BEMER sai tunnustusta arvostetussa Medical Award 2017 –kilpailussa Saksassa

BEMER Int. AG on toiminut 19 vuoden ajan ja nyt se nostettiin ensimmäistä kertaa ehdolle palkinnon saajaksi lääketieteellisessä Medical Award –kilpailussa Saksassa. BEMER valittiin 35 ehdokkaasta neljän parhaan joukkoon eli ehdolle palkinnon saajaksi. Se sai 25.11. tunnustuksen lääketieteellisten innovaatioiden kategoriassa erinomaisesta lääketieteellisestä toiminnasta.

Saksan Medical Award (lääketieteellinen palkinto) on myönnetty kolmen vuoden ajan Saksan lääketieteellisen seuran toimesta Berliinissä. Kyseessä on rekisteröity lääketieteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tutkijoiden työtä ja innovatiivisia hoitomenetelmiä.

Tuomaristossa 11 lääketieteen asiantuntijaa

Tuomaristo, joka koostuu yhdestätoista lääketieteen asiantuntijasta (mm. eri alojen lääkäreitä), tekee nimityksensä useiden tulevaisuuden lääketiedettä edistävien tekijöiden perusteella. Tärkeimpiä ovat potilaskeskeisyys, sosiaalinen sitoutuminen sekä korkeiden eettisten standardien vaaliminen.

“Medical Award –palkinnon tarkoitus ei ole pelkästään antaa tunnustusta vakiintuneille lääketieteen ammattilaisille, ryhmille ja yrityksille, vaan rakentaa myös perusta seuraavalle sukupolvelle. Saksan Medical Award 2017 -ehdokkaat ovat innovatiivisen lääketieteellisen hoidon edelläkävijöitä,” Saksan lääketieteellisen seuran johtaja Yvonne Esser sanoo.

“Tämä Saksan lääketieteellisen seuran tunnustus osoittaa, että innovatiiviset hoitomenetelmät ovat tärkeä osa kokonaisvaltaisen lääketieteen tulevaisuutta, ja että painopisteen täytyy olla potilaiden terveyden tukemisessa. BEMER haluaa toimia juuri näin. Olemme todella tyytyväisiä, että työmme on saanut täällä tunnustusta,” BEMER Int. Ag:n Euroopan myyntijohtaja Peter Kaiser kertoo.

Kansainvälisen Microvascular Net (IMIN), maailmanlaajuisen mikrovaskulaarisen tutkimusverkoston pääjohtaja Fred Unrath onnittelee BEMER:iä tunnustuksesta ja iloitsee siitä, että vihdoinkin mikroverenkierron merkitys saa näkyvyyttä sekä lääketieteen piirissä että yleisesti mediassa.

 

BEMER-­teknologia perustuu mikroverisuonten seinämien rytmisen liikkeen (vasomotion) stimulointiin. Vaikuttavana tekijänä on patentoitu signaali, joka tahdittaa häiriintynyttä rytmiä mikroverisuonissa. BEMER tukee kehon kykyä korjata itse itseään parantuneen mikroverenkierron kautta.

 

 

 

Lisätiedot: Merja Kämpe, puh. 040 0775255  merja.kampe@bemernordic.com  www.bemernordic.com  www.bemergroup.com

 

8 Comments

  1. Hei !

    On ollut hienoa olla BEMER in mukana 12 vuotta eikä suotta!

  2. Ihan huikeita! Käytössä omalla perheellä jo 5 vuotta ja joka päivä.

  3. Hei! Kävin German Medical Awardsin virallisilla sivuilla, mutta siellä ei ollut mitään mainintaa Bemeristä, puhumattakaan mistään palkinnoista. Kysyn siis: mikä on tämän uutisen lähde?

  4. Hei! BEMER valittiin 35 kilpailijan joukosta neljän parhaan joukkoon ehdolle palkinnon saajaksi. Yksi näistä voitti kyseisen tunnustuksen.

  5. Kyseessä on valinta neljän ehdokkaan joukkoon palkinnon saajaksi. Yksi näistä voitti kyseisen tunnustuksen. Hakijoita tässä kategoriassa oli 35.

  6. BEMER valittiin ehdokkaksi neljän joukkoon palkinnon saajaksi. Tässä kategoriassa hakijoita oli 35 kpl.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *