40-vuotias Malin Wiik kokeili useita eri ammatteja, ennen kuin löysi sen oikean ihoterapian alalta.  Hän on nyt noin 10 vuoden ajan vetänyt kauneusklinikkaa, joka keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin. Niin kauan kuin Malin muistaa, hän on ollut kiinnostunut terveydestä. ”On aivan mahtavaa, kun saa työnsä kautta muut tuntemaan olonsa paremmaksi. Tämä työ opettaa minulle uusia asioita koko ajan”, kertoo Malin motivoivasta työstään.

Valohoidot ovat yleistymässä

Varattavien hoitojen lista on pitkä. Monet tulevat kasvohoitoihin, laitattamaan ripset ja kulmat, hierontaan sekä käsien ja jalkojen hoitoihin. Viimeiset kaksi vuotta Malin on työskennellyt myös valohoitojen parissa. ”Valohoidot ovat alue, joka kasvaa jatkuvasti ja tulee mielenkiintoiseksi, kun asiakkaani huomaavat valoterapian upeat vaikutukset. Työ on monipuolinen ja hauska yhdistelmä terveyttä ja kauneutta.”

Päänsärkyä ja vatsavaivoja nuoresta iästä lähtien

Vaikka Malin auttaa työnsä kautta muita voimaan paremmin, hän ei kuitenkaan itse ole aina voinut hyvin, sillä hänellä on teini-iästä alkaen ollut päänsärkyä ja vatsavaivoja. Vuodesta 2006 lähtien ongelmat vaikeutuivat, kun leukoihin tuli jännityksiä ja päänsäryt olivat entistä pahempia. Hän kertoo kokeilleensa kaikkia saatavilla olevia eri lääkäreiden määräämiä lääkkeitä. Kun näistä ei ollut apua, hän on kokeillut muita hoitomuotoja ja terapioita, kuten akupunktiota, osteopatiaa, kraniosakraaliterapiaa, vyöhyketerapiaa jne.

Malin kävi myös neurologilla, joka antoi botox-injektiot intensiivisimpien migreenihuippujen tasaamiseksi. Voimakkain särky laantui niiden myötä, eikä Malinin tarvinnut olla sängyssä vähään aikaan. Voimmakkaan säryn sijaan tuli kuitenkin pitkittynyttä päänsärkyä, joka piinasi häntä joskus jopa kaksi viikkoa ennen kuin se laantui. Se olisi vaikeaa kenelle tahansa, mutta yrittäjälle se oli erityisen stressaavaa. Vaikka arjesta pystyi jotenkin selviytymään, elämä ei ollut niin helppoa ja niin iloista, kuin se olisi voinut olla.

Kun Malin voi hyvin, hän nauttii ulkoliikunnasta vuorilla ja luonnossa. Hän viettää tietysti mielellään aikaa myös perheensä kanssa ja pyrkii löytämään tasapainoa arjessa.

BEMER-terapiasta apua

Kun Malin tutustui BEMER-terapiaan ensimmäistä kertaa marraskuussa 2022, skeptisyys oli suurta. Kun on testannut erilaisia hoitoja yhtä paljon kuin hän, voi skeptisyyden ymmärtää: kun mikään ei ollut ennenkään toiminut, miksi tämäkään toimisi. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän kuitenkin osti laitteen, sillä olisihan ollut sääli olla tarttumatta tähän oljenkorteen, jonka kerrottiin stimuloivan verenkiertoa. Se oli täysin uusi tapa ajatella terveyttä.

Jotkut tulokset tulivat vaikuttavan nopeasti. Pitkäkestoiset vatsakivut, joihin terveydenhuolto ei ollut löytänyt selitystä, lieventyivät ja tulivat yhä harvemmin. Nykyään ne ovat lähes kokonaan loppuneet. Nivelkipua esiintyy edelleen, mutta paljon lievemmässä muodossa. Päänsärkyjä ilmaantuu edelleen välillä, mutta hän ei koe kehoaan enää niin hauraaksi ja on pystynyt asteittain vähentämään aiemmin päivittäistä lääkitystään.

Malin käyttää BEMER-perusohjelmaa päivittäin, 8 minuuttia aamulla sekä illalla, ja lisäksi öisin uniohjelmaa parempaan palautumiseen ja kuona-aineiden poistoon.

”Ainoa asia, joka minua harmittaa, on se, että en kuullut Bemeristä ja sen verenkiertoa sekä kipuja ja särkyjä parantavasta vaikutuksesta aiemmin”, miettii Malin, ja jatkaa: ”Mikä parasta, BEMERillä ei ole haitallisia sivuvaikutuksia!”

Lämmin kiitos Malinille haastattelusta, voimia ja menestystä tulevaisuuteen!

Artikkelin kirjoittaja: Lena Svedevall, Hälsobyrån i Östersund, sairaanhoitaja & BEMER Medical partner

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Fysikaalisen BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua – sekä tuottaa energiaa.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena keholla on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Hoidon vaikutus ei välttämättä tunnu juuri miltään hoidon aikana, pientä mahdollista kihelmöintiä lukuun ottamatta, koska emme juuri tunne verenkiertoamme. Ja näin kuuluukin olla, koska tuskin haluaisimmekaan tuntea veren liikkeitä 100 000 kilometriä pitkässä verisuoniverkostossamme! Terapian tulokset tuntuvat sen sijaan usein pidemmällä aikavälillä olon yksilöllisenä kohentumisena.

Kysy lisää BEMER-hoidosta edustajaltamme

BEMER-edustajat ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Lähetä kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle edustajalle.

Ota rohkeasti yhteyttä – asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *