Upea taitoluistelija tähtää hyvillä mielin tammikuun EM-kisoihin

Ennen viime syksyn SM-kisoja Emmi Peltosella oli pitkä, yli vuoden kilpailutauko, mutta nyt tuntuu, että hyvä kilpailuvire on löytymässä. ”Koko syksy oli kisarutiinin hakemista, että pääsenkö siihen fiilikseen ja kuinka totun adrenaliiniin. Nyt treenit on kuitenkin menneet kivasti ja kisarutiinistakin alan päästä kiinni, joten odotan todella innolla EM-kisoja”, hymyilee Emmi, jonka ohjelmien vaikeuttakin on nostettu kisoja silmällä pitäen. Jos nappisuoritus tulee, on odotettavissa myös henkilökohtaiset ennätyspisteet.

Aiempaa kilpailutaukoa syntyi, kun koronapandemian vuoksi yksi kilpailu toisensa jälkeen peruttiin ja pientä loukkaantumistakin Emmillä oli, mutta tästä eteenpäin näyttää jo paremmalta. Silti Emmi toteaa: ”Vähän jännittää EM:tkin, vaikka tiedän, ettei niitä olla perumassa – mutta silti, kun tämä koronatilanne on niin epävarma”. Koronatilanteen helpottumista ja elämän normalisoitumista toivomme todellakin kaikki.

BEMER®-terapia ollut käytössä jo kuutisen vuotta

”Tarkkaan en muista, milloin terapia tuli käyttööni, mutta sanoisin, että noin kuusi vuotta sitten.” Emmi kertoo käyttäneensä terapiaa aluksi kovempien treenien yhteydessä tai kun hän tunsi, ettei ollut palautunut tarpeeksi hyvin. ”Tunsin aivan heti, kun kokeilin hoitoa vuosia sitten, että jollakin tavalla tämä hoito sopii kropalleni. Se tuo jotakin, mitä keho tarvitsee, koska se vain tuntui hyvältä”, kertaa Emmi tuntemuksiaan.

Nyt käyttö on ollut säännöllisempää jo useamman vuoden. ”Tykkään käyttää Bemeriä palautumista nopeuttamaan, aina treenien jälkeen, mutta erityisen tärkeää sen käyttö on kisoissa, kun seuraavana päivänä on taas oltava täydessä tulessa. Huomaan selvän eron, jollen käytä Bemeriä. Silloin jalat ei ole niin freesit – ne tuntuu painavammilta. Kun Bemer on käytössä, on jalat paljon kevyemmät, kun hapot poistuu nopeammin”, kertoo Emmi huomioistaan hoidon vaikutuksista.

”Käytän Bemeriä myös ennen treenejä tai jos tunnen, että kroppa on väsynyt. Se laittaa kropan käyntiin. Ennen hallille menoa laitan suurempitehoisen ohjelman, niin tuntuu, että on heti valmis jäälle. Se lyhentää lämmittelyn osuutta.”

Emmi kertoo myös, että hänen kokemuksensa mukaan Bemer-terapia auttaa toipumaan nopeammin flunssista.

”Tästä hoidosta en kyllä enää luopuisi mistään hinnasta. Se on salainen aseeni hyvässä suorituskunnossa pysymiseen!”, hän hymyilee.

Fysikaalinen verisuoniterapia todellakin toimii!

”Omien kokemusteni perusteella voin suositella Bemeriä ihan kaikille, muillekin kuin urheilijoille. Hyvällä verenkierrolla on iso merkitys kaikkien hyvinvoinnille. Perheessäni on muitakin Bemer-hoitoa käyttäviä ja kokemukset on heilläkin olleet hyvät.”

Emmi kertoo, että hänellä on herkkä kroppa, joka tuntee ja tietää kaiken. Hän tuntee myös pientä kihelmöintiä Bemer-hoidon aikana.  ”Sanon silti niille, jotka hoitoa kokeilee, että hoito todellakin toimii, vaikka ei tuntisikaan mitään. Sitä pitää vain ottaa säännöllisesti, jotta alkaa huomata sen tuomia hyötyjä. Yksi kerta ei riitä.”

Emmin koirakin haluaa aina tulla Bemer-alustalle hoitoa ottamaan.

 BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

Bemer-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa lihaksilla, luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua. Tällöin solujen energian- ja lämmöntuotannolla on myös tilaisuus parantua. Näistä vaikutuksista kertovat myös Emmin kokemukset.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Lämmin kiitos Emmille haastattelusta ja mitä parhainta onnea tulevalle kisakaudelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *