Onko kipu elämänkumppanisi?

Miten elämänkumppanisi kestää sinun kipuasi? Karmea totuus on, että kipu on iso osa arkea miljoonalle suomalaiselle!

Miten kivun kanssa oppii elämään?

Minulla oli ilo keskustella Cathy Gylling-Bärlundin kanssa, joka on kipupotilas ja nyt saanut merkittävää apua tilanteeseensa fysikaalisella verisuoniterapialla. Hän kertoi, että hänen elämänsä oli samanlaista kuin olisi Saharassa pudonnut isoon hiekkamonttuun. Juuri kun oli kiivennyt montun reunalle, se sortui ja kivun kanssa joutui vierimään takaisin montun pohjalle. Siinä meinaa valo hävitä tunnelin päästä. Lohdutonta.

Lääkkeistä ja terapioista ei löytynyt apua kuin hetkeksi.

Kipu on helpottanut, mutta edelleen tallella. Nyt parin kuukauden BEMER-laitteen päivittäisen käytön  jälkeen kivun kanssa voi elää. Tilanne on nyt paremmin hallinnassa. Ja matka jatkuu. Päivä päivältä mikroverenkierron toiminta paranee ja kehon kyky korjata, mitä korjattavissa on, paranee. Cathy on ollut erittäin pahassa onnettomuudessa ja kuin ihmeen kaupalla selvinnyt siitä.

Kipua on monenlaista. Ja joka kerta se on henkilökohtaista. Ainutlaatuista.

Mikroverenkierron ongelmat aiheuttavat hapenpuutetta. Solujen hapenpuute aiheuttaa kipuja, ns iskeeminen kipu. Mikroverenkierron stimuloituminen antaa hoitovasteen tämän tyyppiseen kipuun, koska vaikutetaan suoraan ongelman syyhyn. Hapenpuutteesta johtuva kipu voi olla lihaksissa, hermokudoksessa, luukudoksessa…. Kaikkialla kehossa solut tarvitsevat jatkuvasti happea.

Hermo puristuksissa – aivan kamalaa.

Miten verenkierron paraneminen vaikuttaa rakenteelliseen ongelmaan. Kipu on valtava stressi ympäristöönsä. Aineenvaihdunta ja verenkierto heikkenee, tulehdustilat syntyvät. Mikroverenkierron parantuminen ei vaikuta rakenteelliseen syyhyn, mutta sen seurauksiin. Verenkiertoon ja aineenvaihduntaan kudoksissa ongelman ympäristössä. Tätä kautta voi kipu helpottaa. Tulehdukselliset tilat vähenee, koska happi ja ravinteet pääsevät paremmin perille ja aineenvaihduntatuotteet poistuvat paremmin laskimovirtauksen kautta.

Lääkkeillä saatava hoitovaste on alhainen.

Lääkeaineet tarvitsevat mikroverenkierron hyvän toiminnan, päästäkseen vaikuttamaan kohteeseensa. Lähes kaikilla, jotka tarvitsevat lääkityksiä, on merkittävästi heikentynyt mikroverenkierto.

Kehon luonnollisen toiminnan tukeminen on todella järkevä keino kulkemiseen parempaa terveyttä kohti. Suuri merkitys on myös sairauksien ennaltaehkäisyllä. Ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

BEMER on lääketieteellinen laite, jonka viimeisin sertifiointi on: stimulointilaitteet fysikaaliseen verisuoniterapiaan. Eli Euroopan lääketieteellisiin laitteisiin on perustettu täysin uusi kategoria. BEMER on ainoa tähän kategoriaan sertifioitu laite. Tämä tarkoittaa, että vaikutukset ovat todettu korkeimmalla mahdollisella taholla.

Kipu on valtava, kohtuuton ongelma liian monelle. Mikäli mikroverenkierron paraneminen toisi helpotusta tilanteeseen, on vahintäänkin kohtuullista ottaa fysikaalinen verisuoniterapia käyttöön tukihoitomuodoksi.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *