Verenkiertoa parantava BEMER-terapia tuli ajankohtaiseksi Jutta Larmille lonkkien tekonivelleikkausten myötä kuutisen kuukautta sitten. Ensimmäinen kuukausi leikkauksen jälkeen oli vaikein. Jutta ei juuri päässyt liikkumaan ja kovia kipujakin oli.

”Silloin otin BEMER-hoitoa useampia kertoja päivässä ja tunsin selkeästi, kuinka kivut hellitti koko lantion alueella”, Jutta kertoo hyvistä kokemuksistaan.  Siitä lähtien hoito on ollut päivittäisessä käytössä niin Jutalla kuin Juha Larmillakin, jolla myös on loistavat kokemukset hoidosta.

Kysely Somessa johti BEMER-laitteen hankintaan

Kun lonkkaleikkaus tuli viime vuoden lopulla ajankohtaiseksi, Jutta laittoi Someen kyselyjä, mistä hoidoista tai terapioista on ollut muille apua vastaavista leikkauksista toipumisessa. BEMER-terapia nousi esille monen vastauksessa, jolloin Jutta kiinnostui hoidosta niin paljon, että päätti hankkia sen avukseen.

”Olin kuullut terapiasta kyllä jo pari vuotta aiemmin ystäviltäni, mutta en silloin vielä innostunut siitä. Ajattelin, että nukun muutoinkin hyvin, eikä muutakaan akuuttia tarvetta tuntunut silloin olevan”, hän muistelee. ”Lonkkaleikkaus oli se, joka muutti mielen. Halusin kaikki apukeinot käyttöön!”

Jutta onkin toipunut lonkkaleikkauksestaan erittäin hyvin ja nopeasti, ja on jo hyvässä liikuntakunnossa – paremmassa kuin pitkään aikaan ennen leikkausta. BEMER-hoidon lisäksi apuna ovat olleet myös fysioterapia ja oma liikuntaharjoittelu.

”Käytin BEMER-hoitoa myös paikallisesti leikkaushaavoille, etteivät ne jäisi kiristäviksi ja paranisivat hyvin. Arvista tulikin siistit ja nätin näköiset eivätkä ne ole vaivanneet muutoinkaan”, Jutta hymyilee.

Juhalle apua levottomiin jalkoihin ja nukkumiseen

Juha kiinnostui BEMERin mikroverenkiertoa parantavasta toimintamekanismista myös ja halusi alkaa kokeilla hoitoa yhtä aikaa Jutan kanssa. Hän saikin nopeasti apua jo vuosia vaivanneisiin levottomiin jalkoihinsa.

”Juha treenaa paljon ja etenkin kovan treenipäivän jälkeen alkoi vispata nukkumaan mennessään jalkojaan. Se on haitannut nukkumista paljon”, Jutta kertoo. ”Ei mennyt montaakaan yötä, kun jalkojen vispaaminen lakkasi ja Juha sai rauhalliset yöunet. BEMERin nopea vaikutus kyllä yllätti meidät positiivisesti!”

Molemmilla on oma B.Bed-hoitoalusta sängyssä ja Jutan yöpöydältä löytyy ohjausyksikkö, josta voi valita kummallekin alustalle omat ohjelmansa, muun muassa yksilöllisen keston uniohjelmalle. Hoitoalusta piiloutuu huomaamattomasti patjan suojuksen alle, eikä sen olemassaoloa aisti nukkuessaan muusta kuin hyvistä unista.

”Huikea sijoitus terveyteen – se kannattaa tehdä!”

Larmit ovat olleet tyytyväisiä myös BEMER-terapian rentouttavaan vaikutukseen. ”Kahdeksan minuuttia omaa ihanaa aikaa – luvallinen lötköttely ja rentoutumishetki. Loistava tapa rauhoittua. Suosittelisin hoitoa ainakin kiireisille ihmisille, jotka käyvät kierroksilla. BEMER on huikea sijoitus terveyteen – se kannattaa tehdä”, hehkuttaa Jutta.

Larmeille hyvien yöunien merkitys on vuosien varrella kirkastunut, joten siinäkin mielessä BEMER-hoito on ollut tärkeä lisä päivittäisiin rutiineihin. ”Kun saa nukkua läpi yön niin, ettei herää kertaakaan, on aamulla hirveän hyvä fiilis”, Jutta toteaa.

”Tosi lämpimästi suositellaan BEMERiä meidän kokemusten perusteella. Kannattaa heittäytyä ja kokeilla, vaikutukset voi yllättää positiivisesti”, Juha kannustaa.

 Fysikaalisen BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER®-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla, nivelillä tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua. Soluilla on myös paremmat mahdollisuudet tuottaa energiaa.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Hoidon vaikutus ei välttämättä tunnu juuri miltään hoidon aikana, pientä mahdollista kihelmöintiä lukuun ottamatta, koska emme juuri tunne verenkiertoamme. Ja näin kuuluukin olla, koska tuskin haluaisimmekaan tuntea veren liikkeitä 100 000 kilometriä pitkässä verisuoniverkostossamme! Terapian tulokset tuntuvat sen sijaan usein pidemmällä aikavälillä olon yksilöllisenä kohentumisena, yksilölliseen tahtiin.

Artikkeli perustuu haastateltavien omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

 Lämmin kiitos haastattelusta Jutalle ja Juhalle ja hyvää vointia myös jatkoon!

Jutan ja Juhan kuvat Maj Kajasmaa

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, löydät sellaisen, kun painat Ota yhteyttä – nappia kotisivujemme www.bemergroup.com/fi_FI/human-line/etusivu vasemmasta alakulmasta.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *