Ensimmäisiä kivuttomia päiviä puoleen vuoteen!
Aapo_Summanen20151026_205424
Kivut ovat värittäneet elämääni viime helmikuisen tapaturman jäljiltä päivittäin. Pitkällisen etsinnän jälkeen sain viimein apua, joka tuntuu vievän oikeaan suuntaan. Aloitin Bemer terapian ja huomasin vaikutuksia hyvin pian. Kehossa tuntuu pitkästä aikaa hyvältä. Tunnen myös varpaani kunnolla pitkästä aikaa.
Bemerin apu on ollut valtavan suuri. Se on korostunut merkittävästi stressimyllerryksissä, joita viiden eri työprojektin pyörittäminen on aktivoinut. Vältyin nyt flunssaltakin – toisin kuin vuosi sitten syksyissä vastustuskykyä koettelevissa keleissä.Uskalsin palata myös kilpakentille suunnistuksen parissa, kun tiesin että kisan tuomista kivuista pääsemiseksi on varma keino kotona odottamassa.

Tämä jos mikä oli minulle tärkeä asia! Olen myös toiveikas sen suhteen, ettei leikkauspöydälle tarvitse mennä. Lisätieto siitä selviää tammikuussa.

Nukkumaan meno ja herääminen maistuvat herkullisemmilta kuin vuosiin. Otan Bemer latausta aina viimeiseksi ennen nukahtamista sekä ensimmäiseksi aamulla. Illalla kroppa saa hemmottelevaa ja rauhoittavaa vaikutusta hermostolle, mikä valmistaa hienosti lepoon. Aamulla puolestaan tuntuu hyvältä energioiden virratessa luonnollisen liukkaasti.

Kivuttomin ja onnellisin terveisin.
Aapo Summanen

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät ole yleistettävissä. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *