Klopp_mittaustilanne3IMG_3498

Fysikaalisen verisuoniterapian vaikutus diabeetikon verenkiertoon.

Viime vuoden 2015 lopulla, joulukuussa järjestettiin kutsuvierastilaisuus suomalaisille lääkäreille sekä lehdistölle Helsingissä. Fysikaalisen verisuoniterapian vaikutuksia mikroverenkiertoon pystytään mittaamaan reaaliaikaisesti. Mittauslaite perustuu White-light spectroscopy -tekniikkaan, johon yhdistyy laser-tuplamikrovirtausmittaus –järjestelmä LEA (validoitu ja kansainvälisesti hyväksytty).

Klopp_mittaustilanne4IMG_3500

Mitattavina koehenkilöinä kahdessa eri tilaisuudessa oli neljä diabetestä sairastavaa ja yksi nivelrikkopotilas, jotka eivät olleet aikaisemmin käyttäneet tätä terapiaa. Fysikaalisen verisuoniterapian vaikutuksista saatavat tulokset paranevat terapian pitkäaikaisella säännöllisellä käytöllä, mutta demonstraatiossa saatiin jo muutaman minuutin hoidolla selvä ero mittaustuloksiin.

Klopp_mittaustilanne6IMG_3502

Veren virtausnopeus parani sekä ihonalaisissa kudoksissa että vähän syvemmällä lihaksessa. Mittauslaitteessa kaksi alinta lukua ovat mittaustulokset virtausnopeudesta. Säännöllisestä stimulaatiosta seurauksena on esimerkiksi parempi hapen hyödyntäminen soluissa, joka puolestaan vaikuttaa laajasti kehon eri prosesseihin. Esimerkiksi kivun yleisin syy on iskeeminen eli hapen puute soluissa.

Klopp_soluaineenvaihduntaIMG_3489

Mikroverenkierron tutkija prof. Rainer Klopp Berliinin Mikroverenkierron Instituutista esitti viimeisimpiä tutkimustuloksia mikroverenkierron toiminnasta ja BEMER-terapian vaikutuksista siihen.

Mikroverenkierron tutkimus tuo jatkuvasti uutta hyödynnettävää tietoa sairauksien ennaltaehkäisyyn sekä niiden hoitoon. Paremman verenvirtauksen kautta vaikutetaan mm. immuunijärjestelmän toimintaan. Parempi hapen ja ravinteiden kulkeutuminen soluun sekä tehokkampi aineenvaihduntatuotteiden poistuminen on solujen terveyden perusta. Suurin osa sairauksien oireista voidaan liittää tämän elintarkeän prosessin heikkenemiseen esimerkiksi ikääntymisen, elintapojen, stressin ja unihäiriöiden seurauksena.

Complications of diabetes mellitus. diabetes complications such as blindness, heart disease, kidney failure, High Blood Pressure and other.

Miksi sairaudet eivät parane?

Kroonisten sairauksien hoidossa saatava hoitovaste riippuu suurimmaksi osaksi potilaan itsehoidosta. Hyvän hoitotuloksen saamiseksi suurin työ tehdään kotona. Itse.

Itsehoidon osuus esimerkiksi aikuisiän diabeteksessä arvioidaan olevan jopa 90 %!

Arvion on tehnyt Kansainvälinen Diabetesliitto. Mikroverenkierron stimulaatiolla saatava jokapäiväinen tuki verenkierron paremmalle toiminnalle saattaa olla merkittävä avain tehokkaampiin tuloksiin elintapasairauksien hoidossa.

Fysikaalinen verisuoniterapia on turvallinen ja tehokas tukihoitomuoto sekä sairauksien ennaltaehkäisyyn että niistä toipumiseen.

BEMER-terapialla ei ole todettu haitallisia sivuvaikutuksia.

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

2 Comments

  1. Olisi mukava tietäämillä ohjelmilla noita tuloksia saa.

  2. Hei!

    Kaikki hoitotulokset perustuvat säännölliseen, päivittäiseen terapian käyttöön. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä laitteen toimittaneeseen yhteistyökumppaniimme tai hoitoneuvontaamme ma-ke klo 9-15 puh 020-7439074.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *