Uusi energisyys sai näyttämään rakastuneelta!

Eeva Vainio nukkui huonosti, heräili aamuyöstä, eikä saanut enää unta. Verenpaine oli lääkityksestä huolimatta merkittävän korkealla. Toiveena oli saada uni paremmaksi ja verenpaine alas.

”Lisäksi keuhkoputkessani tuntui olevan kuin teräsmutteri. Pakkasella tai viimassa ulkoillessa tuntui, ettei ilma kulje kunnolla ”mutterin” läpi. Sydän tutkittiin, siinä ei ollut vikaa. Oletukseksi jäi, että kylmä ja viima nyt vain saavat keuhkotorven kramppaamaan,” Eeva Vainio kertoo.

BEMER vaikutti koko olemukseen 

”Aloitin BEMER-hoidon kolmen kuukauden kokeilujaksolla keväällä yhteistyössä  Kinesiocenterin  kanssa. Haluan jatkaa hoitoa sen hyvien tulosten vuoksi”, Eeva Vainio kertoo.

Ensimmäiset vaikutukset näkyivät unen laadussa

”Ensin BEMER vaikutti nukkumiseen. Aloin pian nukkua kuin tukki. Toisella hoitoviikolla verenpaine alkoi laskea. Verenpaine on pysynyt melko alhaalla, lähes normilukemissa ja välillä jopa alarajoilla. Ennen BEMER-hoitoa alapaine oli ajoittain jopa yli 100 ja yläpaine lähes 200”, Eeva kuvailee.

Myös keuhkoputken kramppi hävisi ensimmäisen viikon aikana. Eeva otti keuhkoputken päälle BEMER-terapian paikallishoitoa.

”Huomasin kramppituntemusten häviävän ja hoidon alussa tuntui kuin keuhkot laajenisivat ja tuli paremmin tilaa hengittää. Vaikka hoitoon tuli taukoa, krampit eivät ole palanneet. Verenpaine on noussut vain hieman, vaikka minulla on viime aikoina ollut kovaa stressiä. Pari viikkoa sitten tarkastettiin verenpaine, joka oli hyvällä mallilla.”

Eevan oikeassa jalassa on ollut ongelmia nivelrikon ja nivelsiteiden osalta. Turvotus polven ja nilkan välillä on ollut ikävää. BEMER-hoidon avulla Eeva sai jalanturvotustaan laskemaan.

Huikea vireystila yllätti täysin

Suurimpana yllätyksenä Eevalle tuli kokonaisvaltainen vireystason nousu.

”Jaksoin paljon paremmin työtä ja liikkumista sekä innostuin taas asioista. Tuntui, kuin olisin nuortunut 20 vuotta! Jaksoin pitempiä lenkkejä ja rivakkaakin kävelyä. Ihmettelin mistä tällainen energisyys johtuu, sillä en ollut odottanut BEMER-hoidolta mitään tällaista”, Eeva iloitsee.

Eeva kokeili myös BEMER uniohjelmaa. Se sai kehon kuitenkin niin aktiiviseen tilaan, ettei nukkumisesta tullut mitään. Petauspatja BEMER-laitteen päällä ei myöskään vaimentanut hoidon vaikutusta. Niinpä Eeva joutui toteamaan tämän ohjelman olevan liian virkistävä hänelle. Illan BEMER-hoitokin on hyvä ottaa jo alkuillasta.

Jopa muutkin ihmiset kyselivät Eevalta, mitä oli tapahtunut, koska vireys näkyi ulospäin. Joku kuvitteli rakastumisen aiheuttaneen tällaista hehkeää olemusta.

Eeva Vainion keho reagoi herkästi BEMER-hoitoon. Hoitovasteen taso on aina yksilöllistä. Vireystilan nousu johtuu mikroverenkierron paremmasta toiminnasta, jolloin myös solutason aineenvaihdunta tehostuu. Happea kulkeutuu tehokkaasti soluihin ja energian muodostuminen paranee. Eevan tapauksessa jo päivisin otettavat hoidot vaikuttavat positiivisesti unen laatuun ja varsinaista uniohjelmaa ei tarvita lisähoidoksi.

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät ole yleistettävissä. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Lisätietoa fysikaalisesta BEMER verisuoniterapiasta: www.bemernordic.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *