Voimia ja vireyttä vaikka ikääkin on!

Kun ikä alkaa painaa, kotihoitoon on panostettava entistä enemmän. Yhteiskunnallisesti katsottuna kotona asuminen mahdollisimman pitkään säästää kustannuksia ja iäkkään ihmisen kannalta se on usein viihtyisämpi ratkaisu. Ilman apuvälineitä tästä ei kuitenkaan selvitä.

Haasteita ikääntyvien asumisessa riittää, mutta terveysteknologian erilaiset uudet laitteet ja järjestelmät tulevat helpottamaan kotona asumista. Uusia innovaatioita syntyy jatkuvasti.

BEMER-terapia ei ole enää aivan uusi keksintö, sillä se on kehitetty Saksassa jo vuonna 1998. Uusi tieto mikroverenkierron vaikutuksista elämän laatuun ja sairauksien syntyyn sekä niistä toipumiseen tuo fysikaalisen verisuoniterapian varteenotettavaksi tukihoitomuodoksi myös iäkkäille.

Terttu Suhonen

Miten parempi verenvirtaus pienimmissä suonissa sitten tuntuu ja näkyy?

84-vuotias Terttu Suhonen asuu yhä kotona. Tytär kehuu, kuinka jaksava ja hyvinvoiva äiti yhä on.

”Äitini saa BEMER-hoidosta, jota on käyttänyt noin 4 vuotta, energiaa sekä tukea lääkehoidoille”, Kirsti-tytär kuvailee.

Tämä johtuu BEMER-hoidon eli fysikaalisen verisuoniterapian solujen toimintaa aktivoivasta vaikutuksesta. Hoitojen käyttäjät myös nukkuvat syvemmin. Hyvä uni jos mikä, pitää ihmisen kunnossa.

Ihmisen mikroverenkierto heikkenee iän, stressin ja sairauksien myötä. BEMER-hoito parantaa juuri mikroverenkiertoa. Kun mikroverenkierto ei toimi tehokkaasti, elimistön pienimmissä suonissa ei kulje riittävästi verta, jolloin ravinteet ja happi eivät liiku tehokkaasti soluihin eivätkä kuona-aineet poistu terveyttä tukevalla tavalla.

Vaivat hävisivät vaikka ikää tuli

Työikäisenä Tertun suolisto oireili ikävästi. Kyseessä oli synnynnäinen mutka suolessa.

”Vatsan sivulla tuntui kouristuksia ja röntgenissä löydettiin suolesta mutka. Sitä ei voinut leikata, vaan piti hoitaa ruokavaliolla”, Terttu kertoo.

Huonosti sulava ruoka olikin aina aiheuttanut vatsavaivoja, koska se tukki suolta eikä päästänyt sitä toimimaan normaalisti.

Kun Terttu neljä vuotta sitten aloitti BEMER-hoidot, hävisivät vatsavaivat joidenkin kuukausien kuluttua. Lääkärillä havaittiin, ettei mutkaa enää ollut, mikä hämmästytti kovasti. Tertulla oli myös solumuutoksia kohdunkaulassa. Ne oli tarkoitus poistaa kolposkopiassa talven jälkeen.

”Käytin koko ajan BEMER-hoitoa. Keväällä menin sovitusti lääkäriin, jossa solumuutokset oli tarkoitus hoitaa. Sain kuitenkin iloisia uutisia, sillä mitään solumuutoksia ei enää löytynyt”, Terttu kertoo.

Paremmin toimiva elimistö pystyy korjaamaan itse itseään, kun kudosaineenvaihdunta toimii hyvin.

Eräänä talvena joulunvietto vei muutaman viikon ilman BEMER-hoitoa, koska laite oli jäänyt kotiin.

”Silloin äidillä alkoi erilaisia vaivoja, mm. vatsakivut palasivat ja yleistila heikkeni. Äiti näyttikin kalpealta ja väsyneeltä. Sukulaisilla oli onneksi laite, jolla äiti sai sitten käydä ottamassa hoitoja ja olo koheni taas”, tytär ihmettelee.

Nyt laite kulkee aina mukana.

Terttu jaksaa liikkua ja nauttia elämästä. Mieskin käyttää nyt fysikaalista verisuoniterapiaa polvileikkauksesta toipumiseen.

Mitä BEMER-terapia on?

BEMER on fysikaalista verisuoniterapiaa, jota voidaan käyttää terveyden tukemiseen ja sairauden tai vamman paranemisen edistämiseen. Fysikaalinen verisuoniterapia hoitaa mikroverenkiertohäiriöitä ja tukee muita hoitomuotoja. Monet kivusta kärsivät potilaat ovat saaneet avun verisuoniterapiasta.

Monitahoisen BEMER-stimulointisignaalin energian välittäjänä toimii matalatehoinen, vaihteleva sähkömagneettinen kenttä. BEMER-terapian on todettu parantavan mikroverenkiertoa jopa 30 %.

Tällä hetkellä BEMER-terapiaa käyttää jo yli 10.000 ihmistä Suomessa ja koko maailmassa miljoona. Laite on lääketieteellinen ja sitä myydään yli 40 maassa.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *