Erotu joukosta hyvin ja tutkituin perustein, niin se lopulta palkitaan.

NYT ON SE HETKI!

BEMER-terapian tutkimus- ja kehitystyö on dokumentoitu lääkäreiden, tiedemiesten ja laaduntarkastajien toimesta. Uusin ”Clinical Evaluation Report” dokumentti on tarkastettu lääketieteellisten laitteiden sertifiointeja myöntävässä, akkreditoidussa (Medical Device Certification GMBH, Stuttgart) yrityksessä. Tuloksena on, että lääketieteellisiin laitteisiin on perustettu täysin uusi kategoria: stimulointilaitteet fysikaaliseen verisuoniterapiaan. BEMER on ainoa tähän kategoriaan sertifioitu laite. Sertifiointi on luokkaan IIa.

Mitä tämä tarkoittaa?

BEMER-terapialla ennaltaehkäistään sairauksia ja annetaan täydentävää hoitoa sairauksiin ja oireisiin, jotka johtuvat tai joita vaikeuttaa heikentynyt mikroverenkierto. Mikroverenkierron heikkeneminen johtuu näiden pienten verisuonten seinämien luonnollisten rytmisten supistusten häiriintymisestä tai heikkenemisestä. BEMER-terapia vaikuttaa tähän rytmiin, kohdennetusti.

Esimerkkejä tällaisista sairauksista:

 1. Akuutti ja krooninen kipuoireyhtymä
 2. Krooniset tuki- ja liikuntaelimistöä rappeuttavat sairaudet
 3. Krooninen väsymys (esim. MS ja krooninen ylirasitus)
 4. Krooniset aineenvaihduntahäiriöt (esim. diabetes ja rasva-aineenvaihdunnan häiriöt)
 5. Krooniset häiriöt haavojen parantumisessa
 6. Heikentynyt elämänlaatu
 7. Elinten vajaatoiminta
 8. Alaraajojen valtimoita ahtauttava sairaus
 9. Polyneuropatiat (diabeteksen seurauksena tai syöpähoitojen seurauksena)

BEMER-terapia on sopiva hoitomenetelmä myös lääketieteellisten hoitojen tukihoitomuodoksi. Terapia luo tarvittavat olosuhteet muiden hoitojen toimivuuteen osaltaan paremman mikroverenkierron kautta.

Kuka tästä terapiasta hyötyy?

Ennaltaehkäisy on viisauden alku. Solutason terveyden tukeminen parantaa kehon kykyä pysyä terveenä ja korjata itse itseään. Tästä hyötyvät kaikki.

Lääketieteellisiä hoitoja saavista potilaista lähes 80 % kuuluu yllämainittuihin sairauksiin.

Missä tätä hoitoa voi saada?

Parhaat tulokset fysikaalisesta terapiasta perustuvat säännölliseen, jokapäiväiseen hoitoon. BEMER on helppo ja turvallinen käyttää kotikäytössä ja yksi hoito kestää vain 8 minuuttia.

Lääketieteellisiä hoitoja antavat esim. fysioterapeutit, jotka käyttävät laitetta tehostamaan fysioterapialla saatavia vaikutuksia. Sairaalassa annettavista hoidoista päättää hoitava lääkäri.

 

4 Comments

 1. Hei Merja.Se oli todella viisas ratkaisu,kun hankin sen BEMER-Laitteen.Noin kolmen vuoden aikana ei flunssa ole paljoakaan vaivannut.Ja olen ollut paljon energisempi,muisti parempi.Jaksaa suunitella asiota ja tehdä töitä paremmin.Kivut ja kaikenlaiset vaivat ovat vähentyneet.Iho on hehkeämpi,nuortunut,iloisempi mieli,ei ollut mikään turha ostos-BEMER -on hyödyttänyt myös monia asiakkaitani vuosien varrella.Toivottavasti monet vielä alkaisivat kokeilemaan BEMERIÄ-omiin vaivoihin hyvin tuloksin.T.Riitta Juntunen

 2. Loistavaa Riitta. Kiitos palautteestasi! Mainitsemasi asiat ovat ne, jotka tuntuvat jokaisessa päivässä positiivisesti. Mahtavaa!

 3. Olen nyt kahlannut sivunne läpi enkä ole nähnyt yhtäkään kuvaa laitteesta, hinnasta puhumattakaan. Voisitteko laittaa tietoja sähköpostiini? Onko lähellä Heinolaa paikkaa, jossa voisi käydä kokeilemassa laitetta

  -Heidi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *