Camilla Carlefall Göteborgista löysi BEMER-terapian marraskuussa 2022, jonka jälkeen hänen terveytensä on kohentunut monin tavoin. ”Jo vuoden kipeänä ollut kyynärpääni parantui muutamissa päivissä ja pääsin jälleen golfaamaan. Silloin vakuutuin terapian tehosta”, hän muistelee BEMERin käytön alkupäiviä. Sittemmin hän on saanut muitakin hyviä tuloksia terapian käytöstä, esimerkiksi treenaamista ja palautumista helpottamaan.

Kyynärpään kivut lähtivät nopeasti

55-vuotias Camilla liikkuu paljon ja on ahkera golfin pelaaja sekä harrastelijakilpailija. Haastattelun aikaankin hän oli Espanjassa golfmatkalla.

Viime syksynä golf oli kuitenkin tauolla, sillä hänen kyynärpäänsä oli kipeytynyt pahasti ja esti pelaamisen. ”Tenniskyynärpää oli vihoitellut jo vuoden verran ja olin keskustellut lääkärin kanssa sen leikkaamisesta, kun se ei tahtonut parantua”, hän kertoo.

Vuoden 2022 lopulla, marraskuussa, Camilla kuuli mikroverenkiertoa stimuloivasta BEMER-terapiasta ja kiinnostui siitä oitis, sillä hän teki verianalyysejä ja ymmärsi sen myötä veren ja verenkierron merkityksen terveydelle.

”Otin terapian käyttöön ja ihmeekseni kyynärpää tuntui hyvältä jo kolmen päivän hoidon jälkeen. Se vakuutti minut terapian tehosta”, hän kertoo. Camilla pääsi jälleen viheriöille rakkaan golfharrastuksensa pariin. Hän hoitaa kyynärpäätään paikallisesti BEMERin B.Pad-hoitovyöllä edelleen, jos vaivoja ilmenee.

Suorituskyky parantunut ja vammoista paraneminen nopeutunut

”Olen myös huomannut, että ennen treenaamista tai juoksua otettu hoito selvästi parantaa jaksamista ja esimerkiksi juoksu sujuu kevyesti, eivätkä jalat ala tuntua painavilta. Hoito toimii myös palauttavasti treenin jälkeen”, Camilla kertoo kokemuksistaan.

Liikkuvaisella Camillalla on ollut elämänsä aikana paljon loukkaantumisia, ja näille vanhoillekin vamma-alueille, kuten selkään, hän ottaa BEMER-hoitoa, jos ne ilmoittelevat itsestään. Uusin haaveri tapahtui viime talvena, kun hän kaatui jäällä olkapäänsä päälle. ”En pystynyt juuri liikuttamaan kättäni, olkapää oli todella kipeä, mutta kun otin siihen BEMER-hoitoa, pääsin jo kuuden päivän päästä taas hiihtämään. Toipuminen oli todella nopeaa!” hän hymyilee.

Alkuun keho puhdisti itseään

Ensimmäiset kolme kuukautta toivat myös puhdistumisreaktioita tullessaan, kun Camillalla puhkesi aknea kasvoihin ja niskaan. Myös päätä alkoi särkeä, vaikka hänellä ei normaalisti ole ollut päänsärkyä.

”Ymmärsin kuitenkin, että kyseessä on kehon puhdistusreaktio, kun parantuneen mikroverenkierron mukana kuona-aineet irtoavat kudoksista poistettaviksi, joten jatkoin terapian käyttöä oireista huolimatta ja join paljon vettä. Noin kolmen kuukauden kuluttua oireet alkoivat hellittää”, hän kertoo ja jatkaa: ”Olen tyytyväinen, että keho sai tilaisuuden puhdistua.”

Fysikaalisen BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER®-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla, nivelillä tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua. Soluilla on myös paremmat mahdollisuudet tuottaa energiaa.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Hoidon vaikutus ei välttämättä tunnu juuri miltään hoidon aikana, pientä mahdollista kihelmöintiä lukuun ottamatta, koska emme juuri tunne verenkiertoamme. Ja näin kuuluukin olla, koska tuskin haluaisimmekaan tuntea veren liikkeitä 100 000 kilometriä pitkässä verisuoniverkostossamme! Terapian tulokset tuntuvat sen sijaan usein pidemmällä aikavälillä olon yksilöllisenä kohentumisena, yksilölliseen tahtiin.

Artikkeli perustuu haastateltavien omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Lämmin kiitos haastattelusta Camillalle ja hyvää vointia myös jatkoon!

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, löydät sellaisen, kun painat Ota yhteyttä – nappia kotisivujemme www.bemergroup.com/fi_FI/human-line/etusivu vasemmasta alakulmasta.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *