Epäilevä käyttäjä sai yllättyä

Maj-Lis Oksanen käyttää BEMER-hoitoa 2 kertaa päivässä säännöllisesti. Käyttökokemusta on kertynyt jo kahdeksalta vuodelta. BEMER-terapiaan hän tutustui ystävän hyvien kokemusten kautta, kun itsellä oli useita terveyshaasteita. Esimerkiksi keinonivelten leikkauksista toipuminen.

Maj-Lis Oksanen

”Olen kovin ennakkoluuloinen ihminen, mutta halusin kuitenkin kokeilla hoitoa, koska minulle oli tulossa iso leikkaus. Tuloksia en kuitenkaan juuri odottanut”, Maj-Lis Oksanen kertoo.

Vuonna 2011 Maj-Lis joutui vatsaleikkaukseen, jolloin hän vuokrasi BEMER-laitteen. Ensimmäinen kokemus hoidosta tuli, kun Maj-Lis ihmetteli vatsan leikkausarpien nopeaa paranemista.

En oikein uskonut hoidon auttavan

”Otin vatsan arpiin myös laitteen mahdollistamaa valohoitoa, jolloin arvet katosivat yllättävän nopeasti. En silti tahtonut uskoa, että tämä hoito edistäisi arpien paranemista. Myöhemmin sain kuitenkin uusia, yllättävän hienoja kokemuksia, kun polveni leikattiin ja otin taas hoitoa. Oli uskottava, että kyllä tämä hoito tehoaa”, Maj-Lis Oksanen kuvailee.

Molemmat polvet leikattiin ja nivelet pinnoitettiin peräkkäisinä vuosina. Reilun puolen vuoden sisällä Maj-Lis läpikävi kolme leikkausta. Hän pärjäsi tekonivelleikkausten jälkeen kuitenkin matalatehoisilla tavallisilla särkylääkkeillä. BEMER-hoitoa hän otti säännöllisesti 2 kertaa päivässä.

”Sanottiin, että minun pitäisi olla yhdeksän kuukautta sairauslomalla, mutta pärjäsinkin reilun seitsemän kuukauden vapaalla”, Maj-Lis kertoo.

Monet terveyshaasteet menossa parempaan suuntaan

Maj-Lisin terveydellisiä haasteita ovat olleet polvien lisäksi tyypin 2 diabetes sekä vatsaan kasvavat kiinnikkeet. Kiinnikkeiden takia hän on joutunut syömään kipulääkkeitä, mutta toteaa tavallista tiiviimmän BEMER-hoitokuurin helpottavan vatsakipuja.

Kaikenkaikkiaan Maj-Lis voi nyt monessa mielessä paremmin, sillä hän kokee myös tyypin 2 diabeteksen olevan paremmalla tolalla. Pitkäaikaissokeriarvo on pudonnut merkittävästi, vaikka elintapoja hän ei ole juurikaan muuttanut. Tätä ihmeteltiin myös terveyskeskuksessa.

Sokeriaineenvaihdunta on Maj-Lisin mielestä selkeästi parantunut BEMER-hoidon aiheuttaman paremman soluaineenvaihdunnan myötä. Metformiinilääkitystä vähennettiin hyvien tulosten ansiosta.

Kivasti koukussa BEMER-hoitoon

”1-2 päivää väliä hoidossa ei vielä vaikuta terveyteeni, mutta sen jälkeen kivut lisääntyvät selvästi. En siksi halua pitää taukoja hoidossa, vaan käytän sitä hyvin säännöllisesti. Polvisäryt ja selän kulumien aiheuttamat kivut pysyvät näin poissa. Minulle on määrätty todella voimakkaita särkylääkkeitä, mutten tarvitse niitä nykyisin”, Maj-Lis kuvailee.

Maj-Lis muistuttaa veden juonnin tärkeydestä hoidon yhteydessä.

”Hoito on niin voimakasta aineenvaihdunnalle, että saan päänsäryn, jollen muista juoda riittävästi vettä ennen ja jälkeen hoidon.”

”En lainkaan uskonut BEMER-hoitoon alun perin, mutta olen ollut todella onnellinen tuloksista. Käyn myös osteopaatilla, joka tuntee hoidon ja suosittelee sitä kovasti.

Itse suosittelisin hoitoa kaikille nivelrikkopotilaille erityisesti ennen keinoniveliin vaihtoa, koska silloin särky on pahimmillaan”, Maj-Lis sanoo.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät ole yleistettävissä. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Mikä mikroverenkierto? 

Mikroverenkierto muodostuu kaikkein pienimpien verisuonten tiheästä verkostosta. Siellä tapahtuu noin 74 % verenkierrosta. Mikroverenkierrolla on tärkeä kuljetustehtävä: Se toimittaa kudoksiin ja elimiin happea ja ravinteita, kuljettaa pois kuona-aineita sekä tukee immuunijärjestelmää. 

Mikä Bemer?

BEMER-teknologia perustuu mikroverisuonten seinämien rytmisen liikkeen (vasomotion) stimulointiin. Vaikuttavana tekijänä on patentoitu signaali, joka tahdittaa häiriintynyttä rytmiä mikroverisuonissa. BEMER tukee kehon kykyä korjata itse itseään parantuneen mikroverenkierron kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *