BEMER-hoidon vaikutus ei ole uskon varassa, sanoipa kuka tahansa mitä tahansa – sillä sen vaikutus voidaan mitata ja jopa kuvata reaaliajassa! Totea itse videolta, kuinka BEMER-terapia vaikuttaa pienten mikroverisuonten verenkiertoon ja immuunipuolustuksen valkosolujen toimintaan vain yhdellä 8 minuutin hoidolla!

Tuloksena on voitu mitata:

  • verisuonten seinämien parantunut supistumis-rentoutumisliike (vasomotion)
  • veren parempi eteneminen ja jakautuminen hiussuoniverkostossa
  • voimakkaampi laskimovirtaus
  • hapen parempi hyödyntäminen kudoksessa

Video on kuvattu erittäin voimakkaasti suurentavalla intravitaali-mikroskooppikameralla, koska mikroverisuonet ovat hyvin pieniä, suurimmillaankin alle 0,2 mm halkaisijaltaan.

Videolla on kuvattu paksunsuolen pintaverenkiertoa mikroverisuonissa 50-vuotiaalta henkilöltä, jolla on krooninen stressi. Hän saa ensimmäistä kertaa BEMER-hoitoa.

Alkuvaiheessa nähdään verenkierron tila ennen BEMER-hoitoa

Veri etenee erikokoisissa mikroverisuonissa hitaasti ja punasolut tarttuvat toisiinsa. Vasemmassa reunassa näkyy pieni hiussuoni, johon punasoluja etenee erittäin heikosti. Tässä tapauksessa paksunsuolen pintakudos ei saa heikon verenkierron mukana tarpeeksi happea ja ravinteita, eivätkä kuona-aineet pääse poistumaan, jolloin sen toiminta ei voi olla optimaalista.

Toisessa vaiheessa näkyy tilanne 3 minuuttia hoidon aloittamisen jälkeen

Verenkierto on jo parantunut jonkin verran. Veri etenee nopeammin ja punasoluja siirtyy huomattavasti paremmin myös vasemmalla näkyvään pieneen hiusverisuoneen. Näin paksunsuolen pintakudoksen hapen- ja ravinteiden saanti sekä kuona-aineiden poistuminen parantuvat.

Kolmannessa vaiheessa hoitoa on annettu 6 minuuttia ja verenkierto on parantunut entisestään

Huomionarvoista on myös se, että oikeanpuoleisessa mikroverisuonessa näkyy alkutilannetta runsaammin valkosoluja (leukosyyttejä) eli immuunipuolustuksestamme vastaavia soluja.

Niiden rullaus- ja tarttumiskäyttäytyminen suonen sisäpinnalla sekä siirtyminen (transmigraatio) kudokseen tutkitusti parantuu, kun verenvirtaus paranee (1). Nämä ovat alkuedellytyksiä immuunipuolustuksen hyvälle toiminnalle.

Loppuvaiheessa mikroverenkiertoa on kuvattu 30 minuuttia hoidon jälkeen

Verenkierto on edelleen tehostunut ja valkosolut käyttäytyvät toivotulla tavalla mahdollistaen omalta osaltaan hyvän immuunipuolustuksen toiminnan.

Yhden 8 minuutin BEMER-hoidon vaikutus kestää noin puoli vuorokautta. Siksi hoitoa suositellaan ottamaan aamuin illoin, jotta parantunut verenkierto, ja siten kudosten parantunut aineenvaihdunta, pysyisi yllä jatkuvasti. Silloin solumme ja koko terveytemme kiittää!

BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER®-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähde:

  1. Klopp R., Niemer W., Schulz J. Complementary-therapeutic stimulation of deficient autorhythmic arteriolar vasomotion by means of a biorhythmically physical stimulus on the microcirculation and the immune system in 50-year-old rehabilitation patients. Journal of Complementary and Integrative Medicine. 2013; 10(Suppl): s29-s37. De Gruyter.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *