”Ystäväni sanoi, että sinun on kokeiltava tätä – ja oli oikeassa, vaikka aluksi vähän epäröin”, kertoo 50-vuotias Margrethe Stang-Erikstad Sarpsborgista Norjasta, kun hänen ystävänsä suositteli hänelle BEMER-terapiaa nivelreuman aiheuttamiin oireisiin, kuten kipuun, turvotukseen ja jäykkyyteen. Alun epäuskon jälkeen hän päätti kuitenkin kokeilla hoitoa – ja maaliskuussa 2023 alkaneen päivittäisen käytön myötä hän on nyt ilokseen lähes oireeton. Margrethe on saanut hoidosta paljon muutakin hyötyä.

Nivelreuma vaivasi 14 vuotta

Nivelreuma alkoi antaa merkkejä itsestään, kun Margrethe sai poikansa 14 vuotta sitten. Sen jälkeen hänellä oli kipuja ympäri kehoa, muun muassa selässä ja käsissä, sekä jäykkyyttä ja turvotusta. Hän söi vahvoja reumalääkkeitä, mutta oireet vain jatkuivat. Yölläkin piti välillä herätä ottamaan lääkettä, jotta voi kivuilta jatkaa unia.

Kun ystävä suositteli BEMER-terapian kokeilemista marraskuussa 2022, Margrethe ei heti lämmennyt ajatukselle, kun monenlaisia suosituksia ja ehdotuksia oli matkan varrella eteen sattunut jo monia. ”Menin kuitenkin vihdoin hoitoa kokeilemaan ja tunsin heti, että hoito teki jollakin tavalla hyvää”, kertoo Margrethe ensikokemuksestaan. Hänellä oli silloin tulehdusta oikeassa kädessä, eikä hän voinut sitä kunnolla käyttää, mutta viiden hoitokerran jälkeen käsi tuntui paremmalta ja hän pystyi muun muassa avaamaan sillä purkin kannen.

”Silloin tunsin, että tämä laite minun on saatava ja hankin laitteen maaliskuussa 2023. Odotin hiukan, jotta saisin juuri markkinoille tulleen uuden BEMER Evon”, hän kertoo. Kun BEMER-hoidosta tuli päivittäistä, nivelreuman oireet alkoivat väistyä koko kehosta. ”Lopetin reumalääkkeet huhti-toukokuussa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun joku suositteli jotakin, josta tunsin heti, että tämä on ratkaisu”, Margrethe hehkuttaa.

Kun hän lainasi BEMER-laitettaan ystävälleen kahdeksi viikoksi, tulivat kivut takaisin, erityisesti selkään. ”Kun sain oman BEMER-laitteeni takaisin, kivut hävisivät. En luopuisi tästä hoidosta enää mistään hinnasta!”

Myös vatsavaivat ja akne paranivat

Margrethe kärsi myös vatsakivuista ja vikkelästä vatsasta ennen BEMER-terapian aloittamista. ”Säännöllisen BEMER-hoidon aloitettuani vatsavaivat loppuivat melkein heti – siitäkin huolimatta, että reumalääkkeet olivat silloin vielä minulla käytössä”, Margrethe muistelee.

”Aikuisiän akneen olin syönyt penisilliiniä yli vuoden, mutta sekin ongelma hävisi, kun BEMER tuli kotiin.” Margrethe oli unohtanut hakea uuden penisilliiniannoksen ja viikon kuluttua hän huomasi, ettei tarvinnut sitä enää, sillä iho pysyi hyvänä. Margrethe käytti koko kehon BEMER-hoidon lisäksi myös BEMER Beauty Packin punaista ja sinistä valoa yhdistävää hoitoa kasvoilleen muutaman kerran viikossa.

Mies lopetti kuorsaamisen

Margrethen mies, Dag Espen Stang-Erikstad, käyttää myös nykyisin BEMER-terapiaa ja myös sen uniohjelmaa. He hankkivat toisen sänkyyn laitettavan hoitoalustan pari kuukautta sitten, jolloin he molemmat saavat nauttia uniohjelmasta. ”Sen myötä mieheni ei kuorsaa enää, eikä minun tarvitse nukkua sohvalla. Alkuun minun piti kyllä tarkistaa, onko hän hengissä, kun tuttua kuorsausta ei enää kuulunut”, Margrethe hymyilee.

Dag Espenin toinen, leikkaamaton olkapää kipeytyi aiemmin kyljellä nukkuessa, mutta nyt sekään ei enää vaivaa.

”Kaikilla pitäisi olla BEMER!”

Näin sanoo Margrethe omien ja miehensä erinomaisten kokemusten perusteella. ”Kärsivällisyys on BEMER-terapian kanssa kaikkein tärkeintä, sillä tulokset tulevat usein vähitellen. Myös säännöllinen, päivittäinen käyttö on huipputärkeää. Onneksi hoito on helppo ja nopea ottaa, vain 8 minuuttia kaksi kertaa päivässä riittää ja uniohjelman voi ottaa nukkuessa”, Margrethe tiivistää.

Fysikaalisen BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla, nivelillä tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua. Soluilla on myös paremmat mahdollisuudet tuottaa energiaa.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Hoidon vaikutus ei välttämättä tunnu juuri miltään hoidon aikana, pientä mahdollista kihelmöintiä lukuun ottamatta, koska emme juuri tunne verenkiertoamme. Ja näin kuuluukin olla, koska tuskin haluaisimmekaan tuntea veren liikkeitä 100 000 kilometriä pitkässä verisuoniverkostossamme! Terapian tulokset tuntuvat sen sijaan usein pidemmällä aikavälillä olon yksilöllisenä kohentumisena, yksilölliseen tahtiin.

Artikkeli perustuu haastateltavien omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

 Lämmin kiitos haastattelusta Margrethelle ja hyvää vointia myös jatkoon!

 

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, löydät sellaisen, kun painat Ota yhteyttä – nappia kotisivujemme www.bemergroup.com/fi_FI/human-line/etusivu vasemmasta alakulmasta.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *