Tutkimusjulkaisu kertoo sen mitä järkikin sanoo.

Tanskalainen tutkimus (http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00125-016-4065-6) diabeteksen hoidosta osoittaa ettei pelkkä verensokerin hoitaminen auta, vaan on vaikutettava elintapoihin. Sitä kautta saadaan todellista apua diabeetikolle. Eliniänodote kasvaa ja vakavat liitännäissairaudet lyykkäntyvät.

Hoidetaan ja tuetaan terveyttä eikä sairautta.

Liitännäissairaudet liittyvät mm. heikentyneeseen mikroverenkiertoon. Diabeteksen käypähoitosuosituksessa mikrovaskulaaristen ongelmien ennaltaehkäisy on tärkeä hoitotavoite.

Verenvirtauksen heiketessä pienimmissä verisuonissamme siellä alkaa muodostumaan tulehduksellinen tila, joka leviää vuosien myötä suuriin verisuoniin. Se johtaa ajan myötä merkittäviin ongelmiin niin diabeteksessä kuin muissakin kansantaudeissa.

Ongelmat konkretisoituvat kipuina, tuntohäiriöinä, näkökyvyn heikkenemisenä, munuaisten ongelmana, heikentyneenä haavojen paranemisena ja sydänsairauksina.

Diet relapse change as a healthy lifestyle slowly goes downward to greasy unhealthy fast food concept as a dieting quality decline symbol of returning to bad eating habits as a group of descending forks with meal items on them.

Riskiryhmässä ovat myös nuoret.

Mikään uusi uutinen ei ole, että ravinto ja liikunta ovat avainasemassa sairauksien ennaltaehkäisyssä samoin hyvä unen laatu. Nuorten elintavat ovat muuttuneet radikaalisti ja osalla on suuria terveysuhkia jo nuoresta iästään huolimatta. Diabetes on yksi suurimmista ongelmista.

Onko perimässäsi diabetes?

Kohtalosi ei ole sinetöity, vaan elintapojen kokonaisuus ratkaisee. Pysy terveenä, tue paranemista. Keho pystyy korjaamaan paljon, mikäli se saa oikeanlaista tukea. Fysikaalinen verisuoniterapia on tukihoitomuotona erinomainen team-player, ravintomuutosten ja liikunnan lisäksi sairauksien ennaltaehkäisyssä sekä niistä toipumisessa.

Suorituskeskeinen elämä.

Ison haasteen verenkierrolle aiheuttaa myös stressi, jota löytyy kaikissa ikäryhmissä. Stressi supistaa verisuonia ja heikentää verenvirtausta nimenomaan pienissä verisuonissa. Päivän riennoista pitäisi palautua. Mikäli palautuminen on heikkoa, stressin haitalliset vaikutukset kohdistuvat koko kehoon ja suorituskykyyn.

Tietoa ja apua on saatavilla paljon. Kokonaisuuden huomioiminen hoitotyössä on tehokasta ja edullista sekä kansantaloudellisesti että inhimillisesti ajateltuna. Onneksi asennemuutos on jo alkanut!

Olet avainasemassa. Sinä voit vaikuttaa elämääsi ja omaan terveyteesi paremmin kuin kukaan muu. Mutta senhän tiesitkin jo…

Fysikaalinen BEMER verisuoniterapia on sertifioitu lääketieteellinen laite. BEMER-terapialla ei ole todettu haitallisia sivuvaikutuksia.

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

2 Comments

  1. Miten Benerhoito auttaa diabeetikkoja ja sydäninfartikkoja käytännössä?

  2. Hei! BEMER parantaa verenvirtausta pienimissä suonissa, jolloin ennaltaehkäistään diabetekseen liittyviä liitännäissairauksia ja tuetaan niistä toipumista. Sydämessä on erittäin tiheä mikroverisuonisto. Toimintahäiriöt sydämen pienimmissä verisuonissa johtavat lopulta sydänkohtaukseen. Suurin ongelma on hapenpuutteesta johtuva sydänkohtaus. Mikroverenkierron tehtävä on kuljettaa happi muille soluille kaikkalla elimistössä. BEMER-terapia vaikuttaa kohdennetusti pieniin mikroverisuoniin ja näin saadaan tilannetta parannettua. BEMER on lääketieteellinen laite ja terapialla ei ole todettu haitallisia sivuvaikutuksia. Laite on ollut käytössä Saksassa jo lähes kaksikymmentä vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *