Oletko kuullut tarinan sammakosta, joka laitetaan elävänä liedelle kattilaan?

OIKEUS ELÄÄ TERVEENÄ JA ENERGISENÄ

Pikku hiljaa veden lämpötila nostetaan kiehuvaksi, mutta sammakko ei tajua hypätä pois, koska se tottuu kuumenevaan veteen. Lopulta se kiehuu kuoliaaksi.

Yhtä lailla me ihmiset totumme. Liian helposti.

Kun kolotusta on jatkunut muutaman viikon, emme edes välttämättä kiinnitä siihen huomiota. Pidämme luonnollisena sitä, että aamulla on vaikea nousta ylös sängystä, kun nivelet natisevät jäykkinä.

Uupumus ja jatkuva väsymys on monille luonnollinen olotila. Päiviä jatkunutta ummetustakin pidetään normaalina.

Meihin on myös iskostettu uskomus, että ikääntyminen tuo vaivoja ja sairauksia – ne ikään kuin kuuluvat asiaan.

Uskallan olla eri mieltä.

Krempat ja taudit eivät kuulu välttämättömyyksinä ihmisen elämään, vaan meillä on oikeus elää – ja myös ikääntyä – energisinä ja terveinä.

 

Avain terveyteen

Avain energisyyteen ja terveyteen on oikeiden ajatusten, ravinnon ja liikunnan lisäksi hyvin toimiva mikroverenkierto, jonka kautta muun muassa solujen energiantuotanto paranee. Kun annamme soluillemme, mitä ne tarvitsevat eli happea ja ravinteita, hoitavat ne tehtävänsä ja pitävät meidät terveinä ja pirteinä.

Monet nykyiseen elämäntapaamme liittyvät tekijät heikentävät mikroverenkiertoa. Pahimpia niistä ovat ikääntymisen lisäksi stressi, liika istuminen, huono ravinto ja riittämätön lepo ja liian vähäinen liikunta.

Kun mikroverenkiertojärjestelmän toiminta heikkenee, solut voivat huonosti. Kun riittävä määrä soluja voi huonosti, syntyvät oireet, jotka tunnemme esimerkiksi väsymyksenä, uupumuksena ja kipuina.

Meillä saattaa olla huono unenlaatu tai lihakset ovat jäykkiä ja joustamattomia. Voimme kärsiä korkeasta verenpaineesta tai iho-ongelmista. Oireiden laatu riippuu paljolti ihmisen perimästä ja elintavoista.

Kun solujen energiantuotanto huononee, on sillä kokonaisvaltainen vaikutus kehon

toimintoihin. Kehomme makroterveys on heikentynyt – ja samalla arjen elämänlaatu.

Haasteelliseksi tilanteen tekee se, että ihminen ei tunnista eikä tunne mikroverenkierron häiriöitä ennen kuin oireet ilmenevät. Silloin syyn selvittämisen sijasta aletaan helposti lääkitä oireita.

 

Tapa joka kannattaa

Mikroverenkiertoon perehtyneiden lääkäreiden mukaan peräti kaksi kolmasosaa sairauksien oireista voidaan liittää syy-seuraussuhteessa mikroverenkierron häiriöihin.

BEMER-terapia stimuloi heikentynyttä mikroverenkiertoa ilman haitallisia sivuvaikutuksia. Kun keho saadaan solutasolla toimivaksi, se alkaa itse parantaa itseään.

Energia ja elinvoima palaavat. Unenlaatu kohenee ja sen myötä väsymys vähenee ja palautuminen paranee. Solujen saadessa paremmin happea, monet kolotukset ja kivut häviävät – eli oireet vähenee.

Terapiassa on ytimekkäästi ilmaistuna kysymys solujen hellimisestä. Kun annat niille, mitä ne tarvitsevat, niin ne hoitavat tehtävänsä ja pitävät sinut terveenä.

Kahdeksan minuuttia kahdesti päivässä. Tapa, johon kannattaa tottua!

Kuin hampaiden pesu. Ja soluillasi on mahdollisuus helliä sinua.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *