confidentiStock_000050606958_Large

Mikä on mikroverenkierto?

Isommat valtimot haarautuvat pienemmiksi valtimoiksi. Sen jälkeen pienemmiksi pikkuvaltimoiksi ja lopulta hiusverisuoniksi. Hiussuonistossa veren valtimovirtaus muuttuu laskimovirtaukseksi ja suonien koko alkaa taas kasvaa.

Pienemmät pikkulaskimot kuljettavat aineenvaihduntatuotteita pois soluista kohti pikkulaskimoita. Nämä kaikki muodostavat mikroverenkierron. Eli vain isot valtimot ja isot laskimot eivät kuulu mikroverenkiertoon.

Siksi mikroverenkierto on verisuoniston tärkein järjestelmä, johon kuuluu 74% koko verisuonistostamme.

Solut tarvitsevat happea ja ravinteita.

Nämä elintärkeät aineet siirtyvät solujen hyödyksi hiusverisuonistossa. Eli hyvä verenvirtaus mikroverisuonistossa on elintärkeää soluillemme. Ne eivät elä ilman riittävää hapen kulkeutumista solujen saataville.

Punasolujen pääsy hiusverisuoniin on siis kriittistä, sillä niiden tehtävä on hapenkuljetus muille soluille ja hiilidioksidin poiskuljetus. Ongelmat hapen hyödyntämisessä aiheuttaa nopeasti kudosvaurioita.

red_blood_cellsiStock_000016507846_Large

Tämä on yleisin terveysongelmia aiheuttava syy.

Solujen hapen puute. Miten se oireilee?

Väsymys, kipu, heikko palautuminen, unihäiriöt, verenpaine, hermovauriot, sydänoireet jne ovat oireita heikosta mikroverenkierrosta. Suurin osa oireistamme voidaan liittää mikroverenkierron häiriöihin.

Mikroverenkierron heikkeneminen kehittyy piilevästi.

Pikku hiljaa kehittyvä häiriö saattaa edetä 10-15 vuotta ennenkuin tunnemme oireita. Oireiden ilmaantuessa ne turrutetaan lääkkeillä pois, ilman että vaikutetaan siihen syyhyn miksi oireet tulivat.

Verenvirtauksen heikkeneminen mikroverisuonissa on syy solujen heikkoon hapen hyödyntämiseen, josta seuraa mm. alhainen energiantuotanto soluissa. Ongelmana on myös aineenvaihduntatuotteiden riittämätön poistuminen.

Miksi mikroverenkierto heikkenee?

Liika istuminen, stressi, vanheneminen, kuluttavat elintavat ja monet jokapäiväiseen elämäämme kuuluvat asiat heikentävät mikroverenkiertoa.

Mikroverenkiertoa korjaavaa lääkitystä?

Verenohennuslääkkeillä pyritään saamaan aikaiseksi parempi veren juoksevuus. Lääkkeistä esimerkiksi Nitro ja Viagra vaikuttavat hiusverisuoniin laajentavasti, betasalpaajat laajentavat verisuonen läpimittaa pikkuvaltimoissa. Näillä ei ole korjaavaa vaikutusta itse ongelmaan ja kaikilla lääkkeillä on haitalliset sivuvaikutukset.

Closeup Of Satisfied Mature Business Man Indoor

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER korjaa.

Syy heikentyneeseen mikroverenkiertoon löytyy ennen hiusverisuonia olevien pre-kapillaaristen suonien seinämien rytmisen liikkeen (vasomotion) hidastumisesta tai loppumisesta. BEMER stimuloi fysikaalisella vaikuttajalla kohdennetusti suonen seinämän lihassoluja. Tuloksena on parempi luonnollinen rytmi, joka saa aikaiseksi paremman veren virtauksen hiusverisuoniin.

Tällöin solujen hapen hyödyntäminen paranee ja sillä on taas vaikutusta parempaan energian muodostumiseen soluissa. Tästä alkavat luonnolliset prosessit, jotka tukevat kehon kykyä korjata itse itseään.

Tue terveyttä – palaudu nopeammin – paranna suorituskykyäsi.

Käytä säännöllisesti fysikaalista verisuoniterapiaa.

 

 

 

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *