Hyväkuntoisen Stina Landinin tapaus osoittaa, että kaikkea voi elämässä sattua yllättäen

Stina Landin työskentelee esikoulun opettajana ja on pitkään harrastanut golfia, kuorolaulua, Zumbaa, hiihtämistä ja koiran kanssa ulkoilua. Hän on siis ollut hyväkuntoinen ja aktiivinen. Silti hänen  terveytensä sai äkillisen ja dramaattisen käänteen huonompaan tammikuussa 2019.

”Olin hiihtomatkalla ja tunsin olevani hyvässä kunnossa. Pari päivää myöhemmin jalkani kuitenkin kipeytyi. Ajattelin aluksi, että se saattaa liittyä hiihtomatkaan ja saappaisiin.”

Kivut kuitenkin lisääntyivät ja jalat turposivat. Myös niiden väri muuttui hieman.

”Minun oli yhä vaikeampaa kävellä ja kun sain korkean kuumeen, hakeuduin lääkärille. Pääsin tartuntatautien klinikalle, jossa minulla epäiltiin ruusua. Muutaman päivän kuluttua molemmissa käsivarsissa oli myös punoitusta ja turvotusta. En voinut seistä enkä kävellä kipujen takia”, Stina kertoo äkillisestä sairastumisestaan.

Diagnoosiksi vahvistui akuutti sarkoidoosi ja kyhmyruusu

”Terveydenhuollossa päädyttiin lopulta siihen, että minulla oli Löfgrenin tauti eli akuutti sarkoidoosi ja kyhmyruusu. Sain molempiin jalkoihini nekroottiset haavat, eli haavoihin muodostui kuollutta kudosta, ja minulle määrättiin kortisonilääkitys”, Stina kertoo.

Sairaalasta poispääsyn jälkeen hänen haavojaan hoidettiin haavakääreillä terveyskeskuksessa.

Haavat kuitenkin pahenivat ja kipu oli niin valtava, että Stinalle määrättiin myös morfiinia. ”Olin niin tuskainen, että minun piti ryömiä, kun oli liikuttava.”

Itsehoitoa BEMER-terapialla kotona

Stina otti yhteyttä BEMERiin tuttujensa kautta ja aloitti BEMER-hoidon maaliskuussa 2019. ”Käytin B.Body-hoitoalustaa 2-3 kertaa päivässä ja muutaman viikon kuluttua myös B.PAD-paikallishoitoa säärissä.”

17.03.19
10.07.19

Kuvissa näkyy Stinan sääri ennen BEMER-hoidon alkua 17.3.2019 ja melkein neljän kuukauden hoidon jälkeen 10.7.2019.

”Olen niin onnellinen, että otin yhteyttä BEMERiin, sillä olen jälleen täysin liikuntakykyinen ja voin elää aktiivista elämää.”

Tekstin on kääntänyt suomeksi ja mukaillut tiedottaja Kirsi Paananen sairaanhoitaja Siv Evebyn tekemän haastattelun ja siitä kirjoittaman ruotsinkielisen artikkelin pohjalta. 

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan niistä kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa iholla, lihaksilla, luilla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset toimia, uusiutua ja toipua, kuten tästä Stinankin kokemuksesta voi huomata.

Terapia ei lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan tiettyä oiretta tai parantamaan tiettyä sairautta, vaan se toimii laajemmin, tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla. Se siis auttaa kehoa toimimaan sillä tavalla, kuin sen luonnollisesti kuuluisikin.

Kysy lisää BEMER-hoidosta jälleenmyyjältämme

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja itsenäisiä yrittäjiä ympäri Suomen ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä kutsumaan sinut verkkoluennollemme saamaan lisätietoa mikroverenkierron sekä BEMER-terapian toiminnasta. Heidän kauttaan onnistuvat myös laitteen tilaus joko kahdeksan viikon kokeiluun tai omaksi, sekä käytön ohjeistus – yksin ei tarvitse jäädä pähkäilemään.

Jollei sinulla vielä ole tiedossa tuttua jälleenmyyjää, löydät sellaisen valitsemalla kotisivumme, suomi.bemergroup.com/fi , vasemmasta yläkulmasta ”Etsi paikallinen yhteyshenkilö”.

Valitse ensin maaksi Suomi (Finland) ja kirjoita sen alle osoitekenttään vaikkapa oma katuosoitteesi (tai muu osoite, jonka läheltä haluat myyjän löytää). Paina ”Submit”, jolloin hakukone etsii sinulle antamaasi osoitetta lähinnä olevan jälleenmyyjän yhteystiedot. Ne ilmestyvät sivun vasempaan ylälaitaan. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kyselysi sähköpostitse osoitteeseen info@bemernordic.com, niin ohjaamme sinut paikalliselle jälleenmyyjälle.

Ota rohkeasti yhteyttä – jälleenmyyjämme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *