Eikö onnistu?

Älä välitä. Sinulla on todella monta kohtalotoveria, joiden elämänlaatua päivittäin heikentää selkäkipu.

Terveystalon tilastoihin tutustuminen tukee tätä sanomaa. Yli 330.000 sairauslomapäivää (2012) maksaa yrityksille ja yhteiskunnalle 120 miljoonaa euroa. Terveystalo hoitaa 20% väestöstä työterveyshuollon kautta. Valtakunnallisesti tämä tarkoittaa kuluina yhteiskunnalle 600 miljoonaa euroa.

Raha on vain yksi mittari.

Yksittäisen ihmisen elämänlaatu ja työkyky jokapäiväisessä arjessa on uhattuna.Miksi keho on jäykkä ja nivelet natisevat liitoksistaan aamuisin, kun rankaa oikaisee?

Olemme tottumusten orjia ja se tekee meistä toispuoleisia.

Hyvän asennon ylläpitämiseen tarvitsemme liikunnan monipuolisuutta ja tasapainoista lihasvoimaa. Muutos meissä on ensin hidasta, huomaamatonta, päivä päivältä etenevää. Pieneen jäykkyyteen ja kipuun tottuu, eikä sitä pidä merkkinä oireiden alkamisesta.

Palautuminen hidastuu sekä fyysisestä rasituksesta, työstä tai treenistä, sekä henkisen suorituskyvyn haasteista, stressistä. Tämä vaikuttaa koko kehon tilanteeseen.

Paikalleen jämähtänyt elämä hidastaa fyysisen kehon toimintoja ja mikroverenkiertoa.

Verenkierron heikkeneminen pienissä suonissa tarkoittaa tulehduksellisten tilojen muodostumista, kipuja, jäykkyyttä lihaksissa ja huonoa aineenvaihduntaa nivelissä. Tämä on kierre, joka heikentää elämänlaatua ja johtaa suurempiin ongelmiin mm. tuki- ja liikuntaelimissä.

Parempi mikroverenkierto tukee hapen ja ravinteiden tarjontaa soluille ja aineenvaihduntatuotteiden poistumista. Tästä on seurauksena esimerkiksi parempi tilanne lihaksissa, nivelissä ja luissa. Aineenvaihdunnan paraneminen tuo usein helpotusta kipuun, joustavuutta koko kehoon ja pikku hiljaa myös niveliin ja luihin.

BEMER-terapia stimuloi heikentynyttä mikroverenkiertoa koko kehossa, turvallisesti ja tehokkaasti. Tutkimuksemme mukaan asiakkaista 71 % sai helpotusta tuki- ja liikuntaelimien ongelmiin kuuden viikon säännöllisellä fysikaalisen verisuoniterapian käytöllä. Pitkäaikasella käytöllä ennaltaehkäistään ongelmien vaikeusasteen kasvamista.

BEMER-terapia ei korvaa liikuntaa eikä liikunta BEMER-terapiaa. Yhdessä ne ovat loistava kuntouttaja!

One Comment

  1. Merja kiitos sinulle,hieno kirjoitus.Kunpa saatais ihmiset ymmärtämään BEMERIN TERVEYSVAIKUTUKSET.Sillä 600 miljoonalla,mikä menee sairaus maksuihin yhteiskunnalta,jos sillä summalla tai vähemmälläkin ostaisivat BEMER-Laitteita,niin ihmiset alkaisivat tervehtyä ja voisivat paremmin.Itse olen tosi tyytyväinen BEMER-TERAPIAAN,ollut jo yli 3v.käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *