Mitä teet, kun elimistön toiminta heikkenee niin paljon, että et enää itse pysty vaikuttamaan siihen miten sinua hoidetaan?

Missä sinua hoidetaan? Helsingin Sanomien artikkelin mukaan kotona hoitoa saavalle kannattaa hankkia 50.000 € maksava laite, jos saadaan laitoshoidon tarvetta siirrettyä vuodella. Monet joutuvat lähtemään täältä yksin, yön aikana, koska hoitaja ei ole silloin paikalla. Onkohan sillä merkitystä pitääkö joku silloin kädestä kiinni, kun lähdön hetki tulee?

Elämä on parhaimmillaan aktiivista, kivutonta ja energistä pitkälle vanhuuteen asti.

Syntyessä pitäisi tulla mukana käyttöohjeet, jotta parasta-ennen-päivämäärä siirtyisi mahdollisimman myöhäiselle iälle. Oletko pitänyt itsestäsi hyvää huolta? Suurin osa meistä ei kunnioita elimistöä, vaan kuluttaa ja käyttää sitä kunnes se alkaa oireilla ja jatkaa samalla tavalla oireista huolimatta. Nimimerkillä ”kokemusta on”.

Uusi elämä alkaa maanantaina.

Mitä oppia tässä pitäisi alkaa noudattamaan? Totuuksia terveydestä ja terveellisestä elämästä on yllättävän paljon. Iso osa meistä on jo aika konkareita, kokeiltuaan uusia tuulia liikunnan ja ruokavalioiden maailmasta monia kymmeniäkin erilaisia. Kokeilemalla vain tietää mikä itselle sopii parhaiten. Ongelmana on, että tulokset tulevat pikkuhiljaa, päivä päivältä. Fokus katoaa helposti ja vanha elämä hiipii takaisin arkeen.

Perusta terveydelle luodaan soluissamme.

Kehomme koostuu soluista. Solut tarvitsevat ravintoaineita ja happea. Siksi me syömme ja hengitämme. Mikroverenkierron tehtävä on huolehtia, että kaikki solumme (100 biljoonaa) saavat näitä elintärkeitä aineita. Tuntuu siis järkevältä syödä ravinteikasta ruokaa ja hengittää happirikasta ilmaa, jotta solumme saavat mahdollisuuden pitää meidät terveinä.

Ongelmana mikroverenkierto.

Mitä paremmin tämä kuljetusjärjestelmä toimii, sitä suurempi mahdollisuus meillä on pysyä terveenä. Istuminen, stressi, unihäiriöt ja ikääntyminen ovat yleisiä syitä, jotka heikentävät mikroverenkiertoa, joten sekin tarvitsee tukea.

Mikä merkitys fysikaalisella verisuoniterapialla on?

Esimerkkinä voisin käyttää omaa isääni, Maunoa 86 v. Hänen epikriisinsä on pitkä, koska merkittäviä terveyshaittoja on ollut yli neljäkymmentä vuotta. Tällä hetkellä mm. Alzheimer ja Myosiitti – tulehduksellinen lihassairaus. Hän on stimuloinut BEMER-terapialla mikroverenkiertoa jo viisi vuotta, joka päivä. Tuloksena on, että sairaudet eivät ole edenneet ja hän pystyy edelleen tulemaan toimeen omassa asunnossaan, mukavassa palvelutalossa. Hän osallistuu kaikkiin mahdollisiin aktiviteetteihin mitä järjestetään. Veriarvot ovat hyvät, ei tulehdusta, ei verenpainetta, maksa-arvot ok jne. Näissä kaikissa on ollut ongelmia aikaisemmin.

Mauno alkoi käyttämään terapiaa tilanteessa, jolloin hänellä oli jo pitkään ollut nämä vakavat sairaudet. Kehon kykyä korjata itse itseään testattiin, kun hän kaatui ja jalka murtui. Viisi viikkoa koko jalka kipsissä ja lääkäri varoitteli, ettei hän ehkä enää kävelisi. Kipsi otettiin pois ja seuraavana päivänä Mauno oli taas liikkeellä omin jaloin. Verenkierto oli pysynyt kunnossa kipsatussakin jalassa ja vähäiset voimat olivat tallella lihassairaudesta huolimatta.

Hyvä elämänlaatu on parasta vaurautta. Sitä ei voi edes mitata rahassa!

Riehakasta eläkeikää!

BEMER-terapian vaikutukset perustuvat parantuneeseen mikroverenkiertoon

BEMER-verisuoniterapia on fysikaalinen hoitomuoto, joka parantaa pienten verisuonten heikentynyttä verenvirtausta. Näin se auttaa palauttamaan riittävän hapen ja ravinteiden tarjonnan kudossoluille ja poistamaan kudoksista kuona-aineita, minkä seurauksena kudoksilla, kuten vaikkapa luilla, iholla tai sisäelimillä, on paremmat edellytykset uusiutua ja toipua. Kivutkin usein lieventyvät.

Terapia ei siis lääkkeen tavoin ole kohdennettu poistamaan juuri tiettyä oiretta tai parantamaan juuri tiettyä sairautta, vaan se toimii tukemalla mikroverenkiertoa, jonka seurauksena kehollamme on paremmat mahdollisuudet korjata omaa toimintaansa monella tavalla.

7 Comments

 1. Hei Merja,tuo sinun isäsi kokemus on tosi hieno,se kertoo miten tehokas on BEMER-Terapia.Itse olen siihen tyytyväinen,yli 3 v.kokemuksella..

 2. Onko Teillä tietoa, Bemerin käytöstä Aplastisen Anemian hoidossa, se on luuydin sairaus jossa luuydin ei tuota puna eikä valkosoluja riittävästi,
  Meilahden lääkärit ottivat hyvin kielteisen kannan ja parantavaa hoitoalan ei ole olemassa kohdallani.

  Olen kiitollinen, jos vastaatte.

  Soile Salminen

 3. Hei Riitta!

  Toinen vaihtoehto saattaisi olla toimintakyvytön vanha isä, joten kuinka kauan tämä tilanne jatkuukaan, olen kiitollinen joka päivästä.

 4. Hei!

  Katso vastaus alempaa, kiitos!

 5. Voisiko Bemer toimia myös inkluusio body myosiitissa?

 6. Hei Markku!
  IBM asiakkaita ei minulla ole ollut, mutta läheiselläni on polymyosiitti. Hän on käyttänyt terapiaa jo 7 vuotta ja tulehdusarvot ovat normaalit, jalkojen särkyyn on apua, mutta jalkojen lihakset olivat jo niin surkastuneet, että lihasten vahvistumista ei ole enää odotettavissa. Lihasvoimaan on saatu parannusta esim. useilla MS-tautia sairastavilla.

 7. Hei uudelleen!

  Ruotsissa on ollut useampi IBM asiakas, jotka ovat saaneet merkittävää apua.Tapasin yhden heistä ja hän kertoi aloittaneensa ensin myös ruokavaliomuutokset. Laktoosi ja gluteiini pois ruokavaliosta ja otti sitten myös fysikaalisen verisuoniterapian mukaan. Hän on täysin oireeton. Jatkaa BEMER-terapiaa edelleen päivittäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *