Paha murtuma kaatumisen seurauksena

Tuula Saarelan olkavarsi murtui pahasti tämän vuoden tammikuussa, kun hän kaatui pihallaan vasemman kätensä päälle. Käsi leikattiin vielä samana päivänä, koska luun päät olivat irti toisistaan ja käteen oli asennettava levy kyynärpäästä olkapäähän asti. Tiedossa oli pitkähkö toipumisaika kuntoutuksineen.

Metalli näkyy selvästi röntgenkuvassa

Tuula päätti ottaa BEMER-laitteen käyttöön itselleen heti käsileikkauksen jälkeen, koska sellainen löytyi jo valmiiksi kotoa. Tuulan mies oli käyttänyt laitetta silloin jo reilun vuoden verran melanooma-leikkauksensa jälkeen ja kokenut siitä olleen apua, koska olo oli ollut siitä lähtien hyvä ja yölliset hengityskatkoksetkin olivat loppuneet –  minkä Tuula vahvistaa, koska ei enää herää niihin kuten aiemmin.

Nopea apu särkyihin ja paranemiseen

Leikkauksen jälkeen Tuulalla oli kädessä särkyä, joihin hänen oli syötävä kipulääkkeitä. BEMER-hoidot hän aloitti paikallihoidolla (B.SPOT) kipualueelle, mutta särky ei ottanut helpottuakseen. Tuula ohjattiin työterveydestä fysioterapeutille, joka neuvoi BEMER:in käytössä ja ohjasi käyttämään myös koko kehon hoitoon tarkoitettua hoitoalustaa (B.BODY) aamuin illoin. Tämän jälkeen säryt lievittyivät kahdessa päivässä niin paljon, että Tuula pystyi lopettamaan kipulääkkeiden syönnin.

Käsi on nyt palautunut hyvään toimintakuntoon ja lääkärit ovat olleet ihmeissään nopeasta parantumisesta. Tuula on itsekin hyvin tyytyväinen, koska käsi ei rajoita hänen tekemisiään enää millään lailla.

Käsivarsi ei haittaa enää mitenkään normaalia arkielämää.

BEMER ahkerassa käytössä

Tuula hankki kesällä toisen B.BODY-hoitoalustan kotiin, jotta sekä mies että hän itse voivat ottaa yöohjelman sängyissään yhtä aikaa. Yöohjelma on päällä joka yö. Unet ovat parantuneet molemmilla ja aamuisin on virkeä ja hyvin levännyt olo. Tuula suunnittelee töissään postinjakelureittejä ja on huomannut vireytensä pysyvän nyt hyvänä koko työpäivän, vaikka hän on lopettanut kahvin juonnin kokonaan.

Aamuohjelmat Tuula ja hänen miehensä ottavat sängyssä ennen ylösnousua ja iltaohjelmat alakerrassa uutisten aikaan. Tätä varten Tuula onkin nyt hankkinut alakertaan toisen BEMER-laitteen. Hän on hankkinut laitteen myös tyttärelleen sekä BEMER VET-laitteen tämän hevoselle. Tuulan tytär Hanna Tuhkanen sai apua käsiensä särkyihin ja hänen hevosensa virtsakivileikkauksesta toipumiseen. Tuulan koira nauttii myös BEMER-terapiasta ja on saanut siitä apua lannerangan kipuihin. Lähipiiristä löytyy muitakin BEMER-hoidoista innostuneita.

Juuri 60 vuotta täyttänyt Tuula on nyt oikein tyytyväinen omaan oloonsa ja vakuuttunut BEMER-hoidon hyödyistä niin ihmisille kuin eläimillekin oman ja perheensä monien kokemusten myötä. ”Suosittelen BEMER-terapiaa ihan kaikille”, Tuula toteaa.

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät ole yleistettävissä. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Mikä mikroverenkierto? 

Mikroverenkierto muodostuu kaikkein pienimpien verisuonten tiheästä verkostosta. Siellä tapahtuu noin 74 % verenkierrosta. Mikroverenkierrolla on tärkeä kuljetustehtävä: Se toimittaa kudoksiin ja elimiin happea ja ravinteita, kuljettaa pois kuona-aineita sekä tukee immuunijärjestelmää.

 Mikä Bemer?

BEMER-teknologia perustuu mikroverisuonten seinämien rytmisen liikkeen (vasomotion) stimulointiin. Vaikuttavana tekijänä on patentoitu signaali, joka tahdittaa häiriintynyttä rytmiä mikroverisuonissa. BEMER tukee kehon kykyä korjata itse itseään parantuneen mikroverenkierron kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *