48-vuotias vyöhyketerapeutti Tiina Rajala on varsinainen energiapakkaus ja monipuolinen liikunnan harrastaja. Hänen lajeihinsa kuuluu kuntosaliharjoittelua, uintia ja koiran kanssa ulkoilua, mutta myös jousiammuntaa ja karatea.

Aiemmin hän myös laski laudalla mäkeä, kunnes kaatui vuosia sitten niin pahasti niskoilleen, että niska on oireillut tähän alkuvuoteen asti ja lumilautailu on jäänyt. Niskan ongelmat ovat heijastuneet laajemmallakin kasvojen alueelle. Nyt oireet ja kivut ovat kuitenkin hellittäneet.

Lasketteluonnettomuudella vuosien seuraukset

Lumilautailuonnettomuus tapahtui Levillä vuonna 2016. ”Tunsin niskassa kovaa kipua. Aivan kuin nikama olisi luiskahtanut paikoiltaan”, Tiina muistelee tapahtumaa. Hän ei voinut kivuilta nukkua makuultaan, vaan vain tietyssä puoli-istuvassa asennossa sohvalla.

”Pääsin onneksi Levillä vyöhyketerapeutille, jonka käsittely auttoi hillitsemään kipua sen verran, että kotiin matkustaminen onnistui.” Kotiin päästyään Tiina jatkoi niskan hoitoa kiropraktikolla, vyöhyketerapiassa sekä jäsenkorjaajalla, mutta kivut ja jumitukset eivät hävinneet, vaikka väliin helpottivatkin.

Vuoden 2020 loppupuolella Tiina alkoi saada outoja oireita kasvoihinsa. ”Pelästyin, kun yhtäkkiä huulet lähtivät vetämään korvia kohti, eikä henki kulkenut. Samanlainen kohtaus alkoi toistua melkein päivittäin, 4-5 sekunnin ajan.” Vaikka kohtaukset eivät olleet pitkiä, niin ne olivat pelottavia, etenkin kun toistuivat usein. ”Näin itseni jo välillä hengityskoneessa.”

BEMER®-terapia käyttöön helmikuussa

”Olin kuullut BEMERistä jo varmaan 1,5 vuotta aiemmin, mutta ajatus ei heti kolahtanut. Muistan olleeni aika skeptinen ja todenneeni, etten tarvitse sitä. Hintakin tuntui korkealta”, Tiina muistelee.

Kun kasvojen oireet pahenivat, hän kuitenkin päätti ottaa laitteen koekäyttöön kahdeksaksi viikoksi. ”En ollut uskoa todeksi, mutta kasvo- ja hengitysoireeni katosivat heti ensimmäisestä käyttökerrasta! Sen jälkeen oli aivan selvää, että hankin laitteen omakseni.” Myös niskan kivut ja jumit lievittyivät vähitellen.

Tiina teki myös testin ja oli kuukauden käyttämättä hoitoa.  ”Silloin niskakivut palasivat, mutta kasvo- ja hengitysoireet eivät. Olen aika vakuuttunut, että BEMER®-hoito on tuonut minulle avun.”

Tiina on aina ollut energinen ja virkeä, mutta hengityksen kulun kanssa hänellä on ollut ongelmia jo pidempään. Nyt BEMER®-terapian käytön myötä hänestä tuntuu, että henki kulkee paremmin – muutoinkin kun poistuneiden hengityskatkosten myötä.

”Myös 14-vuotias koirani, jonka takajalat alkoivat pettää, pyrki itse hoitoalustalle. Annoin Helinälle hoitoa viikon verran ja huomasin takajalkojen toiminnan ja kävelyn parantuneen”, kertoo Tiina ilahtuneena.

BEMER®-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER®-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, aivoilla, lihaksilla, luilla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua – sekä tuottaa energiaa. Vamma-alueilla parantunut nestevirtaus laskee turvotusta.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Lämpimät kiitokset Tiinalle haastattelusta ja hyvää terveyttä sinulle ja Helinälle myös jatkoon!

Artikkeli perustuu haastateltavan omiin kokemuksiin, jotka eivät välttämättä ole yleistettävissä muihin ihmisiin. Mikroverenkierron paremman toiminnan seuraukset ovat yksilöllisiä elimistön tilanteesta riippuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *