI:10.1515/jcim-2013-0037) kuudessa viikossa 75 % terapian käyttäjistä kokee unen laadun parantuneen. Lisäksi yöaikaan käytettävä ainutlaatuinen uniohjelma tehostaa terapian vaikutusta. Terapialla ei ole todettu haitallisia sivuvaikutuksia.

man_success2iStock_000055074450_Large

Nuku hyvin, palaudu tehokkaasti ja tue kokonaisvaltaista terveyttäsi!

Lue lisää unesta alla olevasta artikkelista.

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/unitutkija-unen-pitaisi-olla-viimeinen-asia–josta-tingitaan-/jXvnTtaN

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *