Kaarina Krogeruksen tausta on laaja.

Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja, otsoniterapeutti, lymfaterapeutti, jalkojenhoitaja ja ravintovalmentaja. Krogeruksen vastaanotolla Jyväskylässä ja Helsingissä käy mm. syöpäpotilaita (lääkärin lähettämänä), kroonisia kipuja potevia, infektiosairaita ja leikkauksista toipuvia, jotka tulevat jälkihoitoon. Näille potilaille Krogerus tarjoaa usein kokonaisvaltaista hoitoa, jossa huomioidaan mm. hiusverisuonten tila. Mikroverenkierron stimulointia saadaan tehokkaasti aikaan fysikaalisella verisuoniterapialla.

Hämmästyttäviä tuloksia

Kivun hoidossa ja leikkausten jälkeisessä toipumisessa hän on havainnut hämmästyttäviä tuloksia. Lääkäri on ihmetellyt, miten potilas on toipunut esimerkiksi plastiikkakirurgian jälkeen niin nopeasti. Leikkauksen jälkeen on Krogeruksen mukaan tärkeää saada mikroverenkierto ”auki” ja toimimaan, jotta kaikki muu hoito tukee tehokkaasti paranemista.

Myös lonkkaleikkauksen turvotusta ja haavanhoitoa on parannettu menestyksellisesti verisuoniterapian avulla. Fysikaalinen verisuoniterapia lyhentää leikkauksesta paranemista noin 2 viikolla. Tämä edellyttää, että hoitoa otetaan säännöllisesti noin 2 kertaa päivässä.

”Käytän otsonihoitoja tukemaan mikroverenkierron avautumista. Näin happi pääsee kulkemaan vereen ja sen jälkeen otettu fysikaalinen verisuoniterapia on erityisen tehokasta. Esimerkiksi syöpähoitojen tukena käytetään tätä hoitoyhdistelmää tarkasti lääkärin kanssa suunniteltuna”, Krogerus kertoo.

Solujen uudistumisella on monia vaikutuksia

Säärihaavojen hoitoon Krogerus käyttää fysikaalista verisuoniterapiaa. Esimerkiksi diabeettisten haavojen paranemisen on havaittu etenevän tehokkaasti, kun parempi mikroverenkierto vaikuttaa myös hiusverisuonten toimintaan, jolloin ongelma-alueella kudosaineenvaihdunta paranee.

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER.

Fysikaalinen verisuoniterapia tukee solujen uudistumista, koska veren hapen kuljetus paranee soluille ja immuunivaste nousee. Hoito saattaa näin hillitä myös tulehdusvälittäjäaineiden toimintaa ja ennaltaehkäistä tulehduksellisia tiloja ja sairauksien syntymistä.

Tyytyväiset asiakkaat sekä Jyväskylässä että Helsingissä luottavat Kaarina Krogeruksen ammattitaitoon ja tehokkaisiin hoitoihin.

2 Comments

  1. Hei Olen kiinnostunut hoidosta ja miten siitä on saatu apua levottomiin jalkoihin ja nukkumiseen.
    Yt. Minna Honkala

  2. Hei!

    Kiitos viestistäsi. Mikäli levottomat jalat johtuvat verenkiertohäiriöistä, on apua saatu niihin nopeastikin. Tutkimusjulkaisun mukaan hoidon vaikutus uneen on merkittävä. Kuuden viikon hoidon seurauksena 2/3 nukkui paremmin. Kannattaa siis kokeilla BEMER-terapiaa. Lähimmän yhteistyökumppanimme löydät nettisivujemme kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä info@bemernordic.com. Parhain terveisin. Merja Kämpe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *