Terapeutit toivovat fysioterapian ja kuntoutuksen tueksi hoitoa, joka aktivoi aineenvaihduntaa nopeasti ja tehokkaasti. Vaikka tarjolla on nykyään erilaisia terapioita, kuten laserterapiaa ja ultraäänilaitteita, ne ovat kalliita ja niitä voi käyttää vain tietyissä diagnooseissa. Joten useimmiten käytetään lämpö- ja kylmähoitoja.

Me olemme käyttäneet fysikaalista BEMER verisuoniterapiaa jo pitkään, ja huomanneet sen monet käyttömahdollisuudet ja hoitotulokset. Se tukee hyvin ääniterapioita, kuten ultraääntä. Kun ennen hoitoa on annettu mikroverenkiertoa aktivoivaa BEMER-terapiaa, niin mobilisaation lisääntyminen ja kivun vähentyminen on tehostunut merkittävästi. Liikuntaharjoitteiden jälkeinen toipuminen on myös nopeutunut huomattavasti.

Neurologisia oireita hoidettaessa terapeutit ovat huomanneet spastisiteetin vähentymistä, ja monet potilaat rohkaistuvat paremmin tekemään kävelyharjoituksia. Potilaiden hoitokielteisyys on myös vähentynyt. Lasten hoidossa olemme huomanneet, että he pystyvät keskittymään paremmin terapiaan, ja näin hoitotulokset ovat parantuneet.

BEMER terapia on tukihoitomuoto, josta on ollut meille paljon hyötyä, ja se sopii myös potilaan käytettäväksi kotona, fysioterapeutin ohjauksessa. BEMER-terapia on innovatiivisen fysioterapian tuottoisa väline, siinä yhdistyvät terapeuttinen interventio ja taloudellisuus.

Fysikaalinen BEMER verisuoniterapia stimuloi verenvirtausta pienimmissä mikroverisuonissa sekä parantaa kudosaineenvaihduntaa. Hoitovasteena on usein myös kivun helpottaminen.

Fysioterapeutti Jürgen Patock (Löningen, Saksa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *