Terhi Wickström

Lonkkaleikkaus on massiivinen operaatio. Leikkauksesta toipuminen ei aina suju ongelmitta ja kestää joka tapauksessa useita kuukausia. Kaarinassa asuva 49-vuotias Terhi Wickström koki leikkauksen pari kuukautta sitten. Nyt hän jo liikkuu, käy salilla ja kävelee.

”Olen liikkuvainen ihminen, nyt jo 8 viikkoa leikkauksesta käyn kuntosalitreeneissä, kävelen ja harrastan vesijumppaa. Ennen leikkausta en pystynyt liikkumaan, onnuin, enkä pystynyt tekemään oikein mitään”, Terhi kuvailee.

 

Leikkauksen jälkeen Terhi alkoi pian käyttämään BEMER-hoitoa, eli fysikaalista verisuoniterapiaa, joka tehostaa ihmisen äärettömän tärkeää mikroverenkiertoa. Hänellä oli jo aiemmin hyviä kokemuksia hoidosta, joten nytkin oli selvää, että laite pitää ottaa käyttöön leikkauksen jälkeiseen toipumiseen.

Turvotus laski ja särky hävisi

”Käytin BEMER-hoitoa päivittäin 4 viikkoa. Sain laitteen lainaksi ystävältäni. Lonkkaproteesileikkaus aiheuttaa jalkaan turvotusta ja särkyä. BEMER-hoito edistää kudosten paranemista, joten sain siitä taas paljon apua. Käytin myös laitteen paikallishoitoa ja sain turvotuksen laskemaan nopeasti”, Terhi kertoo.

Hän otti jopa keskellä yötä hoitoa, koska se auttaa myös kipuun. Terhi pystyikin jättämään särkylääkkeet noin viikon käytön jälkeen pois. Tällä hetkellä Terhi pääsee jo harrastamaan liikuntaa ja on havainnut suorituksen jälkeisen BEMER-hoidon tekevän hyvää jalalle.

”Lonkkaleikkaus on suuri leikkaus, josta ensimmäinen toipumisvaihe vie noin 3 kuukautta. Olen edelleen sairauslomalla. Nyt 8 viikon jälkeen olen 100 % tyytyväinen. Minulla ei ole enää mitään kipuja, vain lihasväsymystä. BEMER-hoitoa tulen käyttämään jatkossakin”, Terhi vakuuttaa.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *