Paikallisia ylirasitustiloja ja lihaskireyttä voitaisiin ennaltaehkäistä tehokkaasti

Menestynyt kilpasoutaja ja sen jälkeen kansainvälisenä soutuvalmentajana ja yrittäjänä tunnettu Veikko Sinisalo tutustui BEMER-hoitoon vuonna 2013. Innostus oli taattu, kun suurimmat selkäongelmat jäivät itsellä historiaan. https://fi.wikipedia.org/wiki/Veikko_Sinisalo_(soutaja)

“Fysiatri Veli-Pekka Valkonen suositteli minulle alunperin hoitoa, koska käytti sitä itsekin etenkin urheiluvammojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Koska minullakin on ammatillinen urheilutausta ja valmennankin edelleen hieman, kiinnostuin laitteesta. Itse käytän laitetta terveyden ylläpitoon”, Veikko Sinisalo kertoo.

Lääkäri suositteli erityisesti huippu-urheiluun

Fysiatri Valkonen työskentelee paljon huippu-urheilijoiden parissa ja käyttää BEMER-hoitoa urheilijoiden kehonhuollon tukena. Vuonna 2008 hän toimi Pekingin soutujoukkueen lääkärinä, ja oli kiinteässä yhteydessä joukkuetta valmentaneen Sinisalon kanssa. Yhteydenpito jatkui PekingIn jälkeen ja Sinisalon palattua Suomeen 2012 Valkonen kertoi BEMER-terapiasta Sinisalolle.

“Mikäli olisi taloudellisesti mahdollista, käyttäisin ehdottomasti tätä hoitoa tukemaan lihasten hyvinvointia valmennettavillani tasosta ja ikäryhmästä riippumatta. Hoito vähentää lihasjumia ja sen avulla voi ennaltaehkäistä urheilijan potentiaalisia ongelmia. Akuuteissa tilanteissa BEMER-hoito edistää nopeampaa toipumista”, yli 20 soudun suomenmestaruutta voittanut Sinisalo täsmentää.

Ongelmallinen selkä ei enää vaivaa

Veikko Sinisalolla on aina ollut ongelmia selän kanssa. Nyt selkä voi kuitenkin hyvin, eikä haittaa urheilemista. BEMER-hoito on ollut käytössä jo viiden vuoden ajan säännöllisesti 1-2 kertaa päivässä.

“Nykyisin selkä ei juurikaan enää vaivaa. Minulla on selässä rakenteellista heikkoutta, mikä aiheuttaa helposti jumittumista ja välilevyn tyräkin on joskus vaivannut. Krampit olivat joskus pahoja, mutta niitäkään ei ole enää BEMER-hoidon käytön jälkeen tullut käytännössä juuri lainkaan”, Sinisalo kertoo.

Sinisalo toivoisi julkisille paikoille BEMER-laitteita kokeiltavaksi erityisiin ”BEMER-baareihin”, joissa voisi hoidon lomassa vaikka nauttia terveellisen smoothien! Näin ihmiset saisivat tuntumaa mikroverenkierron tehostumisesta ja sen tuomista eduista terveydelle.

Ennaltaehkäise urheiluvammoja!

Urheiluun liittyviä loukkaantumisia voisi ennaltaehkäistä tehokkaammin BEMER-hoidon avulla. Suurin potentiaali BEMER-terapialla on Sinisalon mielestä kuitenkin ikääntyvän ja monisairaan väestön hoidossa.

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Mikä mikroverenkierto? 

Mikroverenkierto muodostuu kaikkein pienimpien verisuonten tiheästä verkostosta. Siellä tapahtuu noin 74 % verenkierrosta. Mikroverenkierrolla on tärkeä kuljetustehtävä: Se toimittaa kudoksiin ja elimiin happea ja ravinteita, kuljettaa pois kuona-aineita sekä tukee immuunijärjestelmää. 

Mikä Bemer?

BEMER-teknologia perustuu mikroverisuonten seinämien rytmisen liikkeen (vasomotion) stimulointiin. Vaikuttavana tekijänä on patentoitu signaali, joka tahdittaa häiriintynyttä rytmiä mikroverisuonissa. BEMER tukee kehon kykyä korjata itse itseään parantuneen mikroverenkierron kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *