Kätilön kolmivuorotyö ja lapset verottivat voimia

34-vuotias Marleena Toivanen on kahden 5- ja 6-vuotaan lapsen äiti ja toimii nykyisin yrittäjänä. Hän elää lapsiperheen tyypillisiä ruuhkavuosia, jossa itselle jää vain vähän aikaa ja palautuminen arjen stressistä on tärkeää.

Vielä seitsemän vuotta sitten, ennen lasten tuloa, hän teki kätilönä kolmivuorotöitä ja hankki silloin äitinsä suosituksesta BEMER-terapialaitteen jaksamistaan tukemaan. Vuosien varrella terapiasta onkin ollut apua ja monipuolisemmin kuin hän odottikaan, myös lapsille ja koiralle. ”En voisi enää kuvitellakaan arkea ilman BEMER-hoitoa. Siitä on tullut meille tärkeä rutiini ja apuväline”, Marleena toteaa.

Lisää jaksamista ja parempi palautuminen

Marleena on käyttänyt hoitoa alusta alkaen päivittäin. Hän on erityisesti huomannut sen lisäävän jaksamista, mikä oli todella tärkeää jo silloin, kun hän vielä teki kolmivuorotyötä. Palautuminen valvomisesta ja epäsäännöllisestä vuorokausirytmistä parani ja työ sujui kepeämmin.

Lapset saatuaan stressi ei ole ollut ainakaan vähenemään päin, joten tarvetta BEMER-hoidolle on edelleen, vaikka kolmivuorotyö on jo taakse jäänyttä elämää. Marleena kärsii kammiolisälyönneistä, jotka jo sinällään välillä väsyttävät. Silloinkin hän kokee saavansa BEMER-terapiasta apua jaksamiseen.

”Otan hoitoa myös lenkin jälkeen. Se palauttaa hyvin, eikä tule paikat kipeäksi.” Marleena kertoo. ”Minulla on myös ollut valkovarpaisuutta- ja sormisuutta, mutta viime vuosina vaiva on melkeinpä kokonaan kadonnut.”

Lapsille avuksi pikkuhaavereissa, koirakin vetreytyy

Lapsille tulee helposti pieniä ruhjeita: naarmuja, haavoja ja mustelmia. Niihin on BEMER-hoidosta ollut paljon apua, kun ruhjeiden paraneminen on nopeutunut. ”Käytämme mieheni kanssa uniohjelmaa, ja kun lapset nukkuvat välissämme, tuntuu, että hekin nukkuvat silloin paremmin.”

Perheen 9-vuotiaalle australian paimenkoiralle tulee helposti lihasjumeja ja -kramppeja selkään liikunnan jälkeen. Niihinkin on saatu apua BEMER-terapiasta paikallishoitoon tarkoitetulla hoitovyöllä (B.PAD). Hoidon jälkeen koira liikkuu paremmin.

”Hoitoa kannattaa ehdottomasti kokeilla!”

Tätä mieltä Marleena on edelleen seitsemänvuotisen säännöllisen terapian käytön jälkeen. ”Terapiasta saa paljon apua arjen jalksamiseen ja ruuhkavuosissa, että pysyy energiatasot yllä. Ennaltaehkäisy on erityisen tärkeää jo tässä iässä, ettei mitään isompaa vaivaa tulisikaan.”

Lämmin kiitos kokemuksesi jakamisesta Marleena ja mukavia BEMER-hoitoja koko perheelle!

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER®-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua – sekä tuottaa energiaa.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Hoidon vaikutus ei välttämättä tunnu juuri miltään hoidon aikana, pientä mahdollista kihelmöintiä lukuun ottamatta, koska emme juuri tunne verenkiertoamme. Ja näin kuuluukin olla, koska tuskin haluaisimmekaan tuntea veren liikkeitä 100 000 kilometriä pitkässä verisuoniverkostossamme! Terapian tulokset tuntuvat sen sijaan usein pidemmällä aikavälillä olon yksilöllisenä kohentumisena.

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, löydät sellaisen valitsemalla kotisivumme, suomi.bemergroup.com/fi , vasemmasta yläkulmasta ”Etsi paikallinen yhteyshenkilö”.

Valitse ensin maaksi Suomi (Finland) ja kirjoita sen alle osoitekenttään vaikkapa oma katuosoitteesi (tai muu osoite, jonka läheltä haluat myyjän löytää). Paina ”Submit”, jolloin hakukone etsii sinulle antamaasi osoitetta lähinnä olevan jälleenmyyjän yhteystiedot. Ne ilmestyvät sivun vasempaan ylälaitaan.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *