“Ihmiset ovat yrityksemme tärkein voimavara” on fraasi, joka on muuttunut omaksi irvikuvakseen. Sitä toistellaan juhlapuheissa ja se löytyy yritysten vuosikertomuksista.Tärkein voimavara työpaikoilla elää jatkuvassa pelossa työpaikkojensa puolesta.

Ihminen on sopeutuvainen eläin ja siksi se tuntuu olevan resurssi, joka helpoimmin joustaa suhdanteiden muuttuessa.

Miksi työelämässä jaksaminen vaatii kaikilta niin paljon, olimmepa sitten nuoria tai vanhoja ja toimimmepa millä alalla tahansa? Tehokkuusvaatimukset kovenevat, eikä ole mahdollisuutta suoriutua kunnialla tehtävistään.

Riittämättömyyden tunteen kanssa on vaikea saada unta illalla

Työpäivästä palautumisen merkitys kasvaa. On kyettävä antamaan joka päivä paras mahdollinen työpanos. Jo yksikin huonosti nukuttu yö verottaa työ- ja suorituskykyä seuraavana päivänä.

Toisaalta tuo kulunut fraasi ihmisistä yrityksen tärkeimpänä voimavarana pitää siltä osin paikkansa, ettei yritys tai organisaatio pysty toimimaan ilman ihmisten henkistä ja fyysistä työpanosta.

Vaikka automatisointi ja digitalisointi koko ajan lisääntyvät, kaiken takana on ihminen, jonka hyvinvointi tuottaa viime kädessä lisäarvoa asiakkaalle ja sitä kautta tuloksen yritykselle ja omistajille.

Hyvä uutinen: voit vaikuttaa itse itseesi ja sitä kautta muihin

Ihmiset muodostavat työyhteisön, jonka tuottavuus on kiinni jokaisen jäsenen hyvinvoinnista ja onnellisuudesta. Tästä taas on vastuu paitsi työnantajalla myös jokaisella ihmisellä itsellään.

Työelämän tulisi koostua onnellisista ja hyvinvoivista yksilöistä, jotka tuntevat pystyvänsä vastaamaan haasteisiin ja siihen tarvitaan erilaisia tukimuotoja.

Käyn jatkuvasti eri organisaatioissa pitämässä luentoja, koska BEMER edustaa ainutlaatuista teknologiaa, joka tukee terveyttä, työssä jaksamista ja hyvää elämänlaatua arjessa. Ikään ja kuntoon katsomatta.

Haasteista merkittävimpiä ovat jatkuva stressi, liika istuminen, vääjäämätön ikääntyminen ja huono unen laatu. Keholla on loistavat mekanismit pitää meidät pelikunnossa pitkälle vanhuuteen saakka, mutta elämäntapamme vuoksi se tarvitsee tukea.

BEMER-terapia on tulevaisuuden lääketiedettä, joka turvallisesti ja tehokkaasti tukee kehon omia toimintamekanismeja, ilman haitallisia sivuvaikutuksia. Se auttaa stimuloimalla tärkeää mikroverenkiertoa ja sitä kautta kehon luonnollista toimintaa. Hyvä soluntason terveys vaikuttaa kaikkeen kehossamme.

Voimaa erilaisuudesta ja leikkimielisyydestä

Olen vierailuillani myös nähnyt, miten ihmiset eri toimialoilla ja yrityksissä voivat. On yrityksiä, joissa negatiivisuuden kierre menee koko ajan pahemmaksi, ihmiset ovat sairaita ja voivat henkisesti huonosti. Mutta on myös yrityksiä, joissa ihmiset ovat kaikin puolin kunnossa.

Näitä kunnossa olevia yrityksiä yhdistää ilo, innostus ja rentous. Niissä näkemys työstä, elämästä ja työelämästä ei ole perinteisen tiukkapipoinen, vaan niissä nähdään, että leikkimielisyys synnyttää luovuutta ja tehokkuutta.

Oikean asenteen lisäksi näissä yrityksissä arvostetaan ihmistä ja ihmisten erilaisuutta. Niissä ymmärretään, että erilaiset ihmiset täydentävät toisiaan – ja että meitä kaikkia tarvitaan!

Tyytyväisyys omaan suoritukseen kantaa kauas ja antaa energiaa!

Kun voimme ottaa omat, luontaiset vahvuutemme käyttöön, voimme hyvin ja olemme erinomaisia työssämme.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *