Dia1

 

Yhteenveto BEMER -väitteiden perusteista

 1. BEMER tutkimuksia on tehty erittäin monissa tutkimusyksiköissä. Noin 100 tutkijaa. Esimerkiksi näissä laitoksissa:
  1. Institut für Mikrozirkulation Berlin
  2. Technische Universität Dresden
  3. Exzellenzuniversität Mainz
  4. Stiftungsklinikum Mittelrhein
  5. Universität Halle
  6. Universität Leipzig
 2. Julkaistuja tutkimuksia on 50 kpl. Suurin osa on satunnaistettuja vertailevia kaksoissokkotutkimuksia. Tutkimukset ovat tehty ihmisillä.
  PubMed-julkaistut (12 kpl) ovat vertaisarvioituja (peer-reviewed).
 3. Potilaita on tutkimuspohjassa jo 4000.
  Tähänastinen näyttö on täysin riittävä mikroverenkierron stimuloitumisen todistamiseksi. Siitä MDC:n sertifikaatti ja uusi kategoria EU:n lääketieteellisiin laitteisiin. BEMER on ainoa sertifioitu fysikaalinen verisuoniterapialaite.
 1. GCP – Good Clinical Practice – on laatuluokitus, joka määrittää tiukat eettiset- ja laatuvaatimukset tehtäville tutkimuksille.
  Kliininen tutkimus – lääketieteellinen tutkimus, joka tehdään ihmisillä, toteuttaen esim. kaksoissokko -menetelmää.
 2. Signaalilla on maailmanlaajuinen patentti. Patenttia ei myönnetä, ellei patentoitava ole ainutlaatuista.
 1. Lääketieteellisen laitteen sertifiointiin tarvitaan perusteellinen dokumentointi, Clinical Evaluation, joka tarkastetaan kahden vuoden välein. Sen perusteella sertifiointi myönnetään. Medical Device Certification mdc on instanssi, jossa asiantuntijat tutkivat esitetyn näytön, siihen liittyvät tutkimukset ja lausunnot. Sertifikaatti on voimassa EU:ssa ja sen tarkastaa asianomaisen maan viranomaiset. Suomessa sen tekee Valvira ja he ovat tarkastaneet sertifioinnin dokumentit.
 2. BEMER-terapian Clinical Evaluation näytön perusteella MDC määritteli uuden kategorian EU:n lääketieteellisiin laitteisiin = stimulointilaitteet fysikaaliseen verisuoniterapiaan. Eli BEMER terapian vaikutusmekanismi ei ole sama kuin muilla PEMF kenttää (pulsoiva elekromagneettinen kenttä) käyttävillä laitteilla.
 3. NASA testaa BEMER- teknologian soveltamista tuleviin avaruusasuihinsa..

 

One Comment

 1. Aina löytyy ihmisiä, jotka kaipaavat kaikenlaista tieteellistä todistelua ja joihin eivät käyttäjäkokemukset tee mitään vaikutusta. Näiden faktojen luulisi riittävän. Puhumattakaan niistä tuhansista ja taas tuhansista käyttäjäkokemuksista, joita Bemeriä käyttämällä ollaan saatu. Itse olen päässyt todistamaan omani lisäksi sekä omien eläinteni että todella monien muiden ihmisten ja eläinten elämänlaadun paranemista kohta kolmen vuoden ajalta. Minulle nämä näytöt ovat kiistattomia Bemerin tehosta. Vaikeus lienee siinä, että koska olemme kaikki yksilöitä niin myöskin kehomme tekevät työnsä yksilöllisesti emmekä näin koskaan voi luvata kenellekään että hänen kokemuksensa tulee olemaan juuri samanlainen kuin jonkun toisen. Tässäkin tulemme siihen tosiasiaan, että ihmisten pitää enemmän ottaa vastuuta omasta hyvinvoinnistaan eikä vaan odottaa sitä ulkopuolelta, jonkun toisen tekemänä. Koska kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, niin sekä ravinnolla että varsinkin riittävällä veden juonnilla on todella suuri merkitys paranemiseemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *