buda_nagy zsolt

Dr. Nagy Zsolt, Budapest Medical Kongress 2016

Ortopedisen hoidon pääpaino on siirtynyt leikkauksista konservatiiviseen hoitoon eli muihin hoitomuotoihin kuin leikkaukseen. Dr. Nagy Zsoltin mukaan ortopediset konservatiiviset hoidot muodostavat erittäin tärkeän osan hoidoista, kun vähintään kolmannes lääkärissäkäynneistä johtuu liikuntaelimistön tai rangan lihasten/nikamien oireista.

Kuitenkin myös leikkaushoito on edellen tarpeen. BEMER -terapia on osoittautunut hyödylliseksi ei vain konservatiivisen hoitojen tukena, vaan myös avuksi leikkauksesta toipumiseen, koska BEMER-terapia edistää mikroverenkiertoa leikatulla alueella.

Surgeon doctors working together, saving lives in hospital.

“Voimme leikata ja korjata luuta ja jänteitä, mutta leikkauksen jälkeen mikroverenkierron korjaantuminen on kriittistä toipumiselle.”

Leikattavan raajan ja sen luukudoksen mikroverenkierto voi olla voimakkaasti heikentynyt.

Dr. Nagy Zsoltin mukaan verenkierto voi mennä entistä huonommaksi leikkauksen jälkeen. Kun raajasta on katkaistu kudoksia ja luuta, ja sen luut on stabiloitu ruuvein/vaijerein/metallilevyin tai nivel on vaihdettu keinoniveleksi, joissa on erilaisia metalliseoksia, se vaikuttaa vääjäämättä myös mikroverenkierron toimintaan heikentävästi.

Silloin on ilmeistä, että mikroverenkiertoa normalisoivasta BEMER-laitteesta on suuri hyöty kaikille kudoksille tässä toipumisen vaiheessa. Hoitoon tarvitaan vain muutama minuutti.

Broken Leg

BEMER-terapia siis edistää leikkaushaavan paranemista ja mm. luun muodostumista.

Dr. Nagy Zsolt on tutkinut aiemmin, kuinka BEMER-terapia edistää luun muodostumista.

Hänen 21 potilastaan käyttivät BEMER Pro-laitetta vuoden ajan. Luun tiheys lisääntyi kaikilla potilailla, ja siten myös liikuntaelimistön toimintakyky parantui. Lisäksi he raportoivat yleistä energiatason  nousua ja parempaa liikunnallista toimintakykyä.

Bone with osteoperosis medical anatomy concept as a strong healthy and normal spongy tissue against unhealthy porous weak skeleton structure due to aging or illness.

Dr. Nagy Zsolt uskookin, että BEMER-terapiasta on myös suuri apu osteoporoosin ehkäisyssä, jos hoito aloitetaan jo 45 – 50 vuoden iässä.

Lisäksi hän korosti, että nämä positiiviset vaikutukset saadaan ilman pelkoa haitallisista sivuvaikutuksista.

Bemer_classic_set

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *